Gość: mieszkaniec IP: *.ip.netia.com.pl 30.09.09, 09:57 Oreintujecie sie kiedy bedzie otwartcie orlika? chodzi mi o konkretna date. bo ze jest na wykonczeniu to wiem. z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Boniek Re: otwarcie orlika IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.09.09, 11:13 Miał byc gotowy do konca wrzesnia ale chyba sie nie wyrobili . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: otwarcie orlika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 11:13 Mam pytanie odnośnie placu zabaw obok Orlika, stary plac zabaw z trawka zagospodarowana na poczet boiska ,z tego co widziałam to na nowy placu zabaw jest kostka betonowa albo co w tym stylu. czy tak juz zostanie? Uwazam że to troszke nie bezpieczne dla maluchow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzo Re: otwarcie orlika IP: *.ip.netia.com.pl 01.10.09, 20:47 Tjest kostka tylko taki miękki tartan, podobny do tego który używa się do bieżni lekkoatletycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzo Re: otwarcie orlika IP: *.ip.netia.com.pl 01.10.09, 20:48 ozcywiśie miało być " to nie jest kostka..." Odpowiedz Link Zgłoś