Dodaj do ulubionych

Firma "Dario" - meble

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.09, 12:00
co sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Re: Firma "Dario" - meble IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.09, 12:02
      odpuść sobie ja kupowalem u nich komplet wypoczynkwy żaluje do dziś
    • Gość: hdfisdhos Re: Firma "Dario" - meble IP: 77.255.29.* 05.10.09, 16:51
      beznadziejny szajs. bardzo krótka trwałosc
    • Gość: anka28 Re: Firma "Dario" - meble IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.10.09, 20:51
      ujdzie
      • Gość: ja22 Re: Firma "Dario" - meble IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.10.09, 21:51
        Nie polecam, mają gdzieś klienta...
    • Gość: gość Re: Firma "Dario" - meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 22:26
      gdzie znajduj się ten sklep??
      • Gość: klass Re: Firma "Dario" - meble IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.09, 13:05
        ul.Wojska Polskiego lub Mestwina, nie wiem do jakiej sie zalicza. Miedzy Biggi a
        Tigerem . z Tym ze maja gdzies klienta zgadzam sie w 100 % . Kierownik firmy
        jeszcze przez nikogo nie byl zachwalany.
        • Gość: megs Re: Firma "Dario" - meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 14:02
          Jaki właściciel taka firma czyli DO DUPY!!!
        • Gość: glass Re: Firma "Dario" - meble IP: *.centertel.pl 07.10.09, 16:02
          Ty nawet nie wiesz o kim piszesz. Najpierw zoriętuj się jaki sklep jest na
          Mestwina a, potom wydawaj opinie.
          • Gość: juras Re: Firma "Dario" - meble IP: *.swiecie.vectranet.pl 07.10.09, 16:51
            A kto jest tam właścicielem ?
        • Gość: wtajemniczona Re: Firma "Dario" - meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 23:40
          Dario jest prawie na wprost tesko = za tym sklepem można skręcić do Karfura
    • Gość: edzio Re: Firma "Dario" - meble IP: 80.51.140.* 07.10.09, 19:54
      A mnie sie wydaje że te 2 kerowniki to sie chyba kochają. Niepowiem ten
      co jeżdzi tym srebrnym to ma dupke jak DODA a ten 2-gi to normalnie jak
      MERLIN MONROE.
      • Gość: zulka Re: Firma "Dario" - meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 20:18
        Co za głupoty wygadujecie, sklep jest obok Tesco, a kierownik nie
        wiem jaki jest bo ja meble oglądałam a nie "dupcie". Kanapę już
        zamówiłam, jaka będzie jakość? nie wiem ale chyba widzę co biorę,
        zresztą jaka cena taka jakość.
        • Gość: niezadowolony Re: Firma "Dario" - meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 21:48
          Ogólnie to wielka PORAŻKA z obsługą, i meblami także. Człowiek coś się pyta to
          wogóle nie są zorientowani. A spróbuj człowieku coś zareklamować... Szkoda
          gadać. Przekonałem się że lepiej dołożyć 200-300zł i mieć w miarę pożądny mebel,
          nie użerać się z niefachową (niezorientowaną) obsługą i późniejszą reklamacją.
          • Gość: yoł Re: Firma "Dario" - meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 09:26
            Tak na Mestwina to sklep Dawid a koło Tesco to Dario aczkowliek nie
            polecam ani jednego ani drugiego.
            • Gość: mimi Re: Firma "Dario" - meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 23:50
              Co do kierowników, jakości produktów tego kto kogo kocha a więc z tego co wiem
              to kierownik Dariusz........... KOCHA/Ł Hanke właścicielkę 3 kwiaciarni
              "Bukiecik" i obydwoje maja pracowników w dupie, za to ceny z kosmusu a więc
              dobrali się jak w korcu maku!!!
              • Gość: berni Re: Firma "Dario" - meble IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.09, 06:24
                No tak masz racje, pracodawca powinien dbac o pracowników, najlepiej
                oddawac im wszystkie zyski, żyć jak mnich i troszczyć sie o nich-ale
                oni i tak NIGDY nie powiedza o nim dobrego slowa i ciagle beda mieli
                pretensje. Kretyn z Ciebie i tyle. Zazdrość w oczy kole, weź sie
                gląbie sam do roboty, zalóż dzialalnosc-to nie jest zabronione i
                wtedy zrozumiesz; o ile przetrwasz oczywiscie.
          • Gość: świecianinka Re: Firma "Dario" - meble IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.10.09, 14:17
            Moze i mebli Dario nie ma extra, a pracownicy widocznie sa mało zorientowani i
            dla tego nie mogą sie z klijentem dogadac. Polecam Urbaniaka gość wie oco
            klijenterii chodzi...
    • Gość: taka jedna:) Re: Firma "Dario" - meble IP: 188.33.109.* 10.10.09, 19:00
      Złego słowa nie dam powiedzieć! Byłam, obejrzałam, zakupiłam.. Miła obsługa,
      ceny przystępne, towar o czasie - jak obiecano! Zakupy robiłam około pół roku
      temu - cały zestawik mebelków trzyma się "kupy":) nic nie odpadło, nic nie
      wypadło:):)
      Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka