Dodaj do ulubionych

Kierowcy tirów śmiecą

IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.09, 19:11
Dotkliwe mandaty brudasom wlepiać i gęby w gazetach publikować albo wykipować im śmierdzące śmieci do mieszkania - nauczą się ignoranci! Wstyd mi za takich rodaków..
Obserwuj wątek
    • Gość: sp Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: 77.252.138.* 17.10.09, 07:58
      no tak, pewnie by i może pofatygowali się wyrzucic do śmietnika, ale jak wszystkie śmietniki są na klucz a oni są po za miejsce zamiszkania przez większość czasu ...
      • Gość: Czyścioszek Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 10:15
        ...kultura schowana w kieszeni.. ciężko zgromadzić śmieci w worku
        następnie wyrzucić do publicznego kosza?
    • zigzaur Re: Kierowcy tirów śmiecą 17.10.09, 12:38
      Do mieszkania raczej nie. Ich mieszkaniem jest szoferka. A tam jest dość śmieci.
      Kierowca TIRa wpada do domu raz na 3 miesiące i nawet nie pyta żony, z kim ona pod nieobecność.
      • Gość: slawek2099 Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 22:15
        a z kim Twoja żona to robi podczas Twojej marnej pracy z której przynosisz 800zł ??
    • Gość: boczek Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 16:59
      robią to złośliwie! taka mentalność. .. a może dają pracę innym?
    • Gość: Jojek Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: 85.222.87.* 17.10.09, 19:57
      Postawić śmietniki i tablice informujące o ich istnieniu i kulturze tak by były widoczne z kabiny zaparkowanego auta.
    • Gość: dziubin Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: *.4web.pl 17.10.09, 22:56
      Jasne, sami kierowcy Tirów ... a Ci z osobówek co niby na grzyby do lasu jadą to święci?? Dajcie spokoj, kierowcy Tirów maja wiecej kultury niż inni...
      • Gość: slawek2099 Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 22:18
        Dokładnie kolego jak mówisz ale żeby uszanować kierowców ciężarówek taki jeden
        cymbał z osobówki musi się długo zastanawiać ,że życie zawdzięcza właśnie Nam
        ,bo nie zdaje sobie sprawy co z nim może zrobić 40 ton
      • Gość: spostrzegawczy Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: *.swiecie.vectranet.pl 03.11.09, 23:32
        Kierowcy TIRów i kultura?
        ..dobre
    • Gość: majster Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 08:52
      500pln, a co to jest? Kara niechaj będzie dotkliwa, jak w Austrii, gdzie za takie przewinienie znajomy usłyszał 4tyś euro. Lecz nie za zaśmiecanie, a za ZANIECZYSZCZANIE ŚRODOWISKA.
    • Gość: na_wrotki Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 14:00
      Nie tylko kierowcy ciężarówek śmiecą, ludzie jeżdżący osobówkami też (to bez względu na płeć), problemem jest brak śmietników na miejscach postoju i jakieś głupie przeświadczenie, że nie moje, więc mogę nabałaganić. Dla mnie nie stanowi problemu zebrać śmieci w torebkę foliową i wyrzucić do śmietnika przy domu, ale niektórych przerasta to intelektualnie. Myślałem, że będzie lepiej, kiedy się pojawiła akcja sprzątania świata, myślałem, że ludzie trochę się nauczą, a tu zonk. Sprzątają dwa dni w roku, to co nasyfili przez pozostałe 363. Debile i tyle.
    • Gość: Kierowca Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: 80.48.29.* 18.10.09, 16:27
      Pochopne wnioski, ja jestem kierowcą auta cięzarowego i swoje "śmieci" gromadzę w woreczku, a następnie wyrzucam do kosza w magazynie, na którym się znajduję
    • Gość: kierowca Kierowcy tirów śmiecą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 19:44
      Kierowców ciężarówek się czepiają ,a te wory śmieci w lasach to krasnoludki przyniosły(lodówki,opony,butle plastikowe i inne...).
    • Gość: milewidziany Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 20:31
      Powinniśmy zacząć od podstaw czyli od szkoły i domu. To tam należy wychowywać i uczyć ekologii. Większość tych "śmieciarzy" to wsioki
      mieszkający od pierwszego pokolenia w mieście. Tradycje mieszczańskie
      i poszanowanie dobra publicznego jest im jeszcze obce. Nie mamy tradycji
      mieszczańskich jak Zachód . Jeszcze kilkadziesiąt lat temu większość, chyba 65 % Polaków mieszkało na wsi.
      Aby przyśpieszyć edukację należałoby wprowadzić drakońskie kary za śmiecenie , jak w SINGAPURZE. Tam to pomogło. To obecnie najbardziej czyste miasto na świecie.
    • antykaczka Re: Kierowcy tirów śmiecą 19.10.09, 08:45
      Bo jak kierowcy będą wyrzucać śmieci do koszy, to zaraz ktoś będzie się darł, że śmieci podrzucają.
    • Gość: Mc Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.09, 10:51
      ogolnie polacy to śmieciarze - w wiekszosci
    • Gość: mobil Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.09, 10:33
      Śmiecą wszyscy nawet piesi i nie można tego procederu ukrucic , jest
      to nasza skaza narodowa !
      • Gość: Przemek Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 11:48
        Masz rację śmieci każdy.
        • Gość: Nati Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 17:39
          Masz racje skaza narodowa.
    • Gość: slawek2099 Kierowcy tirów śmiecą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 22:12
      Wszyscy co tu piszą są idiotami i to do kwadratu ale pewnie nie wiedzą co to
      kwadrat bo pisząc to bzudy nie chce mi się Wam tłumaczyć tej ciężkiej pracy. i
      to Wy jesteście imbecylami i to do sześcianu
      • Gość: mobil Re: Kierowcy tirów śmiecą IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.09, 17:58
        Hmm ....... normalnie Mnie zatkało ...... Łaha, Ha, Ha, he, he,
        Heh ....... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka