Gość: Meg IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.12.09, 10:06 Znacie może osobę zajmująca sie czyszczeniem kominów?Proszę o namiar, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Kominiarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 10:12 No,ja Ci mogę wyczyścić komin.Hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Kominiarz IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.12.09, 10:25 dla imbecyli, by było jasne! chodzi o komin na dachu w budynku. Ja, jesli chciałeś być dowcipnydla mnie jesteś żałosny! Odpowiedz Link Zgłoś
micki1 Re: Kominiarz 24.12.09, 10:45 sorki ale myślałem że Ci pomoge ale z takim podejściem i obrazaniem to nikogo nie znajdziesz więc wez kominiarza zapłać jak za zboże i miej odwaloną fuszere! chciałem wiedziec jaki wysoki masz dom i jaki dach płaski czy koperta czy spad żeby wiedziec jakie dojście masz! Bo sa dachy np.spadziste i mają dojście do przewodu kiominowego np.ze strychu! WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
micki1 Re: Kominiarz 24.12.09, 10:26 a jaki masz dom i kominy bo mogę Ci pomóc mam szczotkę na lince z ciężarkiem-sam co 3 m-ce to robię bo wiem że jak sam zrobię to mam porządnie a z kominiarzami to różnie bywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Meg. Re: Kominiarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 13:09 A ile masz latek? ;) Zero cugu w kominie czy jeszcze dajesz radę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kominiarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 13:46 Meg,o co Ci chodzi?Pytałaś to dopowiedziałem,a Ty jakieś głupie masz skojarzenia.Widzę,że jednak nie potrzebujesz kominiarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Kominiarz IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.12.09, 14:35 Micki, to jest kamienica, jest kilka kominów. wejscie przez strych. dach płaski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Kominiarz IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.12.09, 16:53 ponawiam temat Odpowiedz Link Zgłoś