piataziuta 05.06.18, 17:11 Rzucił na mnie klątwę, ponieważ mu podarowałam uśmiech i podziękowanie, a on wolał piniążka. I co teraz? I czy jeżeli gram od 8 rano w grę w łóżku, to powinnam wstać, czy już sobie darować? Gra komputerowa, nie wstępna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: kominiarz 05.06.18, 18:07 Wstań, ale powoli, byś nie zemdlała. A na wiedźmy klątwy nie działają, więc nie wiem, ocb. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: kominiarz 05.06.18, 18:39 >czy na wiedźmy działają wiedźmini? Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: kominiarz 05.06.18, 19:10 za pomocą magii czy mają jakieś inne sposoby? (np za pomocą kota...albo czipsów?) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: kominiarz 05.06.18, 19:35 ojeju odrzut społeczny z długimi włosami, który umie zabijać potwory - kto takiego nie kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: kominiarz 05.06.18, 19:44 ale masz zjazd... ja Cię kocham, żiżi Cię kocha (ona wszystkich kocha) , Janek też... varia tylko po siłce... sixa też ale boi się wyznać... także jesteś kochana... o i jeszcze...ten.... no ...Jezus Cię kocha....o! Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: kominiarz 06.06.18, 09:40 nieprawda, nie kocham wszystkich!!!! Bardzo wielu nie kocham Ciebie kocham tylko troche i tylko czasem Co o wiele gorsze- ostatnio nie kocham zadnego kremu czek mariuszg2 napisał: > ale masz zjazd... ja Cię kocham, żiżi Cię kocha (ona wszystkich kocha) , Janek > też... varia tylko po siłce... sixa też ale boi się wyznać... także jesteś koch > ana... o i jeszcze...ten.... no ...Jezus Cię kocha....o! > Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: kominiarz 05.06.18, 18:38 No nie mogłam się doczekać, aż mi ktoś odpisze, więc nie dość, że wstałam, to posprzątałam mieszkanie i zrobiłam pilates (na wszelki wypadek nie interwały). Zaraz chyba znowu będę grać. :P Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: kominiarz 05.06.18, 18:44 kurna, się mi kręci w głowie a jeszcze nie piłam Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: kominiarz 05.06.18, 19:07 co to jest pilates? nie rób sobie nic złego...martwię się o Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: kominiarz 05.06.18, 19:26 >co to jest pilates? ćwiczenia dla starych ludzi, inwalidów i ofiar społecznej przemocy Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: kominiarz 05.06.18, 19:29 ktoś Cię skrzywdził? Ożesz ku! kto to jest!!!?... zaraz tu z kolegami z dzielni podjedziemy na miejsce i zrobimy porządek... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: kominiarz 05.06.18, 19:37 społeczeństwo polskie zrób porządek, o tak! blagan to dla mnie bardzo ważne! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: kominiarz 05.06.18, 19:48 po prostu powiedz, że nie nadajesz się do sprzątania... w Polsce jest możliwe aby kobieta nie musiała umieć i lubieć sprzątać i być szczęśliwą w roli żony, matki i Bóg wie kogo z facetem lub bez... V RP będzie nasza... póki co konspira...I partyzantka... na pochybel Ciemnocie, Chamstwu, Bucie i Głupocie... także ten... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy kazdy kun chcialby byc Pegazem.. 05.06.18, 20:16 mariuszg2 napisał: > po prostu powiedz, że nie nadajesz się do sprzątania... - nie da sie. ktus musi. Moja Slubna (pani Docent) sprzata, bo ja nie umiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: kazdy kun chcialby byc Pegazem.. 05.06.18, 20:33 docent mi się kojarzy z Furmanem z alternatywy 4 z nieśmiertelną rolą śp. pokory.... o tu poniżej www.youtube.com/watch?v=-Qhz_fLJ5IE Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: kazdy kun chcialby byc Pegazem.. 05.06.18, 20:49 i jeszcze o docencie... życiowa analogia... niby z filmu ale jakże na czasie.... www.youtube.com/watch?v=NoBDRo_mIYw Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: kominiarz 05.06.18, 21:00 piataziuta napisała: > (...) zrobiłam pilates (...) Z cielęcinki? Na grzybkach? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: kominiarz 05.06.18, 22:58 cielęcinka owszem, na macie, ale bez grzybka Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy to jeszcze nic... 05.06.18, 18:26 dalem kiedys Cygance 50 Centow i rzucila nimi we mnie spowrotem. Oczekiwala min. 1 Euro. __________________________ nawet zebractwo rosnie w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: to jeszcze nic... 05.06.18, 18:34 no właśnie...mam ten sam problem... w sensie barierę... zawsze mi głupio pytać kobietę o jej oczekiwania... wiem, że są one większe niż moje możliwości ich spełnienia ... no chyba że mam zalęknione nieleczone kompleksy wieku dojrzewania.... i może jest wręcz przeciwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: to jeszcze nic... 05.06.18, 18:43 A byłeś kiedyś w barze Piotruś na Nowym Świecie? Tam stacjonuje pewna pani, powinieneś ją poznać. Intuicja mi mówi, że jej oczekiwania nie są większe niż Twe możliwości. :P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: to jeszcze nic... 05.06.18, 19:08 bez Ciebie sam się nigdzie nie ruszam... także czekam na zaproszenie... Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: to jeszcze nic... 06.06.18, 07:58 A czego oczekuje? piataziuta napisała: > A byłeś kiedyś w barze Piotruś na Nowym Świecie? > Tam stacjonuje pewna pani, powinieneś ją poznać. > Intuicja mi mówi, że jej oczekiwania nie są większe niż Twe możliwości. :P Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: to jeszcze nic... 06.06.18, 09:25 Piniążka. Ale myślę, że niedużo. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: kominiarz 05.06.18, 18:29 do mnie kominiarz przychodzi około Nowego Roku... hmmm.... dziwne.... a nade mną leciało pińć bocianów naraz ... i co? dzieci jak nie było tak nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy wlasciwego gniazda nimasz... 05.06.18, 18:34 a one nie beda przecie skladac jaj w piwnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: kominiarz 06.06.18, 07:57 Wg mnie sie nie oplaciloby wstac, ale wstalas. Ja bym zamowila jedzenie do lozka. Barlog i odlog to wazne elementy zycia czlowieka, a kobiety szczegolnie. piataziuta napisała: > Rzucił na mnie klątwę, ponieważ mu podarowałam uśmiech i podziękowanie, a on wo > lał piniążka. > I co teraz? > > I czy jeżeli gram od 8 rano w grę w łóżku, to powinnam wstać, czy już sobie dar > ować? > Gra komputerowa, nie wstępna. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: kominiarz 06.06.18, 09:28 Wstałam, bo mi pościel zaczęła śmierdzieć. Zmieniłam więc i dzisiaj barłoguje mi się jeszcze lepiej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: kominiarz 06.06.18, 09:38 Masz porozstawiane rzeczy kolo lozka? Czy preferujesz tace? Polecam tace, bo inaczej trzeba prac ciagle przescieradla. albo duze ksiazki, np pozycjao sereze weganskim to dla mnie zrodlo inspiracji (kolejny NY cheese Cake upieczony) i taca. A czy jadasz takze chipsy w barlogu? Posciel, wystawiona w ciagu dnia na balkon/swieze powietrze, ladnie pachnie. Mozesz w tym czasie lezec na balkonie i zazywac kapieli slonecznej. piataziuta napisała: > Wstałam, bo mi pościel zaczęła śmierdzieć. > Zmieniłam więc i dzisiaj barłoguje mi się jeszcze lepiej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: kominiarz 06.06.18, 09:50 Mam porozstawiane i co jakiś czas coś rozlewam. Tacę biorę, jak idę do wyra z sushi. :P Czipsy ostatnio odstawiłam, bo niedługo trzeba będzie wleźć w bikini, a nie wygląda to obecnie za dobrze - ale tak, kiedyś żarłam w łóżku. Wietrzyłam kołdrę wczoraj. Kąpiel słoneczna na dzisiaj też zaplanowana - o ile zdążę wyjść z wyra o odpowiedniej porze. :P Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: kominiarz 06.06.18, 10:52 wyczolgaj sie piataziuta napisała: > Mam porozstawiane i co jakiś czas coś rozlewam. Tacę biorę, jak idę do wyra z s > ushi. :P > Czipsy ostatnio odstawiłam, bo niedługo trzeba będzie wleźć w bikini, a nie wyg > ląda to obecnie za dobrze - ale tak, kiedyś żarłam w łóżku. > Wietrzyłam kołdrę wczoraj. Kąpiel słoneczna na dzisiaj też zaplanowana - o ile > zdążę wyjść z wyra o odpowiedniej porze. :P > Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: kominiarz 06.06.18, 12:26 Kapiel sloejnczna to witamina D, to sila i energia. Gnic i grac w barlogo wsrod odlogu mozna w listopadzie. bo nie bede scierac kurzy! piataziuta napisała: > o jesu > a wczoraj mi pozwoliłaś gnić! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: kominiarz 06.06.18, 12:41 Dobra już wylazłam, zasłałam nawet łóżko, żeby mnie nie kusiło i teraz ciężko haruję na balkonie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: kominiarz 06.06.18, 09:01 www.youtube.com/watch?v=-9Fq966bmGg Ja w kwestii formalnej. Jeśli "rzucił" to urok lub przeklął. Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: kominiarz 06.06.18, 09:42 Możesz na wszelki wypadek splunąć trzy razy przez lewe ramię. To super terapia również na kręgi szyjne. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: kominiarz 06.06.18, 12:11 chciałam jeszcze dodać, że jest taka zabawa w kominiarza ale to jednak chyba w kolejarza było Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: kominiarz 06.06.18, 12:28 a co sie robilo w ramach zabawy? piataziuta napisała: > chciałam jeszcze dodać, że jest taka zabawa w kominiarza > ale to jednak chyba w kolejarza było Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: kominiarz 06.06.18, 12:44 Nie mogę powiedzieć, bo dziewczynki i ryby głosu nie mają. Co innego chłopcy, może któryś powie. :x Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: kominiarz 06.06.18, 13:06 znana.jako.ggigus napisała: > a co sie robilo w ramach zabawy? Wkładało się pięść do gardła i gadało "kolejarz stój". Ale, jak się Ziucisko tak kryguje o do chłopców odsyła, dedukuję, że jej nie o pięść chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: kominiarz 06.06.18, 13:08 "(...)jak się Ziucisko(...)" Uuu, awansowałam! Odpowiedz Link Zgłoś