Gość: jasio Re: Przeklinanie w polu IP: 82.160.244.* 05.02.10, 19:56 Plan akcji: Laskowice, ulica Kolejowa. Data akcji 04.II.2010. Policja z Jeżewa fotografuje samochody stojące na chodnikach. Kierowcy wzywani są na Posterunek Policji w Jeżewie. Opis : Ulica przejezdna w połowie, w połowie zasypana śniegiem do wysokości 40 cm. Chodniki nie odśnieżone. Wnioski: Nie parkować na chodnikach lecz w miejscu odśnieżonym. Za szybą zostawić karteczkę z napisem "Chcesz jechać dalej zadzwoń do Wójta /52 33 18 025/ - on Ci odśnieży". Ciąg dalszy nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 20:04 Chory kraj ! zupełnie chory kraj ! Przecież wystarczyłoby przyczaić się przy jakiejś budce z piwem żeby skasować nie 500 tylko 5000 i to w parę minut ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przeklinanie w polu IP: *.chello.pl 05.02.10, 20:18 tylko na to ich stać, prawdziwych bandziorów się boją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIES Re: Przeklinanie w polu IP: *.grakom.pl 05.02.10, 20:27 NA WÓDE PEWNO ZBIERALI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek-policjant Re: Przeklinanie w polu IP: 109.243.224.* 05.02.10, 20:39 internetowe forum policyjne www.ifp.pl polecam sie wpisywac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaby Re: Przeklinanie w polu IP: *.chello.pl 05.02.10, 20:42 Takie opowieści z tymi sądami. Jak Was kiedyś złapie drogówka (oni są jeszcze w miarę) za brak włączonych świateł to przyjmijcie ale potem się zapytajcie co by było gdybyście nie przyjęli. Wiadomo, że sąd: Wy mówicie, że mielście włączone, a oni, że zgaszone... komu uwierzy sędzia? 99% pewności, że funkcjonariuszowi. Bardziej życzliwi zawsze odradzają, nawet gdy nie mają dowodów w postaci nagrania. Nikt przed sądem w pospolitej sprawei nie uwierzy obywatelowi - taka jest niepisana zasada. Rychu mówi, że nie bluzgał, policja mówi, że bluzgał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobaczcie to Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 20:43 www.tvn24.pl/12690,1641871,0,1,500-zl-za-k-w-polu,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 21:08 a bąka puścić wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Łopata Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 21:14 Policjanci to półgłówki. Wczoraj w Krakowie na ul. Lea staneło dwóch przy samochodzie zaparkowanym nie wiadomo dobrze, czy źle. pisze jeden coś w notesie, pisze i pisze. wychodzi sklepowy i pyta, bo to jego auto, czy coś jest nie tak. a oni: wszystko w porządku. i ten jeden dalej cos pisze. widać z ryja, że panowie nie szkoleni za długo, no ale zajęcie musieli sobie znależć. darmozjady, darmozjady i na emerke w wieku 40 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO KINIA Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 22:04 DROGA KINIU JEŻELI CHCESZ MI COŚ POWIEDZIEĆ TO PROSZĘ OSOBIŚCIE - JEŻELI MASZ COŚ DO MNIE TO MNIEJ NA TYLE ODWAGI I PRZYZWOITOŚCI I PODPISZ SIĘ IMIENIEM I NAZWISKIEM PO DRUGIE NIE JESTEM ANI - NIBY - ANI DZIENNIKARKA, A KORESPONDENTEM A TO ZNACZNA RÓŻNICA A PO TRZECIE - NAJWAŻNIEJSZE - ARTYKUŁ NIE JEST NAPISANY PRZEZE MNIE - ZOBACZ INICJAŁY I CZY TY PRZYPADKIEM NIE JESTEŚ ŻONĄ - TEGO POLICJANTA.................? Odpowiedz Link Zgłoś
phii Re: Przeklinanie w polu 05.02.10, 22:05 Ręce opadają jak widzę co te darmozjady - Policja wyprawiają... Złodziei i bandytów łapać!!! Do roboty a nie po polach się szwendać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO KINIA Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 22:31 K.......- JAK MÓWI PRZYSŁOWIE - ŻADEN PTAK W SWOJE GNIAZDO NIE SRA ALE NAJWIDOCZNIEJ TY TEGO NIE ROZUMIESZ I PEWNIE SAMA BYĆ TAK ZROBIŁA SKORO MNIE O TO OSKARZASZ OSKARŻAJĄC KOGOŚ - MIMO WSZYSTKO TRZEBA MIEĆ DOWODY I NIE PRZYPOMINAM SOBIE ABYŚ PYTAŁA MNIE CZY MOŻESZ UŻYĆ MOICH DANYCH PERSONALNYCH - CZY TERAZ JA MAM PÓJŚĆ NA SKARGĘ? A WIĘC GRZECZNIE SUGERUJĘ - USUŃ SWÓJ NIESPRAWIEDLIWY KOMENTARZ I PRZYJDŹ MI POWIEDZIEĆ PROSTO W TWARZ CO CI NIE PASUJE A MOŻE OMÓWIMY SIĘ U FRYZJERA....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezewianka Re: Przeklinanie w polu IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.10, 22:53 Usmialam sie do lez :D To sie nazywa klasa i uczciwosc :D No ale coz sie dziwic,odkad we wsi do wladzy doszla 20parolatka i jej 25kg-wi podwladni,dzieja sie same cuda :D Lepiej i latwiej poruszac sie pieszo anizeli pojazdem bo jak juz dojdzie do kontroli w/w pojazdu to trwa to tak dlugo az znajdzie sie ´´cos´´za co mozna ukarac :D Cyrk :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Przeklinanie w polu IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.10, 22:59 Cala polska smieje sie z jezewa haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raa1011 Re: Przeklinanie w polu IP: *.hari.cable.virginmedia.com 05.02.10, 23:01 Co sie chlopakom dziwiceie? Jakos musza wykazac ze nie siedza na tlustych tylkach tylko ciezko pracuja. Gosc szedl sam bez swiadkow wiec sam sobie winien. Co to sobie spoleczenstwo wyobraza? Po to jest policja zeby takie przypadki eliminowac i zeby utrzymac w ryzach te wszystkie emerytki co chca przechodzic na czerwonym swietle wtedy gdy droga jest kompletnie pusta. Bez policji to tylko anarchia i balagan. Spoleczenstwo w dluzszej perspektywie powinno policji podziekowac i postawic pomnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 23:07 Tracę szacunek do policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwa Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 23:23 Wiecie co - ja wam powiem coś znamy wersję tylko Rycha, Rzecznik Prasowy też nic nie wyjaśnił myślę, że powinniśmy dać szansę wypowiedzenia się tym policjantom i poznania ich wersji. Może wy napiszecie chłopaki jak to wyglądało z waszej strony. Wtedy każdy będzie miał szansę poznać obie wersje. Bo to forum powoli zaszło za daleko. Wzajemne oskarżanie się, wyciąganie brudów z całej Polski i szukanie winnego nikomu nie pomogą. Może jedynie skrzywdzić nie winne osoby. Znam M..... i wiem na pewno, że takiego artykułu by nie napisała. Kinia jesteś niesprawiedliwa - ciekawa jestem czy być miała tyle odwagi i inteligencji żeby pogadać z Morawskim, ściągnąć Aleksa czy napisać w taki sposób artykuły, że poruszył tysiące serc i pomógł dwom dziewczynkom ..... wstydź się.A jak coś do dziewczyna masz to powiedz jej to w oczy, a nie rób syfu za plecami. Możesz przecież zadzwonić do gazety i spytaj kto jest autorem artykuły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 00:44 chwila, chwila Sprawiedliwa, co Ci zaszło za daleko? Słyszałaś co rzecznik powiedział na propozycję przeprowadzenia eksperymentu z zamkniętym samochodem i idącym, bluzgającym facetem? NIC. Nic, bo wiedział, że niemożliwe jest usłyszenie rozmowy telefonicznej (z bluzgami czy bez) gdy siedzi się w aucie z włączonym silnikiem, jadąc jakieś 100m za idącym człowiekiem. Przecież to jasne. Wstyd mi, że mamy takich... w policji. Odpowiedz Link Zgłoś
reaper911 Re: Przeklinanie w polu 06.02.10, 00:56 A ten "policjant" niech weźmie korepetycje z polskiego bo nawet mandatu wypisać poprawnie i bez błędnie nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sprawiedliwa Re: Przeklinanie w polu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.10, 00:57 szedł gudłaj w nocy i klnął do komurki, to jeste pewne bo wszystkie takie co chodzom i gadajom do komurki do klnom, wienc my żeśwa go pszypalili i daliśmy mu mandat tak jak komendont kazali - no i wszystkojest na mandacie wypisane dłógopisem, biało na czarnem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przeklinanie w polu IP: *.ip.netia.com.pl 11.02.10, 10:19 Więcej błędów nie dało się zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerwowy Re: Przeklinanie w polu IP: 83.1.80.* 06.02.10, 01:01 Myślę , że już zaczęli żałować wystawienie tego durnego mandatu .Porządek powinni zrobić z tymi PSEUDO - POLICJANTAMI raz na zawsze .Dobrze , że sprawę nagłośniono bo takich przypadków nie brakuje i są ponad prawem ci chuligani w mundurach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zietek Re: Przeklinanie w polu IP: *.net 06.02.10, 03:48 przeciez sprawa jest ewidentna: wlepili 500 bo liczyli ze da im w lape 200. i za to powinni beknąc. Brawo Rysiek ze nie dał sie sprowokowac do wreczenia lapowki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psy Re: Przeklinanie w polu IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.02.10, 07:49 Nieraz ogladajac materialy policyjne z aresztowan przestepcow to tam dopiero mozna sie nasluchac dopiero .Jak policjanci rzucaja miesem w trakcie takich operacji czy bedac w domu aresztowanego czy w jakims innym miejscu publicznym i gdzie tu sprawiedliwosc "na glebe k..wa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Przeklinanie w polu IP: 77.255.30.* 06.02.10, 08:37 HEJ JANEK, SŁYSZELIŚMY, ŻE LUBISZ BYĆ POLICJANTEM, WIĘC DALIŚMY CI POSADĘ MODERATORA NA FORUM POLICYJNYM, TAK WIĘC JESTEŚ PILNUJĄCYM PORZĄDKU BĘDĄC PILNUJĄCYM PORZĄDKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władzio98 Re: Przeklinanie w polu IP: *.ip.netia.com.pl 06.02.10, 08:51 PISZECIE CO WAM ŚLINA NA JĘZYK PRZYNIESIE ZNAM RYSIA I Z NIEGO NIEZLE ZIUŁKO JEST ZA DARMO NIE DOSTAŁ MANDATU.A PO ZATYM GDYBY NIE BYL WINIEN TO BY NIE PRZYJĄŁ MANDATU TAKA PRAWDA!!!!!A OCENIACIE LUDZI BEZ PODSTAW.NIE WIECIE JAK BYŁO NA PRAWDE TO NIE PISZCZE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: Przeklinanie w polu 06.02.10, 09:09 500 zł to spora przesada, ale bardzo dobrze, że mandat dostał. Siedzę poza Polską od półtora roku i dopiero teraz widzę, ile bluzgamy. Sam do świętych nie należę, ale razi mnie to "mięso". Odpowiedz Link Zgłoś