Gość: fajek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 18:03 są gdzieś w świeciu ? chciał bym kupić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: E - papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 19:34 temat juz byl i nadal jest owijany na forum poszukaj sobie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: E - papierosy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.02.10, 19:05 A patrzyłeś w sklepach internetowych?? Jeśli nie to dam Ci adres dobrej stronki na której mozesz kupic elektroniczne papierosy www.mptech.com.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: E - papierosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.10, 19:58 w swieciu nie widzialam, ale sa w focus parku w bydgoszczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarek Re: E - papierosy IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.10, 22:21 W Focusie bydgoskim mają generalnie: - ColinsS - drogie ponad miarę; - Mild (mam pena Mild 201 od miesiąca, fajny jest, ale padł już 2 razy atomizer, jedna bateria ledwo dyszy). Może to tylko pech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: E - papierosy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.03.10, 14:42 Nie musisz szukac w konkretnej miejscowości,przecież są takze sklepy internetowe. Uczciwy i solidny to www.mptech.com.pl/index.php kupisz tam każdy rodzaj e-papierosów. Odpowiedz Link Zgłoś
duboisi Re: E - papierosy 14.03.10, 14:52 najprościej przestac palic .Mi sie udało po 13 latach palenia nie pale pól roku Odpowiedz Link Zgłoś
bejbi69 Re: E - papierosy 16.04.13, 21:27 Ja kupiłem na e-dymek.pl mają sprawdzone marki za przystępną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
bronhildax3 Re: E - papierosy 17.04.13, 09:15 Chcesz, mogę mojego odsprzedać...wcale nie używam, bo znów palę ;p odrazu z wkładami (kawowy, miętowy, zwykły i chyba waniliowy). 2 papierosy. Odpowiedz Link Zgłoś
victor93 Re: E - papierosy 17.04.13, 13:08 W kauflandzie albo w tesco jest stoisko. Odpowiedz Link Zgłoś
nateczka12 Re: E - papierosy 17.04.13, 13:54 zarowno w kauflandzie , tesco jak i polomarkecie widzialam stoiska z e-papierosami sa od kilku miesiecy teraz widac jak faceci czesto do sklepow wchodza :))) Odpowiedz Link Zgłoś