adelajda211 03.02.10, 12:10 Juz kiedyś rozpoczynałam ten wątek ale naszły mnioe nowe watpliwości. Czy nie wydaje się wam ze ceny sa troche za wysokie?W końcu wiele tam nie oferują. Co myślicie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Wyspa skarbów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 22:08 a ktoredy tam sie wchodzi od kina? czy od sali lustrzanej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Wyspa skarbów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 07:24 i znów narzekanie,trudno dogodzić powstało coś fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Wyspa skarbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 07:51 A co to wogole jest? Napiszcie jakieś info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Wyspa skarbów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 08:04 przedszkole na godziny,odsyłam do Czasu Świecia jest wszystko opisane oraz cennik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Wyspa skarbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 08:09 eee myślałem że jakiś fajny lumpeks i wpadniemy z kolegami troszke pokopać. Przedszkole pfi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wyspa skarbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 09:44 trochę drogo. to ja za żłobek płace tyle samo bez wyżywienia, a opieka od pon do pt i to znacznie więcej godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
adelajda211 Re: Wyspa skarbów 05.02.10, 13:08 Przyznaję, że zaczęłam trochę narzekać ale teraz zmieniłam zdanie. Byłam tam z synkiem wczoraj. Mogłam go zostawić na całe 3 godziny, on znakomicie się bawił a ja mogłam zrobic zakupy i iść do fryzjera. Synek ma 3 lata i do tej pory niechętnie zostawał sam a wczoraj nie chciał iśc do domu! Teraz myslę , że warto poświęcić trroke kasy za wygodę i radość dziecka! Pozdrawiam panią opiekunkę, jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Wyspa skarbów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 13:31 plus dla Ciebie Adelajda potrafisz przyznać się do błedu Odpowiedz Link Zgłoś
adelajda211 Re: Wyspa skarbów 05.02.10, 13:41 Dla dziecka wszystko! Jeszcze nigdy nie widziałam go tak zadowolonego! Nie chodzi jeszcze do przedszkola (pójdzie dopiero we wrześniu) i bardzo brakuje mu kontaktu z rówieśnikami. A tu prosze bardzo moge przygotować go do przedszkola i mieć trochę czasu dla siebie. SUPER POMYSŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Wyspa skarbów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 13:56 to fajne co napisałaś jesteś ok. Odpowiedz Link Zgłoś
adelajda211 Re: Wyspa skarbów 05.02.10, 13:59 DZiękuję Ci bardzo, ale nie wiem czy nie jest ryzykowne oceniać ludzi po jednym wpisie na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Wyspa skarbów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 14:08 Oczywiście masz rację ale ocena dotyczy tego zagadnienia chociaż myślę, że skoro potrafisz tak się zachować to ryzyko jest bardzo malutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Wyspa skarbów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 15:58 moim zdaniem to kapitalny pomysł!Jka pomyslę, że musze z dzieckiem stać w kolejce w banku to słabo mi się robi. Korzystam z "wyspy" dość często i córeczka jest zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Wyspa skarbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 16:28 jestem w szoku, że coś takiego w Świeciu jest a ja nic nie wiem! Moja córa jest wprawdzie malutka, bo ma dopiero półtora roku, ale muszę podczytać czy mogłabym ją tam zostawiać. Jeżeli będzie to możliwe, to chyba będę najszczęśliwszą mamą na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Wyspa skarbów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 16:36 Z tego co wiem to dzieci malutkie moga zostac pod opieką rodziców. Ale warto się upewnic samemu. Daj znać jak wam poszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Wyspa skarbów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 16:38 Ja mam dwulatka i też nie wiedziałam, że cos takiego jest. A może ktos kto juz tam był napisze coś wiecej?bo w gazecie sa suche fakty a ja chciałabym wiedzieć jak tam jest naprawdę. Z góry dziękuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama zuzi Re: Wyspa skarbów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 10:00 witam!Czy ktoś się orientuje czy w wyspie skarbów są jakieś zajęcia regularne dla dzieci 2-4 lata? rytmika, zajęcia z malowania itp? Z góry dziękuję za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama1 Re: Wyspa skarbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 13:14 niestety nie ma takich zajęć :( to jest a'la przechowywalnia dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama zuzi Re: Wyspa skarbów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 13:21 Dziękuję, czy w takim razie ktoś sie w ogóle orientuje co oferuje się tam dzieciom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama1 Re: Wyspa skarbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 14:44 opiekę i zabawę z nimi :) zabawki są tam dla dzieci od 3 lat (mini zjeżdżalnia, nożyczki, kleje, kredki, plastelina i wiellle wiellle innych. Podczas gdy ty możesz iść np do fryzjera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Krzysia Re: Wyspa skarbów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 15:20 A nie ma tam jakichś poważniejszych zajęć np. basenu czy jazdy konnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama zuzi Re: Wyspa skarbów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 15:35 Oj chyba za dużo wymagamy, ale myślę że warto porozmawiać z pracownikami. Powinni wiedzieć czego oczekujemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Wyspa skarbów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.10, 16:46 Czy wiecie coś na temat walentynek w wyspie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama1 Re: Wyspa skarbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 16:55 wyspa skarbów zaprasza na zabawę walentynkową "walentynkowy zawrót głowy". w programie gry, zabawy, konkurs z nagrodami. 12.02.2010 od godziny 16 do 18. wstęp 3zł. liczba miejsc ograniczona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też mama Re: Wyspa skarbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 01:02 kurcze, moja córa ma półtora roku i pewnie jej nie mogłabym zostawić na parę godzin :( a szkoda. Nie interesuje mnie miejsce, gdzie będę musiała się dzieckiem opiekować, bo to mogę robić w domu. Czy ktoś wymyśli kiedyś coś dla mam najmłodszych? Żłobek to wylęgarnia choroby sierocej a taki klub byłby doskonały... Tylko do tego to potrzeba pielęgniarek, przedszkolanek i odpowiednich warunków higienicznych. Co za życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asio Re: Wyspa skarbów IP: *.swiecie.vectranet.pl 13.06.10, 15:35 Wyspa Skarbów to świetna sprawa, polecam zabieganym mamuśkom! Moja córeczka uwielbia tam chodzić, często korzystamy z tej oferty. Pozostawianie tam dziecka jest przygotowaniem przed pierwszą wyprawą do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś