IP: *.ip.netia.com.pl 15.02.10, 00:44
sluchajcie mam taki problem ze snem ze szok wieczorami ni emoge
zasypiac zasypiam bardzo pozno 2 lub 3 a rano musze wstawac...co
robic? udac sie do lekarzapo jakies tabletki na senne sa mzoe jakies
bez recepty znacie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: pilneee IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.02.10, 10:27
      Chłopie tylko lekarz - co Ty chcesz się wyleczyć za pomocą forum?
      Pozdrawiam.
      • Gość: Krzysiek Re: pilneee IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.10, 13:25
        Popieram Adama. Leki nasenne prędzej czy później uzależniają. Po prostu po kilku
        miesiącach nie będą już dawały pożądanego efektu.
        Bez recepty można kupić wiele specyfików, to są te reklamowane szeroko w tv. O
        ich działaniach lepiej nie dyskutować, każdy organizm inaczej reaguje na nie.
    • Gość: misia Re: pilneee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 14:40
      Zdecydowanie LEKARZ!!! Mialam ten sam problem, ale to niespanie sie rozwinelo i
      nie spalam ponad miesiac. Tak czy siak musialam sie przejsc do lekarza (pomomo
      oporow)... Udalo sie!!! Hydroxyzyna mi pomogla. Nie uzaleznia, a to istotne...
      • Gość: >< Re: pilneee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 14:54
        No ale co było przyczyną Twej bezsenności?
        Do pani powyżej.
        • Gość: misia Re: pilneee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 21:15
          przyczyna bezsennosci byly poprostu zaburzenia snu...
    • Gość: margaret Re: pilneee IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.02.10, 16:46
      melanina, bez recepty, a lekarz swoją drogą, najlepiej psychiatra;) oni się na
      tym znają, pozdrawiam
      • Gość: m Re: pilneee IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.02.10, 16:48
        melatonina*
        • Gość: Ja Doctor Re: pilneee IP: 81.219.81.* 16.02.10, 21:03
          polecam fosfatydylocholina czyli lecytynę najlepiej forte albo double shot or
          gold!!! dobra na pamięć i koncentracje ale jak weźmiesz przed snem będziesz miał
          głęboki i spokojny sen (ona nie usypia ale pomaga się wyciszyć)..."W organizmie
          człowieka lecytyna jest obecna w każdej komórce ciała, zwłaszcza jako składnik
          błon komórkowych. Bierze udział w rozmaitych procesach przemiany materii, jest
          bardzo ważnym elementem składowym mózgu i tkanki nerwowej - chroni osłonkę
          mielinową, stanowi barierę ochronną ścian żołądka, bierze udział w gospodarce
          cholesterolem...(wikipedia.pl) Mi się dobrze hahula po niej polecam ale nie
          namawiam....:)
          • Gość: ??????????? Re: pilneee IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.02.10, 06:46
            A nie pomyśleliście o tym że człowiek który założył ten temat może okazać się
            przyszłym samobójcą..... Chciałby pewnie się dowiedzieć jakie leki nasenne są
            najmocniejsze.........Ludzie trochę wyobraźni jakiś dzieciak to przeczyta i
            zaraz będzie szukał tych leków o których piszecie....Od tego są lekarze a nie
            forum................pozdro
            • Gość: ja Re: pilneee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 06:53
              Toś wymyślił.Jak by chciał się coś dowiedzieć o lekach,to by wpisał w Google.
              • Gość: kozi bobek Re: pilneee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 16:33
                Wystarczy nie spać 1,5 doby i załatwione. Padniesz na pysk i prześpisz nockę jak
                ta lala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka