dadik1992 15.02.10, 18:03 Szukam kogoś kto robi tatuaże niedrogo.Możecie kogoś polecić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dadik1992 Re: Tatuażysta w CSW 15.02.10, 18:05 Zapomniałem chodzi mi o tatuaż na nodze jakiś tribal lub czaszka,smok coś w tym stylu.Ile to może kosztować i kto robi jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >< Re: Tatuażysta w CSW IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.10, 18:17 Zrobię za 600zł ale muminka. Pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
dadik1992 Re: Tatuażysta w CSW 15.02.10, 18:22 Za 600zl to sobie starego na czole wytatuuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >< Re: Tatuażysta w CSW IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.10, 18:27 Już to uczyniłem, ale dzięki za radę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Tatuażysta w CSW IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.10, 21:17 W OSIU KOLES ROBI TATUAZE :) i po taniosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardcore Re: Tatuażysta w CSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 17:56 pyzol robi dziary ale zjebane na maksa i damskie heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
hardcore191 Re: Tatuażysta w CSW 17.02.10, 13:07 znam jednego kolesia ze swiecia co robi dziary dobrze i calkiem tanio. zrobi wszystko co tylko chcesz ma koles talen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: argon Re: Tatuażysta w CSW IP: 81.219.2.* 15.02.10, 22:40 Polecam Third eye z Grudziądza.Niedaleko i do tego bardzo dobre wykonanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydziachrany Re: Tatuażysta w CSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 09:39 koles zajebiscie dziara 3rd eye w Grudziadzu polecam pelen profesional tylko nie lubi robic tribali(mowi ze mało ambitne sa tribale) i wtedy moze troche zawołac hehe pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tatuażysta w CSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 21:35 A kto w Osiu robi tatuaze i ile mniej wiecej by kosztwal wlasnie taki tribal na nodze?? bo tez zamierzam sobie zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama czwórki Re: Tatuażysta w CSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 09:26 Chcesz mieć naprawdę dobrze wykonany tatuaż, to musisz w niego zainwestować konkretne pieniądze. Salon musi spełniać wszelkie wymogi bezpieczeństwa, żeby nie załapać jakiegoś świństwa. Sterylizator powinien być przede wszystkim. W mój zainwestowałam już 1250zł i to nie koniec. Chcę mieć całe plecy wytatuowane. Mam nadzieję, że zdążę przed czterdziestką. Ja tatuuję się u Maorysa w Sopocie. Dla wtajemniczonych facet jest znany i w ścisłej czołówce. Tatuuje już pewnie ponad 20 lat. Facet ma wielki talent i pięknie to robi. Co do kolegi z Grudziądza to nie mogę się wypowiedzieć, ale poszperam w necie i zobaczę jak robi. Może oddam część swojej skóry właśnie jemu. Ma ktoś namiary na jego stronę www? Proszę podać. Dla ciekawych www.maorys.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreator debilizmu Re: Tatuażysta w CSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 10:59 Jakby moja mama miała całe plecy wydziarane, to też bym chciał mieć. Niedaleko pada jabłko od jabłoni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Tatuażysta w CSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 20:37 Powiem ci "KD", że w naszym zaściankowym kraiku, tatuaże dalej kojarzone są z więzieniem i to się długo nie zmieni dlatego, że mamy społeczeństwo plebsowe. Większość inteligentnych ludzi, z otwartymi i tolerancyjnymi umysłami nam wybili w czasie wojny i tuż po niej. Został syf i 5% ludzi myślących. Jak Ty chcesz się tu tatuować? Zaraz Cię wyzwą, oplują i sprowadzą do marginesu społecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do heh Re: Tatuażysta w CSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 21:03 Nigdzie nie pisałem,że tatuaże kojarzą mi się z więzieniem. Nikogo też nie wyzywałem, opluwałem i tym podobne. Ba - nawet tak nie myślę o tatuowaniu! Moja wypowiedź piła do tego, że jeśli w rodzinie rodzice są wytatuowani, to ich dzieci zapragną tego samego. Jest to możliwe i bardzo prawdopodobne. Co innego też motylek na piersi czy małe serduszko na kostce. Sexy. Co innego całe plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krkwe Re: Tatuażysta w CSW IP: 81.219.90.* 23.02.10, 15:45 A dlaczego zaraz z więzieniem? Można kojarzyć np. z wioskami pleminnymi w Afryce ;-) Raczej w kręgach niecywilizowanych tatuuje się swoją skórę. Popieram - ładnie wykonany, skromny tatuaż jest ok, "wydziarane" plecy u kobiety - bleeee!!! I nie ma to związku z żadnymi uprzedzeniami tylko ze zmysłem estetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Tatuażysta w CSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 14:16 www.tattoo3rdeye.com/ gościu z Grudziadza i tez tatuuje zajebiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plomba Re: Tatuażysta w CSW IP: 57.90.36.* 22.02.10, 19:18 Wstrzymaj się troszkę bo już niedługo będzie w świeciu profesjonalne studio tatuażu.gość który je otwiera już mi kilka wyrzeźbił i polecam go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tatuażysta w CSW IP: *.152.130.100.dsl.dynamic.eranet.pl 23.02.10, 15:26 najpierw zarób na tatuaż,potem myśl o nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tatuażysta w CSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 03:19 A kiedy dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warto Re: Tatuażysta w CSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 12:58 Warto chyba trochę kasy uciułać i wydać na naprawde dobrego "majstra", będziesz miał to do końca życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syla Re: Tatuażysta w CSW IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.03.10, 08:53 Studio będzie otwarte od kwietnia. A jak chcesz namiary już teraz podaj nr gg albo E-maila. Naprawdę polecam ja robiłam tatuaż na nodze tydzień temu. Koleś ma dobrą rękę, profesjonalny sprzęt i higiena na pierwszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś