Gość: mili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 21:12 u ktorej kosmetyczki w swieciu najlepiej zrobic kolczyk w pepku??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: kolczyk IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.10, 22:02 u borsuka w salonie,na klasztornej.nigdzie indziej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: kolczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 15:34 sama se zrób dziurkę kolczykiem albo igłą, zdezynfekuj i tyle. wystarczy chodzić z tym 2 tyg no i nie zginać się wpół , dopóki się nie zagoi. powodzenia. boli tak samo jak w salonie, tyle, że tak zabulisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: kolczyk IP: *.ip.netia.com.pl 24.02.10, 16:44 chyba kogos posrało;/ co zal ci 50 zl? taa ..lepiej sobie samemu paprac ..debilizm ;/ nie zaluj na to kasy. ja za 1 razem robilam kolo chinskiego i tragedia ;/ 3 miesiaca mialam skora sie rzerwala. po roku poszlam do borsuka mam do dzis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: kolczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 17:22 Borsuk?? gdzie to jest dokładnie?? I ile bierze? (z kolczykiem czy bez?) I czy on to jakoś znieczula????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: kolczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 19:21 nigdy sama...gdybym chciala tak zrobic to raczej bym sie nie pytala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: kolczyk IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.10, 19:24 że co proszę? co się po....ało? nie znasz innych sformułowań? sama sobie robiłam w brwi, języku,nosie i brzuchu i jakoś żyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: kolczyk IP: 81.219.95.* 24.02.10, 19:37 no to gratuluje głupoty chyba zbyt wiele rozumu to ty nie masz ;/ a u Borsuka to jest hmmm na klasztornej.tam gdzie tez jest fryzjer.na przeciw banku WBK tylko troszke w lewo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: kolczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 19:54 ok dziekuje, na pewno tam zajde, a nie wiesz moze jeszcze jaka jest tam cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: kolczyk IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.10, 21:29 hmmm 45 zł bez kolczyka;) tyle bylo rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: kolczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 18:11 do osoby-która pisała, że sama sobie przekuwała itp. też znam wiele osób, ktore to sobie same robiły. znam też takie, ktore miały robione to u kosmetyczki. nie widzę róznicy, jak na to patrzę i porównuję. tak samo dziurka w nosie wygląda jak i w pępku. co do języka, to nie wiem. ale to naprawde nic trudnego. a ból i tak ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś