Dodaj do ulubionych

SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW

IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 08.03.04, 22:41
Hej, jestem Ania, mam 12 lat, szukam koleżanek i kolegów.
Obserwuj wątek
    • minnetou Re: SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW 09.03.04, 14:56
      www.minimax.com.pl
    • Gość: Mikołaj Re: SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 07:31
      Hej Ania mam 187 lat i jestem św. Mikołajem. Moj kuzyn też chce cię poznać , ma
      146 lat i jest zjączkiem wielkanocnym.
      • Gość: Ania Re: SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 30.03.04, 23:19
        A jakie ma jajka i zajączka?
    • Gość: Mikołaj Re: SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 07:00
      Jajka mam jak malowane, a zajączek ma koszyczek na jajka i na słodycze, mamy
      rózgi to trzepania, ale Ty się nie bój lania.
      • Gość: Ania Re: SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 17.04.04, 21:12
        Jestem jeszcze mała i dużego zajączka bym się bała, ale na jajeczka mam ochotę.
        • Gość: Ania Re: SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 28.04.04, 08:06
          Mikołajek bez jajek,
          Zajączek co ma jajka w koszyczku, zamiast w woreczku,
          A cała reszta to be....
    • Gość: kefir Re: SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 08:29
      hej!ja mam 14 lat i mam na imie Frania.mam przyjaciółkę Genie i jesteśmy
      otwarte na nowe znajomości.
    • Gość: KAśKA Re: SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 08:31
      Czesc,ja jestem Kaśka mam 14 lat, mam koleżanke Paue stuknięta.A ty masz jakas.
    • Gość: Cyganeczka Re: SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 08:31
      CZeść Anka.Mam 15 lat i mam na imię Patrycja. Chcę się z Tobą
      zaprzyjażnić. Chodzę do gimnazjum im. Jana Pawła 2 w Korytowie. Moi
      przyjaciele są równie zwariowani tak jak ja. Czekam na odpowiedzi narka
    • Gość: Paula Re: SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 08:31
      Hey!!! Jak leci!? Mam 22 lat i chdzę do gimnazjum. Mam na imię Ździcha i mam
      wiele przyjaciół. Co prawda są oni trochę stuknięci, ale mi to nie przeszkadza,
      bo nie jestem lepsza. Moją najlepszą przyjaciółką jest Dj. Shnek. Jest to fajna
      laska, ale jak narazie nie ma żadnego faceta. Bym musiała jej kogoś znaleźć,
      ale ona bardzo dziwny gust!
    • Gość: magiwa Re: SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 08:32
      Cześć! Mam 14 lat, ale w październiku skończę 15. Uwielbiam słuchać muzyki i
      spotykać się z przyjaciółmi. A teraz niespodzianka! - tak naprawdę mam 18 lat i
      właśnie dziś jest u mnie w domu balanga! Będzie dużo osób. Już nie mogę się
      doczekać!!!!!!!
    • Gość: kaczusia Re: SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 08:32
      Czesc mam lat 18,wiesz co mam nadzieje ze znajdziesz kolezanke . Niestety mam
      juz kolezanke . Jestes dla mnie za młoda
    • Gość: ALIMAK Re: SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 08:32
      Mam wiele koleżanek np.N.B,A.S,i.t.d.Ja mam 16 lat i nazywam się Kamila
      Delatowska z miłom chęciom z Tobom się zakoleguje.Pa PA

psełdo ALIMAK
    • Gość: Aga Re: SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 08:33
      Cześć! Mam na imię Agata. Równiesz szukam koleżanek,co prawda mam przyjaciułk.
    • Gość: Biała Re: SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 08:34
      Cześć mam na imie Justyna i mam 16 lat chodzę do 2c ,a moją najlepszą
      przyjaciułką jest Aga.C ,odpisz Aniu
    • Gość: Babcia Re: SZUKAM KOLEŻANEK I KOLEGÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 10:06
      |Cześć mam 84 lata kupę kasy i szukam wnuczki, moze być taka miła jak ty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka