Dodaj do ulubionych

salonik krawiecki

IP: *.ip.netia.com.pl 07.06.10, 22:46
Drogie panie mam pytanko.
czy bede zadowolona z usług krawcowych z saloniku krawieckiego (tego w baraku).
Obserwuj wątek
    • Gość: ad Re: salonik krawiecki IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.06.10, 22:30
      Bardzo polecam ! Szyłam tam wiele kreacji i zawsze byłam bardzo zadowolona. To co zawsze sobie wymyśliłam Panie uszyły bez problemu .
      Pozdrawiam Panie krawcowe
    • Gość: kik Re: salonik krawiecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 10:22
      Jestem zadowolona z usług saloniku krawieckiego w baraku przy
      ul.Wojska Polskiego ;-)ładnie,solidnie i szybko!Ostatnio na
      skrócenie spodni czekałam tylko 1 dzień ,ale to zależy ile mają w
      danej chwili pracy. Nie polecam za to tego nieszczesnego saloniku
      krawieckiego przy jeziorku na Mariankach..tam przy pijalniach
      piwa...masakra!!!!! kupa dymu papierosowego..ciuchy przesmierdniałe
      odbierasz a do tego siersc psów....tam dwa ostatnie psiaki słodkie
      chodziły..bernardyn i kundel....dziwny widok jak na salonik
      krawiecki,ale lubie zwierzeta ,więc nie zareagowałam;-) Dopiero
      zrozumiałam jak odbierałam spodnie w kłaczkach i
      przydymione,smierdzące papierosami...tanio ,ale jakość usługi żadna!!
      Stąd szczerze polecam salonik w baraku!!!
      • Gość: ona Re: salonik krawiecki IP: 57.90.36.* 11.06.10, 11:14
        a jaka jest orientacyjna cena skrócenia spodni? orientuje sie może
        ktoś?
    • Gość: świecianka Re: salonik krawiecki IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.06.10, 21:01
      Polecam ten salonik, miłe Panie, czysto no i najważniejsze - zrobia
      dobrze wszystko to co zechcesz, z terminem też idzie sie dogadać...
      • Gość: hania Re: salonik krawiecki IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 21:48
        tak tam warto to jedyny dobry zakład w świeciu,
    • Gość: X Re: salonik krawiecki IP: 109.243.153.* 11.06.10, 00:43
      Żeby wiedzieć trzeba sprawdzić...Pytanie o salonik a milion odpowiedzi...Czemu
      innym tyłek rąbiecie... Pascal też ma w kuchni psa, ciekawe czy w garach jest
      sierść i to idzie na wizji...?
      • Gość: x Re: salonik krawiecki IP: 109.243.153.* 11.06.10, 01:06
        " Na forum to najgorsze szuje i mendnozy!.Tani browar w ręku,brak
        pełnego uzębienia i jadą na ludzi,którym zazdroszczą...czuje
        wewnętrzne fee do takich wyrzutków."
        • Gość: zadbana Re: salonik krawiecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 09:24
          do X! wręcz przeciwnie jestem
          zadbana,wykształcona,inteligentna.....a moj usmiech i zeby mozna w
          reklamie pokazywac......jak widac nie masz wyczucia do oceniania
          ludzi!!!! pewnie tez imprezujesz w saloniku przy bajorku co????
          hihihihi..a ten opis , który rzuciles wobec ludzi na
          forum..tragiczny! widac ,ze do szkoły miales pod gore!
          • Gość: martyna Re: salonik krawiecki IP: *.xdsl.centertel.pl 14.06.10, 00:50
            słodziutka! nie chodzi o Twój wyglad tylko o zakład krawiecki!!!!
            w saloniku robiłam( a w prawdzie Panie robiły )pare rzeczy i jestem
            zadowolona ale musze przyznac ze Pani Anita również robi znakomicie.
            Miałam pilny wyjazd, to siedziała cała noc aby uszyc mi z materiału
            od podstaw, która potrzebowałam na rano-wymyślną kreacje!.Kreacja
            wyszła znakomoicie i ja równiez byłam zadowolona. Kazdy ma na ten
            temat swoje zdanie...
            • Gość: lusia Re: salonik krawiecki IP: *.xdsl.centertel.pl 14.06.10, 00:56
              jak do tad zawsze szłam ze szyciem do saloniku ,ale kiedy
              włascicielka trzymała moją spódnice na podszewce całe półtora
              miesiaca szlak mnie trafił. zaniosłam spódnice do krawcowej przy
              bajoru...nie dosc ze musiała poprawic całą kieckę to miałam ja
              zrobioną na drugi dzień! zawsze chwaliłam panie ze saloniku przy
              wojska polsiego ale po tym numerze jestem zawiedziona!a to ze
              rzekomo śmierdzi papierochami...no cóż ktoś kiedys wymyślił pralki i
              proszki do prania!
              • Gość: lusia Re: salonik krawiecki IP: 83.238.16.* 15.06.10, 22:27
                sprostowanie do wypowiedzi jaka napisałam zawsze byłam z nich zadowolona
            • Gość: ala Re: salonik krawiecki IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.10, 23:05
              polecam szyjcie ,tam nawet prasują ,jezeli nie masz czasu to w saloniku
              wyprasują twoje ciuszki
    • Gość: Pani Wanda Re: salonik krawiecki IP: *.xdsl.centertel.pl 14.06.10, 01:05
      zgadzam sie ze suzia! faktycznie bardzo długo czekałam na odbiór
      bluzki.Mało tego śmierdziała papierosami a w dzień kiedy miałam
      swoją rzecz odebrac pani Anita imprezowała na zakładzie pracy z
      kilkoma panami i dwiema paniami...a mojej bluzki nie zrobiła! To
      wstyd tak sie bawic na własnym zakładzie..to brak szacunku dla samej
      siebie ,mało tego chodzi o reputacje "firmy"a pani Anita
      najwyraźniej ma to gdzieś. Taka fajna kobieta a spada na dno! Bardzo
      ją lubie za poczucie humoru ale ten kundel i papierosy oraz długie
      terminy stawia ja w złym swietle.Jeśli sobie nie radzi sama powinna
      kogoś zatrudnic. Pozdrawiam.
      • Gość: wyciąg regulaninu Re: salonik krawiecki IP: 109.243.105.* 15.06.10, 23:52

3
        Osoby zamieszczające wypowiedzi na Forum Gazeta.pl, oraz komentujące artykuły w
        serwisach Agory rozpowszechniają swoje wypowiedzi na własną odpowiedzialność.
        Każdy wyrażający swoje opinie zarówno na Forum Gazeta.pl, jak i w serwisach
        Agory ponosi odpowiedzialność za wszelkie roszczenia osób trzecich z tytułu
        naruszenia praw tych osób.
        • Gość: miki Re: salonik krawiecki IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.10, 15:20
          polecam ten zakład szyja tam nawet suknie ślubne,mi szyli jestem bardzo
          zadowolona,cena tez przystepna
          • Gość: ehh Re: salonik krawiecki IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.10, 21:35
            ja szylam do czasu..nie moge powiedziec bo naprawde dziewczyny maja talent i znaja sie na
            robocie. zrezygnowalam bo zrobily sie dla mnie za drogie. za skrocenie spodnicy jeansowej i spodni
            skasowaly 60zl! litosci!! wczesniej juz mi sie wydawalo ze za kazdym razem place coraz wiecej.
            dziekuje za taki interes.
            co do krawcowej kolo bajora: DO DOMU!
            • Gość: miki Re: salonik krawiecki IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.10, 12:58
              nie są drogie poprostu oprócz skrócenia, napewno było jeszcze zwężenie i obniżenie stanu
              • Gość: m Re: salonik krawiecki IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 19:28
                Ceny w saloniku nie zmieniły się. To tylko klientką wydaje się, że co to za problem np. skrócić coś czy przeszyć. często, aby zrobić niewielką poprawkę trzeba bardzo się napracować i bardzo mocno kombinować, aby wszystko wyglądało przyzwoicie.
              • Gość: do miki Re: salonik krawiecki IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.12.10, 00:15
                no chyba Pani wyżej pisze co zleciła i za co zapłaciła 60zł. skąd ty możesz lepiej wiedzieć?matko boska! to nasza polska każdy wie lepiej od Ciebie samego i może życie za nią przeżyj. lepsze, Ty po prostu powiedz, że to jej wina, że skracała itd. no jak nie jej jak jej ! źle kupiła, a biedne te Panie w saloniku.
                co do fajek. należy jednak uszanować czyjąś rzecz tak? jak się u kogoś w domu nie pali to się wychodzi. chyba norma tak? chcesz to mi wszytko pierz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kama Re: salonik krawiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 20:17
      serdecznie polecam ten salonik. godne polecenia te panie
      • Gość: Monia Re: salonik krawiecki IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.12.10, 20:20
        Gdzie ten salonik ,nie mam czasu czytać ostatnich wpisów?
    • Gość: uciekaj stamtąd Re: salonik krawiecki IP: *.swiecie.vectranet.pl 07.12.10, 18:25
      nie, nie będziesz! Moja kuzynka była tam zwęzić spodnie. za 3 pary zapłaciła 45zł! do tego Panie zwęziły spodnie "za mało" nadal były za duże. Poszła wiec "na poprawkę" tej źle wykonanej pracy i co? kazały jej zapłacić kolejne 45 zł. to jakaś kpina. nie dała do poprawki. lepiej już dać komuś solidniejszemu! bo po pierwsze schrzaniły robotę po drugie zarządały kasy ponownie za swoją źle wykonaną pracę!
      szukaj gdzie indziej
      • Gość: jabłko Re: salonik krawiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 21:44
        moze do jakichs latwych poprawek są dobre i ok cenowo , ale za uszycie sukienki bardzo prostego kroju zazyczyly sobie ponad 100zl, a w sklepie kosztowala mniej z tym ze nie bylo juz mojego rozmiaru. U innej krawcowej w swieciu zaplacilam za uszycie 60zl. moze i te Panie są dobre, ale drogie i trzeba dlugo czekac. ot takie moje zdanie
    • Gość: Gabi Re: salonik krawiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 10:40
      Ja uwazam ,że tak .Powinna byc Pani zadowolona . Ja niejednokrotnie korzystałam z usług tych Pań .Mówie całkiem serio. Rzeczy,które miałam uszyte pasowały idealnie -super. Widać ,ze kobitki się starają .Proszę mi wierzyć nie jestem ich znajomą ,bo niektórzy pewnie tak pomyślą.Z czystym sumieniem mogę polecić. Jak dostanę odpowiedni materiał to znowu pójdę sobie uszyć - gdyż nie jestem osobą dla której można coś bez problemu kupić.
      • Gość: aaa Re: salonik krawiecki IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.10, 15:32
        a ja polecam panią, ktora ma salonik tez na w.p. tylko na przeciwko urzedu miasta. salonik otwarty jest od niedawna, ale po pierwsze krawcowa bardzo dokladna, po drugie szybka, po trzecie niedroga, po czwarte zawsze doradzi, po piate bardzo mila.
        co do saloniku w baraku to..kilka razy dawalam do przerobki rozne ciuchy, ale zawsze trzeba bylo cos poprawic. poza tym po jakims czasie panie zaczely sobie wolac za uslugi coraz wiecej. wiec pdziekowalam i poszukalam sobie kogos innego swiadczacego takie same uslugi.
        a co do krawcowej kolo bajora zgadzam sie z ktoras przedmowczynia, ze pelno klakow od zwierzaka i smierdzace ciuchy feeee.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka