Gość: ju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 11:01 czy w Świeciu można wykonać markery nowotworowe? w cenniku szpitalnego laboratorium ani słowa o tym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jw Re: Markery nowotworowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 11:57 raczej nie, nie ta "półka" proponuję Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Markery nowotworowe IP: *.chelmno.mm.pl 28.07.10, 12:52 Bydgoszcz, Centrum Onkologi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Markery nowotworowe IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.07.10, 13:50 Świecie, Duży Rynek,laboratorium pod zegarem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Markery nowotworowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.10, 14:39 grudziądz - szpital w węgrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Markery nowotworowe IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.07.10, 20:42 Grudziądz lub Bydgoszcz tam najpewniejsze wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Markery nowotworowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 21:16 Oczywiście że można wykonać markery nowotworowe,sama miałam wykonane jakiś rok temu, niestety nie podam cennika, bo nie pamiętam. W dzisiejszych czasach kazde labor. juz to robi, a człowiek, który napisał "nie ta półka", WIDAĆ,ZE NIE WIE O CO CHODZI I ZABIERA GŁOS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Markery nowotworowe IP: *.ip.netia.com.pl 28.07.10, 22:24 nie wiem czy w świeciu, ale wiem że w toruniu robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: Markery nowotworowe IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.10, 09:39 duży rynek, pod zegarem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Markery nowotworowe IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.10, 16:48 Tak na dużym rynku miałam robione są ok. W szpitalu też robią ale chyba wysyłają na Duży Rynek i oni robią dla szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: Markery nowotworowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 18:04 a cena? Odpowiedz Link Zgłoś