Gość: Natka IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.10, 12:59 jak czesto slecie sobie milosne teksty sms'ami do waszych drugich polowek:) ? podjacie przyklady zebysmy sie mogli jak co powimieniac:) ! takie teksty na dziendobry i dobranoc i w ciagu dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gall Re: milosne IP: 81.219.250.* 09.08.10, 13:07 żalosne. niedlugo bedzie post jak robicie kanapki albo ile razy w ciagu dnia wysylacie smsy. 12 latka napisala post i mysli ze jest fajna. otoz nie. nie jestes fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re: milosne IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.10, 17:51 wypraszam sobie! mam 24 lata i nie mysle ze to dziecinne:( ! ponawiam pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: milosne IP: *.ip.netia.com.pl 09.08.10, 17:53 Mogłaś się nie przyznawać, że masz 24 lata. Przykre, ale jeszcze masz rozum nastolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: milosne IP: *.tktelekom.pl 10.08.10, 19:15 No sorki ale ja tez mysle ze to dziecinne pisac sobie milosne wiersze lepiej pojśc do łóżka niz smsowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: milosne IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.08.10, 20:54 Jesteś żałosna!24 lata i taka dziecinada:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re: milosne IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.10, 11:58 czy wy wszyscy znacie tylko jedno slowo 'zalosne':( ? jak nie umiecie powiedziec nic na temat to nie mowcie nic:( ! lubie tak sprawiac przyjemnosc mojemu mezczyznie i lubie jak on robi to samo czy to cos zlego ze chce byc bardziej zaskakujaca niz wy ? poraz kolejny ponawiam pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: milosne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.10, 13:02 Nie jesteś żałosna. Jesteś beznadziejnie infantylna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re: milosne IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.10, 13:56 z takim podejsciem do drugiej polowki wy nigdy nie zaznacie prawdziwego szczescia:( jakos nigdy przed tem nikt mi nie mowil ze jestem dziecinna tylko teraz wy nagle to odkryliscie:( ! zadalam powazne pytanie z prosba o powazne odpowiedzi i na to czekam ! niestety tutaj nie ma czulych ludzi:( trudno znajde powazniejsze forum na ktorym mozna npormalnie porozmawiac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka sluchaj Re: milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 14:39 Napisz tak "zrobic Ci lache na Dobranoc Mezczyzno?" albo "Dziendobry dojeb mi kotku w dupe bez smarowania" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y;) Re: milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 18:12 powiedzmy,ze to jest powazne forum ! tylko Twoj temat raczej nie ;] 24 lata .. y ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: milosne IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.10, 19:34 nie przejmuj się Natka Ci wszyscy nie znają się na uczuciach myślę że z takimi ludzmi nie należy wdawać się w polemikę jesteś ok Odpowiedz Link Zgłoś