Gość: sssss IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.10, 07:31 SZUKAM OSOBY DO PRACY JAKO SPRZEDAWCA, DO SKLEPU Z ODZIEŻĄ UŻYWANĄ. OSOBY ZAINTERESOWANE PROSZĘ O KONTAKT MAILOWY lois-kent@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ssss Re: PRACA IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.10, 09:18 chyba nikt nie potrzebuje pracy jak widac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: PRACA IP: *.ip.netia.com.pl 16.08.10, 09:35 A może troche za krótko wisi to ogłoszenie? Uważasz, że każdy bezrobotyny musi przynajmniej raz w ciągu dwóch godzin odwiedzić forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: PRACA IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.10, 11:37 zalezy jak kto szuka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka1965@gmail.co Re: PRACA IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.08.10, 13:25 jestem zainteresowana pracą w sklepie z używaną odzieżą mieszkam w świeciu mam 45 lat proszę o kontakt nr tel.602758554 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssss Re: PRACA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.10, 22:40 Sprostowanie... Jestem pracodawcą i szukam pracownika, nie ma znaczenia wiek osoby oby była efektywna i zaangażowana w pracę. Osoba do sklepu z odzieżą używaną. Proszę o CV, ewentualnie informację o dotychczasowej pracy... Praca będzie od września. Oferuję uczciwe warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssss Re: PRACA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.10, 22:40 Sprostowanie... Jestem pracodawcą i szukam pracownika, nie ma znaczenia wiek osoby oby była efektywna i zaangażowana w pracę. Osoba do sklepu z odzieżą używaną. Proszę o CV, ewentualnie informację o dotychczasowej pracy... Praca będzie od września. Oferuję uczciwe warunki. email lois-kent@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: PRACA IP: *.ip.netia.com.pl 19.08.10, 10:19 Jakiej efektywności i zaangażowania w pracę, oczekujesz od osoby pilnującej wieszaków bądź koszy ze szmatami? Ma się w te łachy przebierać co 5 minut i tańczyć wśród klientów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: PRACA IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 09:53 SZUKAM Pani DO PRACY JAKO SPRZEDAWCA, DO SKLEPU Z ODZIEŻĄ UŻYWANĄ ( dawna naleśnikarnia w Świeciu - sklep będzie ruszał od września )OSOBY ZAINTERESOWANE PROSZĘ O przesłanie CV na adres: lois-kent@wp.pl Praca stała, szukam uczciwej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: splajtujesz Re: PRACA IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.08.10, 10:41 czy warto Ci otwierać lumpeks w tym miejscu, tam mało kto chodzi. poszukaj lokalu na klasztornej lub przy rynku. Z tego co wiem moja znajoma miała lokale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletta Re: PRACA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 10:24 Ja z ogromną chęcią podjęła bym pracę w takim sklepie...bardzo długo już szukam.Do spożywczago sklepu nie chcą młodych przyjmować i dać szansy na wykazanie sie, bo wolą zatrudnić ekspedientke z doświadczeniem...na pewno wyślę swoje CV i to jak najszybciej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm hm Re: PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 11:34 Jeśli ten sklep z używaną odzieżą ma się mieścić w dawnej naleśnikarni w przechowie, a mail jest dwu imienny, to czy nie będziesz tym samym właścicielem który miał tam naleśnikarnie, teraz ma przy dworcu, a dodatkowo masz szrot w Wielkim Konopacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężczyzna Re: PRACA IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.08.10, 13:39 A czemu MUSI to być Pani? Czy facet nie potrafi sprzedawać? Akurat wysłałem na ten adres mailowy swoje CV i szczerze mówiąc liczę na odzew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 14:16 Hej ludzie nie boicie się ,że to z pracą to jakaś zmyłka!Wysyłacie swoje CV do obcego faceta .Będzie miał wasze dane.Pomyślał ktoś o tym.Dlaczego ten pan nie da ogłoszenia do urzędu do pośrednika. Odpowiedz Link Zgłoś