Dodaj do ulubionych

prawo jazdy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 08:44
witam . gdzie polecacie robic kurs prawa jazdy? co sadzicie o panu woźniaku ?
gdzie lepiej wybrac w ktorej miwejscowosci mam zdawac egzamin ?w grudziadzu czy bydgoszczy?

czekam na odp

Obserwuj wątek
    • Gość: GGG Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.09.10, 11:52
      Ja zdawałam u P. Wożniaka ,jestem bardzo zadowolona.Wszystkie godz. teorii wykorzystane
      tzn.30. Cena też jest super.Szczerze polecam P. W.
    • Gość: Ja Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 11:54
      Bydgoszcz
      Piotr Łukaszewski - najlepszy!!
      • Gość: z Re: prawo jazdy IP: 77.252.171.* 24.09.10, 12:15
        Omijaj Grudziądzki Word - dziadostwo co tylko na kasę liczy!!! A jeden z egzaminatorów to nawet ci ręki nie poda J. Zyskowski
        • Gość: xxxx Re: prawo jazdy IP: *.centertel.pl 29.09.10, 13:55
          co do ośrodka to nie mam zastrzezeń ale ten egzaminator to sie zgodze.uczyłam sie w LOKU ,EGZAMIN ZDAŁAM ZA 3 RAZEM ,ALE CHYBA TYLKO DLATEGO ZE DWAJ PIERWSI EGZAMINATORZY BYLI STRASZNI.NAJLEPSZY INSTRUKTOR TO P.JAREK SZ.POLECAM
      • Gość: Seba Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 13:48
        Tylko Piotr Łukaszewski - najlepszy instruktor w Świeciu
    • Gość: Angela Re: prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 12:21
      Również polecam Pana Krzysztofa W. Ma świetne podejście do kursantów i jest bardzo rzeczowy oraz pokazuje kilka bardzo przydatnych trików na drodze i nie tylko. :)
      • Gość: ;) Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 12:56
        zabrzmiało dwuznacznie;)
        • Gość: Monia Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 14:02
          A Ja Poleciła bym Pana Piotra Łukaszewskiego ;)
          Moim zdaniem Naj lepsza szkoła jazdy:) no ale wybór należy do Ciebie:)
          • Gość: jezdziec Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 16:15
            Ja rowniez polecam Piotra Lukaszewskiego. Gosc konkretny, nie wymysla, rzeczowo stawia sprawe; do ceny takze mozna sie z nim dogadac; naprawde polecam...
            • Gość: Arabeska Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.09.10, 23:45
              a tam łukaszewki ja polecam Artum, ten Łukaszewki to naciągacz stary
              • Gość: monia Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 07:32
                każdy ma swoje zdanie wiec polec tą szkole a nie jeździj na Łukaszewskiego bo tego nie wiesz skoro do niego nie chodziłaś. Każdy możne napisać ja polecam XXX a e tam Artum naciągacz
    • Gość: kierowca Re: prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.10, 10:29
      ja osobiscie uczyłem sie u Pana Karpinskiego naprawde polecam dobrze uczą teorie i jazde mila atmosfera jak najbardziej polecam! I tylko Bydgoszcz! Pozdrawiam
    • Gość: etna Re: prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.10, 13:22
      Grudziądz, normalni egzaminatorzy
      • Gość: etna Re: prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.10, 13:23
        ps. jest w grudziądzu szkola która jest naprawde świetna, wiem bo przeszłam nie jedną a podejście naprawde super. nie bede pisac jaka bo nie ma sensu jej reklamować. Ale naprawde grudziądz, no i miasto jest prostrze w jeździe.
        • Gość: k Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.09.10, 18:27
          odradzam krzycha wozniaka miałam u niego naciągacz słabo uczy gada głupoty i nieidzie sie dobrze skupic na jedzdzie
          • Gość: Gosx Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 12:47
            Polecam Piotra Łukaszewskiego... Zdałam za pierwszym razem!!
            • Gość: gosc Re: prawo jazdy IP: 188.33.155.* 15.10.10, 22:54
              polecam czekalowskiego, ale nie bede sie powtarzac po poprzednikach, byly juz watki na ten temat, takze nie bede dublowac wypowiedzi poprzednikow, a zgadzam sie w 100%.
    • Gość: gosc Re: prawo jazdy IP: 188.33.155.* 15.10.10, 22:58
      a wozniaka nie znam, nic o nim tez o uszy mi sie nie obilo, a na egzamin polecam bydgoszcz, mi osobiscie to miasto bardziej podpasowalo, choc wiekszosc chwali grudziadz - niby latwiej zdac egzamin, normalni egzaminatorzy-ludzcy, i nie oblewaja na byle czym, jak w bydgoszczy, no i mniej rond, latwiej sie jezdzi, ale to juz indywidualna sprawa, ja mimo tego wole bydgoszcz, stad czekalowski-polecam.
      • Gość: . Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.10.10, 00:15
        wożniak najgorszy w całym csw z bydgoszczy go zwolnili bo sie nienadawał instruktor to w csw śmierdzi i ludzie po nim muszą isc wykupywac godziny u łukaszewskiego bo tu w csw nikt lepiej nieuczy od niego starszy koles doświadczony niejest pazerny na kase jak wożniak
        • Gość: dfg Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.11.10, 18:02
          każdy ma swoj rozum a u kazdego trzeba płacić jak sie nie powiedzie na egzaminie to niestety trzeba sie douczyć to jest tak samo jak matura trzeba korepetycje i do kogo pretensje?
        • Gość: instr Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.11.10, 21:10
          Opinie w 90% pisane są przez właścicieli ośrodków szkoleniowych a w szczególności przez jednego.Kontroluje forum wpisując sobie same dobre opinie ,że niby tylko on jest najlepszy w całym Świeciu a na konkurencje pisze że kantują ludzi ,są pazerni i oszukują ludzi na godzinach.Jest na tyle przebiegły że opinie są pisane z różnych komputerów w różnych sieciach żeby czytelnik miał wrażenie, iż opinie pochodzą od kursantów.Nie jest to żaden problem wystarczy poprosić swojego kursanta,znajomego czy kogoś z rodziny.Nie boi się konsekwencji oczernia po nazwiskach myśli że jest niewidzialny ,nieuchwytny, wielki anonim podpisując się Ewka czy Anka.Rozpoczyna wątki co sądzisz o tym czy o tamtym,która szkoła jest najgorsza,gdzie największy wyzysk ,wówczas ma możliwości wpisu i oczerniania konkurencji do woli.Zastanawiam się jak nisko trzeba upaść żeby stosować takie taktyki.W jednej opinii jednocześnie chwali siebie a drugiego krytykuje używając wulgaryzmów.
          Ustalić adres z którego pochodzi wpis to żaden problem.Zajmuje się tym policja a prokurator zajmie się resztą i skończy się ta zabawa!!!
          Winny poniesie odpowiednią karę.
          • Gość: paweł Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.11.10, 21:29
            potwierdzam ten kto oczernia instruktorow powinien poniesc kare instruktorzy nie dajcie sie załatwcie to niech poniesie odpowiednia kare
      • Gość: Dzina Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.10.10, 09:08
        Artum
        • Gość: Andzik Re: prawo jazdy IP: 188.33.139.* 16.10.10, 15:21
          Łukaszewski. Jak dla mnie tylko i wyłącznie.
        • Gość: monia Re: prawo jazdy IP: *.chelmnet.pl 16.10.10, 19:14
          Łukaszewski najlepszy tez zdałam za pierwszym super instruktor
      • Gość: gość Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.10.10, 16:16
        ,,ARTUM,,, super szkoła. zdałam za pierwszym
    • Gość: zadowolona Re: prawo jazdy IP: 109.243.62.* 16.10.10, 20:00
      moge polecic tylko LOK zdałam za drugim razem pierwszy raz zjadł mnie stres nie podam namiarów na instruktora bo tu oczerniaja wszystkich instruktorów a nie wszyscy na to zasługuja mój instruktor był super ci co z nim jezdzili to wiedzą o kim pisze pozdrawiam
      • Gość: Gość1 Re: prawo jazdy IP: *.centertel.pl 17.10.10, 21:30
        Jeśli chodzi o świecie to szkoła Piotra Łukaszewskiego... JA cały kurs przejeździłam z Łukaszem Mali... i ostatnie 6 h z Piotrem. Jeden i drugi SUPER wszystko fajnie wytłumaczą... Zdałam za 1 RAZEM:)) Oczywiście w BDG
        • Gość: .agusia Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.10.10, 22:27
          wożniakto parówa nienadaje sie pazerna ku... 1300 w błoto u łukaszewskiego musiałam wykupić
          • Gość: rte Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.11.10, 18:06
            ale słownictwo nie na miejscu wstyd nie na temat
    • Gość: ZADOWOLONA Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.10.10, 19:08
      NAJLEPIEJ W BYDGOSZCZY ,GRUDZIADZ TAKA DZIURA .PAN WOŹNIAK SUPER INSTRUKTOR ZALEŻY MU NA KURSANCIE DBA ZEBY BYL PRZYGOTOWANY W 100 % TYLKO DO NIEGO BARDZO POLECAM
      • Gość: za pierwszym razem Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.10.10, 19:14
        jestem bardzo zadowolony z nauki P.Woźniaka jest super wykladowca na teori jak i na praktyce mozna sie bardzo dobrze nauczyc wszystkiego ,trudno wszedzie trzeba zapłacic wszystko kosztuje ja zdalem za pierwszym razem moi koledzy i kolezanki równiez polecam tylko pana woźniaka u niego kultura , nie jak u innych
        • Gość: polecam Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.10.10, 19:18
          POLECAM P .WOŹNIAKA KRZYSZTOFA NIE NACIAGA ROZUMIE SYTUACJE MATERIALNA CZLOWIEKA NIE TAK JAK ŁUKASZEWSKI WCIAGA NA SIŁE OBIECUJE ZNIZKI A NASTEPNIE SIE WYCOFUJE ZE NIE BYLO TAKIEGO TEMATU ,I OBMAWIA DO KURSANTOW INNYCH INSTRUKTOROW WIEC POLECAM TYLKO P WOŹNIAKA JEST RZETELNYM CZLOWIEKIEM TO SIE CENI I NAUCZY
        • Gość: SUPER CZLOWIEK Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.10.10, 19:21
          POLECAM P. WOŹNIAKA TYLKO TEN CZŁOWIEK ROZUMIE SYTUACJE MATERIALNA KURSANTA POLECAM NIE POZAŁUJECIE
      • Gość: Adas Sadowski Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.10.10, 00:13
        Artum polecam.Zdałem za pierwszym razem
        • Gość: pyt Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 08:59
          ille wtym artum prawko kosztuje ?
    • Gość: KŁAMCA Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.10.10, 19:25
      ŁUKASZEWSKI OKLAMUJE WRĘCZ NA SILE WCIAGA OBIECUJE ZNIŻKI A SŁOWA NIE DOTRZYMUJE NIE POLECAM GO PAZERNY PAZERNY
      • Gość: . Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.10.10, 22:20
        co wożniak sam sie bronisz czy żonka pomaga taka jest prawda wożniak sie nienadaje niepotrafi uczyc specjalnie żle uczy zeby mieć kolejne 40 zł za wykupione godzinki a u piotra sie dobrze nauczysz wszystkiego od podstaw
        • Gość: tak sobie mysle Re: prawo jazdy IP: 94.254.131.* 22.10.10, 23:31
          Tak sobie mysle, ze po co taki halas? Szukacie uczciwego, rzetelnego, cierpliwego instruktora? To tylko Pan Czekalowski - byla juz o nim mowa w innych podobnych watkach, takze poczytajcie sobie - swieta prawda. Zalezy wam na profesjonalizmie i kulturze, o ktora robicie taki halas? To tylko on. I u niego nie ma takiej sytuacji, ze rabie tylek innym instruktorom - w ogole nikomu nie rabie tylka, takze jesli o to sie boicie, to tylko do niego, bo u niego wam to nie grozi. I nie wymysla jakichs dziwnych znizek, promocji itp., z ktorych pozniej dziecinnie sie wycofuje. On stawia sprawe jasno i tego sie trzyma. polecam!
          • Gość: .... Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 20:03
            zgadzam się z odpowiedzią wyżej, naprawdę kultura i profesjonalizm. Świetny instruktor. Również polecam!!!!
            • Gość: RTYUI Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.10.10, 20:12
              wybór należy do ciebie ja robilam prawko u bardzo kulturalnego i cierpliwego instruktora i zdalam za pierwszym razem to byl P. WOŹNIAK polecam
              • Gość: GHIJ Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 13.11.10, 14:37
                instruktorzy to wasza praca wasz chleb a wy jeden drugiemu świnie podkładacie ,kazdy wybiera kogo chce i płaci ile chce,a czy zda za pierwszym razem,czy za drugim to juz jego sprawa kazdy inaczej do tego podchodzi wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
          • Gość: a Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 20:06
            wybór należy do Ciebie ;) Ja mogę jedynie pokierować tam gdzie ja robiłem prawko zdałem za pierwszym razem :)
            Oczywiście polecam Piotra Łukaszewskiego ;)(=
          • Gość: gość Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.11.10, 00:00
            również polecam Czekałowskiego. solidny, kompetentny i rzeczowy człowiek.no i bardzo kulturalny. polecam
    • Gość: asia Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.10.10, 21:21
      ja robie prawko u wozniaka super gosc jest bardzo cierpliwy mozna sie dogadac
    • marti-ka82 Re: prawo jazdy 23.10.10, 22:52
      polecam serdecznie: www.sigma1.pl
      • Gość: Grzechu Re: prawo jazdy IP: *.ip.netia.com.pl 25.10.10, 09:44
        Ja polecam pana Czekałowskiego. Zdałem u niego za pierwszym razem. Wewnętrzny tak samo. Co prawda kurs kosztuje więcęj ale naprawdę warto. Moja dziewczyna poszła do innej szkoły nie powiem do jakiej ale poziom jest bardzo słaby. Nie ucza nawet podstaw dobrze. A druga sprawa trzeba chcieć i umieć jeździć a nie tylko krzyczeć że instruktor jest niedobry i wogóle.
        I zdawałem w bydgoszczy.
    • Gość: elo Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 21:15
      Najlepsza szkoła to szkoła Pana CZekałowskiego. Polecam!!!
      • Gość: hgdjgd Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 16:37
        100 %Pan Piotr Łukaszewski :)
    • Gość: darek Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.11.10, 18:24
      ja polecam p woźniaka jest konkretny ,stanowczy,nie buja w obłokach polecam, polecam - nie narzucam bo wybor nalezy do kazdego z was
    • Gość: gosc Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.11.10, 10:39
      Ile jazd obowiązkowych trzeba wykupić i jak wyglądają formalności po dłuższej przerwie od niezdanego egzaminu praktycznego?
    • Gość: lukaszenko Re: prawo jazdy IP: *.centertel.pl 21.11.10, 11:35
      Polecam ArtuM !!!!! Artur Michałowski egzamin w Grudziądzu!!!!! Tylko nie Bydgoszcz!!!
    • Gość: +++ Re: prawo jazdy IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.11.10, 13:31
      Nie ma "złych instruktorów czy złych szkół jazdy" są tylko źle przygotowani kandydaci na kierowców. Testy - przecierz On już jeździ.Jak dobrze przygotować kandydata kat. B, skoro ON jeździ on X lat, policja JEGO nie złapała (bo taniej jest jeździć bez prawa jazdy - mandat 500,00, niż za 112,oo zdawać egzamin z jazdy po raz ...). A egzamin zda za 4 lub 5 razem. Takich "kierowców" jest cała masa. Gdyby Policja pracowała "normalnie" to wyłapałaby ich bardzo szybko!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka