Gość: biker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 19:03 tylko sensowne wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: co na pierwszy motor ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 19:44 to zadaj sensownie pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwis Topolno Re: co na pierwszy motor ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.10, 19:54 Honda cb 500 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do serwis topolno Re: co na pierwszy motor ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 20:30 dlaczego akurat ta honda a nie np suzuki bandit, ducati monster 600 lub suzuki gsx 600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: co na pierwszy motor ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 20:04 Hmmm... "co na pierwszy motor" czyli "jaki motocykl dla początkującego?" Czy co? Chcąc uzyskać logiczne odpowiedzi, należy zadać poprawnie skonstruowane pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker Re: co na pierwszy motor ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 20:26 no o to mi chodzi nie rozumiem że na tym forum są same ku... lamusy które zamiast pomagać innym tylko się do wszystkiego przypie...ją do ortografii i interpunkcji, jak nie macie zamiaru komus pomóc to po co zaśmiecacie mi wątek. do serwis terespol a czy jest mozliwość oczywiście za opłatą pojechania z kimś z was po taki motor żeby ktoś zerknął na niego fachowym okiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeb do biker IP: 83.238.159.* 11.10.10, 21:27 Te koleś jak chcesz sobie popier...lić o kupnie skutera to napisz! Jak masz głowę tam gdzie powinna być kup sobie R1 i będzie to trafny wybór jak lubisz pizd...ę między nogami. A jak chcesz durnia zgrywać na czoperku z chin kup jingning. Pytanie powinieneś zadać takie! Mam 7 tys zł i chcę motocykl! Pozdrawiam wszystkich motocyklistów Zeb Ps. niestety nie wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker Re: do biker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 21:51 nie zgrywaj kozaka był juz niejeden taki co pare lat pojezdził i myslal że mistrzem kierownicy jest. kupił sobie R1 a teraz ma swoje święto 1 listopada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeb mam 7 koła IP: *.cdma.centertel.pl 12.10.10, 08:32 Czyli koleś to nie byłem ja! skoro piszę. A kozak to ty jesteś, sensownie jestem w stanie zaproponować tobie motórek do 14 KW. Pozdrawiam Zeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwis Topolno Re: co na pierwszy motor ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.10, 22:18 Raczej nie wyjeżdżamy z klientami na oględziny przed zakupem. Sprawdzenia dokonujemy u nas w warsztacie. W "terenie" dużo rzeczy może umknąc uwadze. W warsztacie wszystko można sprawdzic na spokojnie i dokładniej. Oczywiście jest więcej motocykli, które można polecic na pierwsze moto. Sam powinieneś sobie określic czym chcesz jeździc: enduro, street, plastik, turystyk czy armatura (?), a dopiero później markę i model. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker Re: co na pierwszy motor ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 22:26 do serwis topolno: daj mi jakis namiar na siebie. Myslalem o ducati monster 600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwis Topolno Re: co na pierwszy motor ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.10, 22:47 Topolno 51, 698 455 108 biuro@manixmoto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychomoto Re: co na pierwszy motor ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 20:29 Mogłeś chociaż napisać jaki typ motocykla Cię interesuje i może jakiś zakres cenowy... ja polecałbym: gs 500, cb 500 ewentualnie xj 600 lub bandita 600... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker Re: co na pierwszy motor ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 20:35 wiesz ciezko mi powiedziec uczyłem sie jezdzić na 250 ale to słabe strasznie chcialbym coś nieco mocniejszego, a zarazem bezpiecznego gdyż w przeciwienstwie do niektorych mam wyobraznie i nie wsiade po kursie na 1000 :) co do ceny to bez znaczenia chociaż na pierwszego motoru lepiej nie kupować za wypasionego gdyż napewno podczas nauki wchodzenia w zakrety może sie zdarzyć że zalicze glebe, słyszałem też opinie ze dla poczatkujacych lepsze są motory typu naked bike :) wolalbym wiecej zainwestowac w swoje bezpieczenstwo czyli ubiór ochraniacze i kask a co do motoru to 25000 to górna granica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf Re: co na pierwszy motor ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 20:48 W Topolnie przed kościołem gość handluje motocyklami, więc wart się tam wybrać. Trochę ich posiada. A po drugiej stronie jest serwis motocyki (taka duża zółta hala) o ile dobrze pamiętam za 150 zł zrobią cały przegląd motocykla i wskażą ewentualne usterki lub naprawy. Wszystko Ci powiedzą: czy dobre płyny, opony, plastiki, olej itp. Wycenią ewentualny koszt naprawy. Ja i moi znajomi tam jeździmy i jesteśmy zadowoleni. Profesjonal, tylko czasem się za częściami czeka. W sezonie to denerwuje bo motor stoi, ale teraz to na spokojnie. Polecam. Zajedź i zobacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker Re: co na pierwszy motor ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 20:50 dziekuje bardzo za odpowiedz napewno sie tam wybiore :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker Re: co na pierwszy motor ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 20:48 myslalem o ducati monster 600 gdyż od dawna mi sie ten motorek podoba co myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf Re: co na pierwszy motor ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 20:52 Poczytaj na forum jakie ma opinie ten motorek i jak z częściami. Lepiej wiedzieć więcej niż za mało. Czasem jak coś padnie to możesz czekać sporo czasu za częściami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandit Re: co na pierwszy motor ? IP: *.ip.netia.com.pl 11.10.10, 21:01 Kolego jeśli interesuje Cię Suzuki Bandit to posiadam takowego na sprzedaż. jeśli jesteś zainteresowany to michu-17@o2.pl podam więcej info jakie by Cię interesowało. Odpowiedz Link Zgłoś