Dodaj do ulubionych

Laryngolog

IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.11.10, 18:48
Szukam bardzo dobrego laryngologa dla dziecka z czestym zapaleniem migdałków. bardzo proszę o radę
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: Laryngolog IP: 46.112.86.* 19.11.10, 20:06
      Polecam Pana Doktora Górskiego przyjmuje w zielonej przychodni >mój mały tez czesto chorował .
      • Gość: byłam Re: Laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 21:01
        nie rozśmieszaj mnie... Górski? he he he...
    • Gość: miki Re: Laryngolog IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.11.10, 21:10
      523455080
      moje biegają i hichrają
      sama zdecyduj
      • Gość: matka Re: Laryngolog IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.11.10, 21:19
        Dziękuję, zdecydowalam sie na Twoją propozycję
        • Gość: xxx Re: Laryngolog IP: *.centertel.pl 19.11.10, 22:12
          moja corka tez chorowala,dostala skierowanie do laryngologa,nie chodz z dzieckiem w swieciu,jedz do grudziadza,dr.Kopala jest swietny mojej corce wyciął migdaly i jest jak ręką odjąl zadnych angin zadnego zapalenia gardla,przyjmuje w szpitalu na rydygiera
          • Gość: m Re: Laryngolog IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.11.10, 08:06
            Dzięki bardzo !
            • Gość: Kamila Re: Laryngolog IP: 46.112.99.* 20.11.10, 21:13
              Ja z kolei polecam Pana prof. Ryszarda Gniazdowskiego z Bydgoszczy. Wizyta, co prawda, bardzo droga (3 lata temu - 250,00 zł), ale naprawdę warto. Potrafił pomóc do takiego stopnia, że obyło się bez aparatu słuchowego - przywrócił słuch :-)
              • Gość: Ania Re: Laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 23:47
                Czy może był ktoś u laryngologa w Konsylium Piotra Rybickiego?
                • Gość: pacjent Re: Laryngolog IP: *.ip.netia.com.pl 21.11.10, 18:42
                  Tylko nie dokt.Górski szkoda kasy Ja jeżdzę z dzieckiem do Centrum Medycznego Państwa
                  Gizińskich w Bydgoszczy sami fachowi lekarze wizyta 100 i super podejście do dzieci.
                  • Gość: gosc Re: Laryngolog IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.11.10, 08:54
                    Popieram jest tam świetnie mój mały miał tam wycinane migdałki(4 latek).Usypiają dziecko na rękach matki - zero stresu wybudzają też (Mały nie wiedział że miał coś robione)!!!P Gizińska bierze 100 zł ale jest tam też Pan laryngolog też jest świetny i przyjmuje na kasę chorych.POLECAM
                • Gość: b Re: Laryngolog IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.11.10, 19:59
                  Bardzo dobry laryngolog. Pracuje w Wojskowym Szpitalu w Bydgoszczy. Mojego syna wyleczył i skończyły się ciągłe anginy.
              • Gość: mama Re: Laryngolog IP: 77.245.242.* 21.11.10, 20:38
                gniazdowski
                • Gość: hmm Re: Laryngolog IP: 46.113.146.* 21.11.10, 21:25
                  Hmm... mialas 3 lata i pamiętasz? dziwne. A swoja drogą to jak komus przywrocil sluch, to musi byc dobry no nie? a poza tym slyszalem, ze nie wszystkim i nie w kazdym wypadku mozna podawac znieczulenie, moze tobie nie mozna bylo? Skad w tobie tyle jadu? Ja tez o nim slyszalem, ale same pozytywne opinie.
                  • Gość: mama Re: Laryngolog IP: 77.245.242.* 22.11.10, 10:49
                    pamietaja moi rodzice. znaja go od ponad 20 lat wiec maja zdanie wyrobione o nim. okropny i tyle. dla mnie najgorszy lekarz, ja jezdze do pani Kasi Gizinskiej.jest rewelacyjna.
                    • Gość: Ania Re: Laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 11:56
                      Ja miałam 15 lat i doskonale pamiętam jak dr Gniazdowski wycinał mi migdałki bez znieczulenia i kazał na drugi dzień normalnie iść do szkoły czego nie byłam niestety w stanie zrobić. Nie neguję tego,że komuś pomógł ale z tymi migdałkami to zdecydowanie przesadzał.Już na klatce było słychać krzyk dzieci.
                      • Gość: pacjent Re: Laryngolog IP: 83.238.157.* 22.11.10, 19:17
                        Tak popieram P,Gizinska jest super zna sie na swojej pracy .bardzo dobre centrun metyczne
                        .robia dziecku caly komplet wynikow laczne z wymazami a w świeciu p.Gorski nawet wymazu poraszka.szkoda kasy.
                        • Gość: Anna Re: Laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 16:47
                          Wiem,że niektórzy laryngolodzy uwielbiają kierować na wycięcie migdałków,a inni są przeciwni. Czy wiecie jaka jest pod tym względem p.Gizińska? Jak długo czeka się na taki zabieg na kasę chorych np. u Gizińskich?
                          • Gość: mama Re: Laryngolog IP: 77.245.242.* 26.11.10, 21:05
                            szukasz porady przez internet ? jedz ,pogadaj, niech zbada dziecko to sie dowiesz.
                            • Gość: Anna Re: Laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 17:54
                              Myślałam,że forum służy do wymiany doświadczeń ale jeśli się mylę to przepraszam,że musiałaś poświęcić swój cenny czas na odpowiedź.Naprawdę mogłaś sobie darować i nie wysilaj się na odpowiedź .
                              • Gość: pacjent Re: Laryngolog IP: 83.238.156.* 28.11.10, 15:04
                                My czekaliśmy na zabieg u Pani K.Gizińskiej na kasę chorych 6 miesięcy . Wykonują tez prywatnie czeka sie tydzien i kosztuje to 1500 zł. Polecam warto czekac miła obsluga i dziecko nic nie czuje ma narkozę podawana u rodzica na kolanach po 3 godz do domu.
                                • Gość: Anna Re: Laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 15:29
                                  Dziękuję za informację.Sama też już się dowiadywałam i teraz niestety czeka się do listopada 2012 r-u Gizińskich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka