Dodaj do ulubionych

Odwołane matury probne w ZSP

IP: *.devs.futuro.pl 22.11.10, 18:42
slyszeliscie co wybitna pani Joachimiak wymyslila? odwolala probne matury z angielskiego i matematyki! idiotyzm! przeciez musimy sie zapoznac z takimi arkuszami, musimy sprawdzic na ile potrafimy iile jeszcze musiemy sie douczyc.
Brawo dla debilizmu dyrekcji.
Obserwuj wątek
    • Gość: uczen Re: Odwołane matury probne w ZSP IP: *.devs.futuro.pl 22.11.10, 18:43
      pomylka - z angieilskiego i polskiego. z matmy juz przeciez byla :P
    • Gość: sd Re: Odwołane matury probne w ZSP IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 18:46
      to fest.nam tez odwolali matury ,ale te probne na wiosne.zenada w ubiegym roku to mialo miejsce
    • Gość: Ewa Joachimiak. Re: Odwołane matury probne w ZSP IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 20:29
      Uczniu! Próbne matury będą, zarówno z języka polskiego jak i angielskiego. Próbna matura z matematyki już była. Proszę o odrobinę szacunku w wypowiedziach, ja mam odwagę się podpisać, a Ty?. Ewa Joachimiak.
      • Gość: k Re: Odwołane matury probne w ZSP IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.10, 12:35
        forum ma to do siebie ze mozna sie wypowiedziec anonimowo. po co mam sie podpisac?? zeby miec w szkole u nauczycieli siedziec??? pffff....
        • Gość: były absolwent Re: Odwołane matury probne w ZSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 13:45
          Droga Pani dyrektor. Bardzo się cieszę że Pani czyta to forum. Jednak stu procentowej pewności że to Pani mieć nie można. Mimo wszystko proszę w takim razie przyjąć do siebie pretensje uczniów dotyczące faworyzowania, braku kompetencji i braku zaangażowania "starej kadry" nauczycieli.
          Jestem byłym uczniem tejże szkoły i już wtedy (około 10lat temu) były ewidentne niesprawiedliwe "wyroki" nauczycieli wobec uczniów. Zaliczenia za udział w wycieczce jest powszechnie znany, nie wiem jak dziś. Pytanie tych samych osób na lekcjach bo się nie podobają nauczycielowi...normalka.
          Proszę wdrożyć jakiś plan restrukturyzacji, a może wystarczy zrobić sprawdzenie kwalifikacji nauczycieli? Uważam, iż 30 % z nich by go oblało. A jeśli uczniowie nie zdają matur, egzaminów, nie rozumieją tematów to ewidentna wina moim zdaniem tkwi w nauczycielach którzy albo nie umieją tematu który omawiają, albo nie umieją tego tematu wytłumaczyć.

P.S.
          Nie będę się podpisywał ponieważ nikogo nie obraziłem, nie naruszyłem dobrego imienia, a wypowiedź jest czysto opiniotwórcza.

Pozdrawiam Pani EWO.
          • Gość: ktoś Re: Odwołane matury probne w ZSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 14:12
            Zgadzam się z powyższą opinią. Warto przyjrzeć się nauczycielom, zwłaszcza tym "zasłużonym", na których ciągle były skargi, ale niewiele dały.Źle wspominam lekcje matematyki z panią W., ale co to kogo obchodzi, na pewno nie dyrekcję. To smutne, żal uczniów. Pozdrowienia dla wartościowych Nauczycieli i Pani Dyrektor.
            • Gość: Waldemar Wiśniewsk Re: Odwołane matury probne w ZSP IP: 83.238.159.* 28.11.10, 16:24
              ja też się podpisałem chociaż jeszcze nic nie napisałem i co z tego? Powiem tylko szanowna Pani że podchodzenie do kogoś w dzień poprzedzający wybory i nagabywanie go do oddanie głosu na mnie a przez całe 15 lat omijanie jakby się było powietrzem to zwykłe chamstwo .Od uczniów się tego wymaga a od siebie to za ciężko? Kultura wymaga tego żeby mówić albo odpowiadać na powitanie jeśli się koło kogoś mieszka , chyba że na oś. Kościuszki były inne zwyczaje ?
            • Gość: knk Re: Odwołane matury probne w ZSP IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.10, 08:50
              Była też jedna Pani W. od matematyki, do której na lekcje strach było wejść. Wymagająca, sroga itp...za co dziś z perspektywy czasu bardzo jej dziękuję i serdecznie ją pozdrawiam. Tak powinien pracować nauczyciel. Nikogo nie faworyzowała, solidnie przykładała się do prowadzenia lekcji i wymagała wiele od nas - i słusznie.
          • Gość: Ewa Joachimiak Re: Odwołane matury probne w ZSP IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.10, 17:03
            Dziękuję za wyrażoną opinię. Chętnie podyskutuję. Na szkolnej stronie internetowej jest adres poczty elektronicznej, jest też szkolne forum. Zapraszam. Ewa Joachimiak.
            • Gość: k Re: Odwołane matury probne w ZSP IP: *.ip.netia.com.pl 28.11.10, 20:31
              a dlaczego wlasnie ma byc ta dyskusja przez maile?? strach o opinie??
              • Gość: były absolwent Re: Odwołane matury probne w ZSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 00:43
                A czemu na forum szkoły? Tu jest inaczej? Czy może tam trzeba się logować itp.?

Mogę się tam udzielić i co? Wkleję to samo co tu napisałem. Więc proszę uznać tę formę dyskusji i nie zapraszać do prywatnych debat.
    • Gość: pracownik Re: Odwołane matury probne w ZSP IP: 174.137.63.* 29.11.10, 18:53
      Zaskoczyło nas kiedy młoda od wf dostała nagrodę dyr., nigdy nie była w kręgu nagradzanych, szydło wyszło z worka przy wyborach. Ona prowadzi zajęcia na odchudzanie i wiele kobiet ją zna, popularna jest. Za mało, żeby wygrać wybory, ale wystarczająco, żeby punktów natrzaskać. Jak ktoś ordynację zna, to wie, o co chodzi. Sprawa była prosta, ja ci nagrodę z państwowej kasy, ty startujesz w wyborach i robisz punkty na ugrupowanie.
      Nikogo nie obrażam, wyrażam prywatną swoją opinię. Szanuję obie kobiety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka