Gość: Milosnik zwierzat IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.11.10, 20:06 Powstał wreszcie duzy z prawdziwego zdarzenia sklep zoologiczny- na Jana Pawła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eM Re: nowy sklep zoo IP: *.devs.futuro.pl 23.11.10, 21:01 W którym miejscu jest on z prawdziwego zdarzenia?? Normalny mały sklepik. Chyba reklamę sobie robi właściciel ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaa Re: nowy sklep zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 21:11 Hmm. Mały sklepik raczej to nie jest. A mi bardzo się podoba. Jest w końcu dobrze wyposażony sklep zoologiczny w tym mieście. Wiadomo, że na początku jest tego mniej, ale rozmawiałam z panią, która tam sprzedaje i zapewnia o jeszcze większym asortymencie. Więc uważam, że może to być naprawdę dla innych duża konkurencja. I wiadomo, że reklama musi być, ale szczerze wątpię, żeby właściciele wybrali taką formę reklamy. Po prostu ktoś się tym zainteresował i postanowił to opisać. Tyle! Życzę powodzenia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieczyk Re: nowy sklep zoo IP: 83.238.159.* 25.11.10, 21:21 Właściciele już obsmarowali obecnie działające sklepy zoologiczne . Dokładnie przypominam sobie jak jakiś czas temu ktoś próbował udowodnić że sklepik zoologiczny na Mariankach posiada niekompetentną obsługę i trzyma gryzonie razem w klatkach .Jeśli od takiego czegoś zaczyna się sondowanie rynku i ostracyzm istniejącej konkurencji to kończy się po trzech miesiącach działalności z długiem kredytowym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: nowy sklep zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 21:57 Chyba myli pan sklepy zoologiczne? Mowa jest tutaj o sklepie zoologicznym "Wega", który jest otwarty od połowy listopada, więc nie wiem co pan chce tutaj sugerować. Jak w tak krótkim czasie ocenia pan sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sezam Re: nowy sklep zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 22:03 Na jakiej podstawie uważa pan, że właściciele krytykują inne sklepy zoologiczne? Wątpię, żeby tak było. Widać, że zazdrość ludzi w dupę, za przeproszeniem gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieczyk Re: nowy sklep zoo IP: 83.238.159.* 25.11.10, 22:11 Tylko nie w dupę .Umiem czytać co było napisane i mam zdolność konfrontowania różnych faktów .Jeśli z miesiąc albo dwa temu opluwano sklepik w okolicy gdzie obecnie otwarto nowy to z pewnością robili to właściciele tego obecnie otwartego . Post zaczynał się od tego że obsługa tego sklepiku zoologicznego nie potrafi nic powiedzieć o sprzedawanych przez siebie zwierzętach itp .Nie chce mi się szukać jaki tytuł był tego postu ale z pewnością jest w archiwum . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosnik zwierzat Re: nowy sklep zoo IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.11.10, 22:19 Przepraszam właścicieli nowego sklepu. Chcialem tylko się podzielić wieścią,że miłośnicy zwierząt z Górnych Marianek nie muszą już daleko dreptać po artykuły zoologiczne. To tyle. Wyglada na to,że tutaj nic już pozytywnego nie można napisać, bo całe to forum jest przesiąknięte wzajemną niechęcią i podejrzliwością. Zero życzliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: nowy sklep zoo IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.11.10, 15:57 Sklep i obsługa super.Pomysł trafiony wreszcie jest sklep na mariankach i nie trzeba do miasta jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieczyk Re: nowy sklep zoo IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.10, 16:27 Dość już tej kryptoreklamy !!! jak chcecie zaśmiecać forum takimi bzdetami to zapłaćcie za to a nie za darmochę swój interes chwalicie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do mieczyka Re: nowy sklep zoo IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.11.10, 16:40 Forum służy do wyrażania opini publicznej wiec ja wyrażam,sklep jest naprawdę fajny.Przeczytawszy twoje wypowiedzi wnioskuje ze jeszcze nie odwiedziłeś sklepu tylko zaraz negujesz pomysł i inicjatywe drugiego człowieka.Zazdrość ludzka nie zna granic. A sklep fajnie ze jest na mariankach nie trzeba do miasta jeździć,chociaz w mieście tez sklep ma duzy asortyment ale pewnie jak rusza budowy na D.rynku to trudno sie bedzie do niego dostac jak rozkopane bedzie wszystko,nie kazdemu sie bedzie chciało iśc po błocie i rozkopach do sklepu, a tak przynajmniej jest jeszcze jeden dobry sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: nowy sklep zoo IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.10, 19:30 ja dzis byłam w sklepie i super, przestronnie, obsluga mila, bardzo mi sie podoba i mam niedaleko, bynajmniej nie musze leciec na stare miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asio Re: nowy sklep zoo IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.11.10, 23:09 Bardzo dobry sklep, popieram! Zyczę powodzenia właścicielom, w końcu coś porzadnego na mariankach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: nowy sklep zoo IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.11.10, 01:38 Wypowiem się tak!cieszyłam się że zrobię zakupy w sklepie zoologicznym na Mariankach,tak mnie pasuje jak wracam po pracy!Jednak dziękuje :( nie lubię reklamy na siłę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: nowy sklep zoo IP: *.ip.netia.com.pl 28.11.10, 02:19 A ja powiem tak.. przecież jest sklep zoologiczny, a raczej już jeden był na mariankach. A i nadaljest, ale ja jako mieszkanka peryferi naszego miasta sama stwierdzam, że asortyment między sklepem przy duzym rynku i na Aleji jest zupełnie inny, a i ceny sa rózne. Jeden towar tu tańszy, tam droższy. Wszystko jest zależne od tego czego oczekujemy i czego szukamy. Nie mozna tu mówić o konkurencjach, bo raczej ich nie bedzie. Chociaż właściciewle nowego dopiero się "uczą" to i tak kupiłam tam to co chciałam, a przy duzym rynku, można się liczyć z typowa fachowościa, takze ja osobiścia się juz zorientowałam, co gdzie (tu tańsze tam drozsze tu jest, a tam nie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: nowy sklep zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 13:24 Na tym forum nic napisać nie można... Ktoś pisze o sklepie a wszyscy że reklama. Jak budowali Kaufland to też było o tym pisane na forum i nikt nie pisał ze reklama... Ludzie dajcie sobie na wstrzymanie bo to piszecie to zwyczajne bzdury. A w ogóle Pani która twierdzi że chciała kupować w tym sklepie bo ma po drodze ale nie będzie bo się rzekomo tu reklamują. No po prostu żenada... A może to konkurencyjne sklepy teraz tak piszą ze reklama, że badziew bo tyłkiem trzęsą? Sklep bardzo fajny, na pewno będzie jeszcze więcej towaru. Obsługa bardzo kompetentna. Potrafią się przyznać że czegoś nie mają nie wciskając nie znającemu się klientowi kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: nowy sklep zoo IP: 46.134.209.* 28.11.10, 14:23 Droga pani właścicielko śledzik nie pomaga w reklamie to trzeba się zareklamować na forum coś mi się wydaje że interes idzie kiepściutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesek Re: nowy sklep zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 20:32 Widać, że "obserwator" jest znajomą/znajomym właścicielki na portalu "nasza klasa" więc na początku pogratuluję za życzliwość. A po drugie. Naprawdę z odpowiedzi na odpowiedź coraz bardziej przekonuję się o życzliwości i uprzejmości w tym mieście. Czy ludzie nie mają za grosz wyrozumiałości? Sklep jest otwarty od połowy listopada. Więc może dajcie szanse właścicielom na rozwój tego biznesu. Wiem ile pracy i zaangażowania w to włożyli. Czasu i poświęcenia. I naprawdę dobrze wszyscy wiecie jak trudno jest otworzyć coś swojego. I wiadomo, że krytykę można przyjąć, ale za to dobrze wyjaśnioną. Człowiek uczy się na błędach i wierzę w to, że właściciele chcą dla swoich klientów i ich ulubieńców jak najlepiej. Więc z góry nie oceniajcie, bo dzieje się tutaj coraz gorzej. Życzę powodzenia, bo sklep jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: nowy sklep zoo IP: 46.113.208.* 28.11.10, 20:21 Ja się bardzo ciesze z powstałego sklepu na alejach wiadomo że na początku jest zawsze nie zawiele towaru ale myśle że z czasem bedzie super sklepik zoologiczny, ja bym osobiście doradził aby jeszcze na zapleczu weterynarz był, było by juz odjazdowo ,no i cenowo narazie jest ok. wiecej rybek i zwierzaków napewno przybędzie bynajmniej to jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: nowy sklep zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 19:39 Moim zdaniem najlepszy sklep zoologiczny w Świeciu jest na Podgórnej. Chociaż jest mały posiada szeroki asortyment. Pracująca tam pani po mimo młodego wieku potrafi fachowo doradzić każdemu. Polecam sklep wszystkim miłośnikom zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trol Re: nowy sklep zoo IP: 81.219.157.* 30.11.10, 14:53 A ja uwazam ze ten sklep jest beznadziejny i niepotrzebny na mariankach...a pani wlascicielka tylko udaje taka mila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nowy sklep zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 20:30 Sklep jest bardzo ładny,przestrzenny i dobrze zaopatrzony. A właścicielka miła i kompetentna. Nie ma się do czego przyczepić. Nie wciska żadnego kitu na siłę. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddcaw Re: nowy sklep zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 00:13 Tak? Ta młoda Pani nie potrafi odróżnić samca świnki morskiej od samicy... Bardzo dziękuję za taką kompetencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do madzi Re: nowy sklep zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 10:23 Ten sklep na Podgórnej może i ma szeroki asortyment ale ta mloda pani co tam pracuje to wielka porażka, nigdy nic nie wie, a co dopiero ma doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snake Re: nowy sklep zoo IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.11.10, 22:23 Super sklep,Pani właścicielka bardzo miła,potrafi doradzić nie wciska byle czego.Z poczatku myślałem że to "filia" tego sklepu zoologicznego na duzym rynku bo tam wczesniej ta Pani pracowała,ale nie,Pani przeszła na swoje.Gratuluje odwagi i powodzenia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papuga Re: nowy sklep zoo IP: 46.112.229.* 01.12.10, 10:32 Teżchciałam pochwalic ten sklep kupiłam tam papuge i jestem zadowolona z zakupu Odpowiedz Link Zgłoś
jasnozielony7 Re: nowy sklep zoo 01.12.10, 15:15 Sklep zoologiczny przy al. Jana Pawła jest najlepszy w Świeciu. Panuje tam mila atmosfera, bo wlasciciele chetnie doradzaja i sa zawsze usmiechnieci. Jak na poczatek dzialalnosci sklepu towar jest doskonaly, takze mysle, ze mozemy sie spodziewac najlepszego dla naszych zwierzat. A one sa dla nas najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: nowy sklep zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 19:05 porażka była wtedy kiedy pracowała stażystka. Ale teraz wróciła pani która pracowała wcześniej i nie zdarzyło się aby nie potrafiła doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: nowy sklep zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 22:11 Podgórna jest najlepszym sklepem prowadzonym przez weterynarzy ,a dziewczyna jest do pomocy.Tam znajdziecie dobre ceny i bogaty asortyment:) Ceny umiarkowane :) Zawsze można przy okazji dopytać Pani doktor co kupić i nigdy nie odmówi takiej porady:) Przy okazji pozdrawiam Panie z Podgórnej wierna klientka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żółw Re: nowy sklep zoo IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.10, 22:53 a żółwie mają jak tak to za ile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywaczka Re: nowy sklep zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 22:55 ceny dobre, 1 i 1/2 ceny większe niż na rynku w wejściu zapach gotowanych kości hmm ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: nowy sklep zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 17:45 Żółwie kosztują w Wedze 50 zł. I jestem bardzo zadowolona z zakupu. Żółwik jest śliczny, a i cena przystępna. A zapach kości to chyba normalne, skoro jest to sklep zoologiczny. Na rynku też pachnie kościami, i co z tego? Przecież to zoologiczny sklep - powtarzam raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnozielony7 Re: nowy sklep zoo 22.12.10, 15:38 Podpisuję się pod poprzednią wypowiedzią. Zapach kości to coś normalnego w zoologicznym, ale to nie jest wazne. Ważne że kości smakują mojemu psu. Dlatego jestem częstym bywalcem sklepu Wega. Odpowiedz Link Zgłoś
carmeliska00 Re: nowy sklep zoo 25.01.11, 10:30 Czepiacie się!!! żal wam tyłki ściska czy co? sklep jest schludny,czysty, ma dobry asortyment, każdy ma prawo wyboru gdzie chce robić zakupy i pisać czy mu się tam podoba czy nie! Właściciele mają też prawo mówić o nim gdzie im się to podoba! nienormalne by było jak by mieli sklep i nic o nim nie wspominali! ludzie patrzcie w swoje własne smrody i brudy domowe , bo założę się że każdy coś tam ma, nie ma ideałów! Odpowiedz Link Zgłoś
bercik-1 Re: nowy sklep zoo 19.02.11, 19:02 Odwiedziłem trzy sklepy zoo w Świeciu i polecam na Pdgórnej,bogaty asortyment ,obsługa miła .zwierzątka widać,że zadbane starsza pani/to chyba weterynarz/ wyjaśniła mi wszyskie moje wątpliwości odnośnie mojej kotki,gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś