nick63 20.02.11, 15:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulfon131 Re: Orkiestra_Stylowa 20.02.11, 19:42 Nie rozumiem Twojego wzburzenia. Praktycznie każdy zespół, który utrzymuje się z tego typu chałtur, to przeważnie banda buraków. Żaden szanujący się muzyk czy wokalista, nie zajmuje się muzyką biesiadną. Rzeczywistość podcięła skrzydła ich wyimaginowanym talentom i skierowała właśnie w tak niskie rejony rozrywki. "Biały miś", "Majteczki w kropeczki" czy "Hej sokoły", to ich życie i jedyna możliwość realizacji wybujałego ego. Po takich ludziach chyba nie spodziewałaś się jakości muzyki i poziomu kultury charakterystycznego dla np. kwartetu smyczkowego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyt_a Re: Orkiestra_Stylowa 23.02.11, 21:46 Heja! Ja chciałabym zapytać bardzo grzecznie, czy ten Kamisław faktycznie taki beznadziejny jest? Bo ja sobie zamówiłam ich usługi na weselisko, a na disco polo mam uczulenie, i się teraz zastanawiam, czy nie powinnam poszukać czegoś innego... Czy oni faktycznie nie potrafią grać nic innego? Pomóżcie ludziska...:):) Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon131 Re: Orkiestra_Stylowa 23.02.11, 21:56 Zamówiłaś usługę, nie zapoznając się z repertuarem? Gratuluję... :) Odpowiedz Link Zgłoś
nick63 Re: Orkiestra_Stylowa 23.02.11, 22:16 Naprawdę odradzam, totalna beznadzieja, wokalistka do bani, jeszcze mam "kaca" po tym ic graniu w Stylowej. Zrezygnuj z nich dopóki czas,,,,,naprawdę....pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
zyt_a Re: Orkiestra_Stylowa 23.02.11, 22:36 Oj będzie się trzeba dobrze zastanowić... dziękuję za ostrzeżenie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyt_a Re: Orkiestra_Stylowa 23.02.11, 22:33 kulfon, nie musisz być niemiły... Pan z Kamisława powiedział, że dopasowują repertuar do towarzystwa, więc gdy zobaczyłam ich występy na jednym z wesel stwierdziłam, że po prostu towarzystwo lubi ten rodzaj muzyki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon131 Re: Orkiestra_Stylowa 24.02.11, 10:13 Ja jestem niemiły? To ja sobie strzelam w kolano, czy Ty? :) Ludzie, gdzie się podziała Wasza roztropność i elementarna logika? Wybierając fotografa, oglądasz zdjęcia. Potrzebny kamerzysta - przyglądasz się ujęciom video z innych, sfilmowanych przez niego zabaw. Natomiast orkiestrę, która ma za zadanie bawić gości wg Twojego gustu muzycznego, wybierasz na pałę naiwnie wierząc w zapewnienia człowieka, który chce sprzedać swoją usługę? Tak jak w przypadku filmu czy zdjęć, również orkiestrę trzeba sprawdzić. Umawiasz się na spotkanie, określasz repertuar muzyczny i prosisz o odtworzenie próbek oczekiwanej przez Ciebie muzyki. Do tego przeglądasz urywki z kilku nagrań video, żeby ocenić chociażby ich prezencję, czy różnicę między nagraniami demo, a faktycznym wykonaniem. To są podstawowe zasady wyboru wykonawców usług. Odpowiedz Link Zgłoś