Dodaj do ulubionych

Zespół na wesele

05.12.11, 19:24
Poszukuję pilnie zespołu na wesele. Możecie polecic jakis zespół? Zależalo mi na zespole sukces, niestety nie mają wolnych terminów.
Obserwuj wątek
    • aniusia2806 Re: Zespół na wesele 05.12.11, 19:57
      Polecam zespół Impuls z Klamer. Grał u nmie na weselu 2 tyg temu, naprawde super, my zadowoleni, goscie tez, polecam
    • trepek1231 Re: Zespół na wesele 05.12.11, 21:56
      www.kasandraikrzysztof.pl.tl/ polecam gorąco zespól Kasandra i Krzysztof , maja napięte terminy na przyszły rok ale może będą mieli wolny
      • vici555 Re: Zespół na wesele 06.12.11, 13:13
        Dlaczego Trepek- piszesz o sobie : mają napięte....... ? przecież po Polsku było by: mamy napięte.....
        To żałosne wpychać na się nowożeńcom na siłę. A szczerze powiem , że szukanie ludzi do wykonania usług na forum to beznadzieja. Każdy kto nie ma pracy w swoim fachu przegląda forum i reklamuje się fikcyjnie. Może lepiej zadać sobie pytanie dlaczego się reklamują i nie mają pracy???? pozdrawiam
        • ogloszeniaforum Re: Zespół na wesele 06.12.11, 15:52
          a myślisz że jest jeden trepek na świecie? ja osobiście znam 2 Trepków w Świeciu i okolicach
    • model1234 Re: Zespół na wesele 06.12.11, 23:01
      Przede wszystkim o jaki termin chodzi mam własny zespół ,a jesli okaże sie że termin mam zajety to polecę jakiś inny.
      • andziamonika Re: Zespół na wesele 07.12.11, 18:29
        Dziękuje za wszelkie informacje, temat już nie aktualny, zespół został już wybrany. Pozdrawiam
        • model1234 Re: Zespół na wesele 07.12.11, 19:12
          Tzw reklama zespołu Sukces:D
          • andziamonika Re: Zespół na wesele 07.12.11, 21:05
            Przykro mi ale jesteś w błedzie, miło by nam bylo, ale nie mają wolnego terminu, zdecydowalismy się na inny zespół. Zespół jest z Poznania, więc pewnie nie ma sensu pisac jego nazwy, bo pewnie znowu model1234 napisze że reklama.
            • model1234 Re: Zespół na wesele 08.12.11, 19:01
              Zanim zdecydujesz sie na zespól ktory zapewne słyszalaś przez internet radze Ci posłuchac go na zywo. Czasem mozna sie bardzo rozczarowac:).
              • andziamonika Re: Zespół na wesele 09.12.11, 16:38
                No właśnie zespół na który się zdecydoalismy kilka lat temu grał na weselu mojej siostry, słyszelismy go na zywo i dlatego zdecydowaliśmy się. Masz racje, słuchaliśmy w necie kilku lokalnych zespołów i dawało to dużo do życzenia. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka