andziamonika 05.12.11, 19:24 Poszukuję pilnie zespołu na wesele. Możecie polecic jakis zespół? Zależalo mi na zespole sukces, niestety nie mają wolnych terminów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniusia2806 Re: Zespół na wesele 05.12.11, 19:57 Polecam zespół Impuls z Klamer. Grał u nmie na weselu 2 tyg temu, naprawde super, my zadowoleni, goscie tez, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
trepek1231 Re: Zespół na wesele 05.12.11, 21:56 www.kasandraikrzysztof.pl.tl/ polecam gorąco zespól Kasandra i Krzysztof , maja napięte terminy na przyszły rok ale może będą mieli wolny Odpowiedz Link Zgłoś
vici555 Re: Zespół na wesele 06.12.11, 13:13 Dlaczego Trepek- piszesz o sobie : mają napięte....... ? przecież po Polsku było by: mamy napięte..... To żałosne wpychać na się nowożeńcom na siłę. A szczerze powiem , że szukanie ludzi do wykonania usług na forum to beznadzieja. Każdy kto nie ma pracy w swoim fachu przegląda forum i reklamuje się fikcyjnie. Może lepiej zadać sobie pytanie dlaczego się reklamują i nie mają pracy???? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ogloszeniaforum Re: Zespół na wesele 06.12.11, 15:52 a myślisz że jest jeden trepek na świecie? ja osobiście znam 2 Trepków w Świeciu i okolicach Odpowiedz Link Zgłoś
model1234 Re: Zespół na wesele 06.12.11, 23:01 Przede wszystkim o jaki termin chodzi mam własny zespół ,a jesli okaże sie że termin mam zajety to polecę jakiś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
andziamonika Re: Zespół na wesele 07.12.11, 18:29 Dziękuje za wszelkie informacje, temat już nie aktualny, zespół został już wybrany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andziamonika Re: Zespół na wesele 07.12.11, 21:05 Przykro mi ale jesteś w błedzie, miło by nam bylo, ale nie mają wolnego terminu, zdecydowalismy się na inny zespół. Zespół jest z Poznania, więc pewnie nie ma sensu pisac jego nazwy, bo pewnie znowu model1234 napisze że reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
model1234 Re: Zespół na wesele 08.12.11, 19:01 Zanim zdecydujesz sie na zespól ktory zapewne słyszalaś przez internet radze Ci posłuchac go na zywo. Czasem mozna sie bardzo rozczarowac:). Odpowiedz Link Zgłoś
andziamonika Re: Zespół na wesele 09.12.11, 16:38 No właśnie zespół na który się zdecydoalismy kilka lat temu grał na weselu mojej siostry, słyszelismy go na zywo i dlatego zdecydowaliśmy się. Masz racje, słuchaliśmy w necie kilku lokalnych zespołów i dawało to dużo do życzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś