oko-24 28.03.12, 21:28 witam, mam pytanie czy w Świeciu są organizowane kursy AUTOCAD'A, lub gdzies w okolicy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bohaterroku Re: kurs AutoCAad 29.03.12, 20:47 Z tego co wiem to nie. W Bydgoszczy chyba najbliżej gdzieś organizują. Poszukaj w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
cswiecie Re: kurs AutoCAad 20.10.12, 00:38 kurs? ale chcesz papier? czy sie chcesz nauczyć? AutoCad - wystarczy trochę posiedzieć i 2D to nic trudnego. o 3D w AutoCad nic nie wiem - 3D tylko w inventorze i solidWorksie troche Catia ale wszystkie te programy na tym samym polegają Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_sniezka4 Re: kurs AutoCAad 27.08.13, 12:08 zachćcam do poczytania na temat programów w serwisie 3dcax.pl naprawdę fajna strona, zawiera wszystkie potrzebne informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
tomtom1985 Re: kurs AutoCAad 18.09.13, 14:06 Ja robiłem 3 podstawowe stopnie w Procadzie w Trójmieście. Poszukaj tzw. ATC w naszej okolicy czyli Authorized Training Center sygnowanych przez Autodesk. Odpowiedz Link Zgłoś