Dodaj do ulubionych

ciekawy artykuł

11.04.12, 23:30
Kobiety, które oznaczają tylko kłopoty…
1. PRZESADNA ZAZDROŚĆ
Kobieta, która jest o Ciebie przesadnie zazdrosna ma bardzo niskie poczucie własnej wartości przez co boi się, że bardzo łatwo może Cię stracić. Zakaz wychodzenia samodzielnie na imprezy, awantura za każdym razem kiedy spojrzysz się na inną kobietę, czy też w moim osobistym przekonaniu najgorsze z możliwych przewinień – kontrolowanie Twoich maili czy też skrzynki SMS w Twoim telefonie, to tylko niektóre z objawów przesadnej zazdrości i bardzo jasny sygnał, że należy ten związek jak najszybciej zakończyć. W końcu w miłości chodzi tak naprawdę o zaufanie, a nie zabawianie się co chwilę w areszt śledczy.

2. MANIPULANTKA
Takie kobiety prowadzą przeróżnego rodzaju gierki żeby za każdym razem postawić na swoim. Potrafię Cię skłócić z przyjaciółmi i najbliższą rodziną żeby tylko osiągnąć swój zamierzony cel. Często wdają się z Tobą w gierki słowne, w których tak naprawdę nigdy nie jesteś w stanie udzielić dobrej odpowiedzi. Przebywanie z taką kobietą prowadzi u Ciebie tylko do niepotrzebnego stresu, a często nawet bezsensownego poczucia winy.

3. POSZUKIWACZKA ZAINTERESOWANIA
Jest to typ kobiet, które wiecznie szukają zainteresowania i poklasku z Twojej strony. Chcą z Tobą spędzać każdą możliwą chwilę, zabierając Ci całą przestrzeń życiową i bardzo często kłócą się z Tobą o to, że poświęcasz im zbyt mało uwagi. Chodzi chyba o to żebyś chciał się spotykać ze swoja partnerką, a nie odbębniał te wizyty jak odwiedziny w szpitalu u chorej cioci.

4. MISTRZYNI FOCHA
Obraża się o wszystko. Wystarczy tylko, że nie opuścisz po sobie deski od muszli klozetowej i foch na co najmniej dwa dni gwarantowany. Bardzo często miewa zmienne nastroje i tak naprawdę nigdy nie wiesz skąd i kiedy nadejdzie awantura. O ile nie jesteś miłośnikiem spacerów po polach minowych to zdecydowanie odradzam Ci utrzymywanie jakichkolwiek relacji z tego typu kobietami.

5. SKARBONKA
Niby wszystko jest ok, ale nagle okazuje się, że non stop oczekuje od Ciebie różnego rodzaju prezentów. I to wcale nie tanich. Gdziekolwiek byście nie poszli i cokolwiek nie robili to Ty zawsze za nią płacisz. W skrajnych przypadkach prosi Cię nawet o to żebyś pokrył jej koszty tabletek antykoncepcyjnych. Tłumaczenia ma przeróżne, ale generalnie jest biedna i pokrzywdzona przez los, a Ty rycerzu jesteś wyposażony w liczne majętności i przecież z pewnością będziesz chciał podzielić się z nią swoim dobytkiem. O ile nie jesteś człowiekiem, który nie przywiązuje żadnej wagi do pieniędzy, to proponuje Ci odpuścić tą znajomość zanim braknie Ci pieniędzy na zapłacenie czynszu.
Obserwuj wątek
    • starywyga8 Re: ciekawy artykuł 11.04.12, 23:31

6. KOBIETA KSIĘŻNICZKA
      Tego typu kobiety nie trzeba nikomu przedstawiać. Wszędzie można spotkać dziewczyny, którym wydaje się, że są siódmym cudem świata, a reszta ludzi urodziła się, by im usługiwać. Nie daj się zwieść niezwykłą urodą takiej damy. Zwykle bowiem jest ona zepsutą, pustą lalą, z którą nie da się normalnie żyć.
      • starywyga8 Re: ciekawy artykuł 11.04.12, 23:33
        Toksyczne dziewczyny…

1. Nalega byście spędzili święta z jej rodzicami, mimo, że znacie się kilka tygodni.

2. Używa bez pytania twojego telefonu.

3. Odpowiada na zaproszenia w twoim imieniu bez konsultowania tego z tobą.

4. Zna twoje hasła dostępu do twojej poczty elektronicznej, serwisów społecznościowych czy komunikatorów.

5. Sprawdza, jakie osoby dodajesz do swoich znajomych na FB czy NK i komentarze wszystkich dziewczyn, jakie pojawiają się na twoim profilu.

6. Wpada na ciebie “przypadkowo” kiedy spędzasz czas z przyjaciółmi.

7. Łapię cię za każde słowo, rozmowa z nią wygląda jak przesłuchanie.

8. Nie widzi nic złego, by pojawiać się w twoim domu bez zupełnej zapowiedzi czy zaproszenia.

9. Odstawia pigułki antykoncepcyjne bez uprzedzenia cię o tym.

10.Kiedy się kłócicie dostaje szału, rzuca w ciebie czym popadnie lub wyklina cię.

11. Mówi ci nagle, że jest w ciąży.

12. Grozi ci, że jeśli ją zostawisz to się zrani lub zabije.

13. Śledzi cię lub podsłuchuje.

14. Wydzwania do twoich przyjaciół i rodziny, by sprawdzić, gdzie jesteś.

15. Dostaje szału, gdy nie oddzwaniasz na jej telefony.

16. Chce sama dobierać ci towarzystwo. Mówi ci, z którymi ludźmi powinieneś się przyjaźnić, a z którymi nie.

17. Chce wprowadzić się do ciebie zaraz po tym, jak zaczęliście się ze sobą umawiać.

18. Nie wyobraża sobie, byś mógł przyjaźnić się z jakąkolwiek dziewczyną.

19. Wymusza na tobie wszystko płaczem lub fochami.

20. Urządza ci sceny zazdrości w miejscach publicznych.
        • jawanda Re: ciekawy artykuł 12.04.12, 19:42
          Tak na marginesie,nie lubisz kobiet.czy miałeś do czynienia tylko z takimi o których byłeś łaskaw napisać?
          • starywyga8 Re: ciekawy artykuł 12.04.12, 22:24
            akurat tu sie nie popisalas,wyraznie napisalem ze to artykul.wbilem tutaj bo bardzo zyciowy i moze niejeden sie obudzi bo zal marnowac zycia na takie kobiety.ja swoje przezylem,wyczeekalem i w koncu mam teraz rzadko spotykany normalny okaz i jestem dumny z tego jaka jest moja partnerka.takze widze ze prawda w oczy kole i chcialas mi pocisnac ale nie wyszlo:)
            • jawanda Re: ciekawy artykuł 12.04.12, 23:23
              Mnie żadna prawda w oczy nie kole i nie chciałam Ci niczego ciskać.A co do tego artykułu,jaki życiowy?Wybacz,ale znam wiele kobiet i jakoś żadna nie prezentuje postaw,które byłeś łaskaw przytoczyć lub zacytować.Swoją drogą gdyby mój facet powiedział o mnie okaz dostałby tak w trąbę,że ujrzałby swoje poprzednie wcielenie.Gratuluję Twojej partnerce faceta i nie zazdroszczę.
              • starywyga8 Re: ciekawy artykuł 18.04.12, 06:33
                jakby ci to powiedziec:)mylisz sie i tego nie widzisz bo sama jestes kobieta.a wy jak przekupy bronice jedna drugiej,jak to kiedys usyszalem w solidarnosci jajnikow:)okaz napisalem w przenosni w zarcie. widziesz,nawet z tym masz problem zeby zrozumiec cos innego niz to co widac czarno na bialym.na szczescie nieliczne z was sa wyjatkami:)
                • jawanda Re: ciekawy artykuł 29.04.12, 09:13
                  Seksista.
              • wuja-szeek Re: ciekawy artykuł 18.04.12, 16:01
                W trąbe za "okaz" ?! Gratuluję Twojemu partnerowi!
      • teenage-dream1 Re: ciekawy artykuł 19.04.12, 12:12
        Równie dobrze można obrócić to w drugą stronę - faceci też często bywają przesadnie zazdrośni albo są też po prostu toksyczni. Na szczęście 'normalni' też istnieją ;) Kobiety również :)

• darobs Re: ciekawy artykuł 29.04.12, 10:55
      Nie oszukujmy sie, znasz jedna znasz wszystkie...
    • pieskudlatycomalaty Re: ciekawy artykuł 29.04.12, 14:34
      prawda jest taka ze kobiety szukaja niegrzecznego faceta ktory bedzie grzeczny tylko dla niej,a mezczyzni szukaja grzecznej kobiety ktora bedzie niegrzeczna tylko dla nich:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka