big_13 31.05.12, 12:51 Chciałabym otworzyć sklep zielarsko_drogeryjny i mam pytanie czy warto pakować się w ten interes w Świeciu. dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag-189 Re: nowy sklep 31.05.12, 18:13 Myślę, że to jest dobry pomysł. Co prawda jest jeden sklep ale ceny moim zdaniem nieco zawyżone. Osobiście kremy na bazie ziół, antyalergiczne, kosmetyki dla włosów i co najważniejsze farby na bazie ziół i naturalnej hny. W świeciu nie ma możliwości, aby je dostać. Chciałabym sie jeszcze spytać jaki punkt by cię interesował? Odpowiedz Link Zgłoś
mag-189 Re: nowy sklep 31.05.12, 20:36 mogłabym pomyśleć, ale jakbyś miała jakiś dobry biznes plan i potrzebowała wspólniczki (oczywiście jakbys chciała) lub osoby do sprzedawania jeśli już otworzysz to ja jestem chętna. Odpowiedz Link Zgłoś
ona.19 Re: nowy sklep 31.05.12, 20:44 Ja też jestem chętna do pracy w twoim sklepie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_13 Re: nowy sklep 01.06.12, 07:52 Do mag-189 najpierw muszę zrobić kurs pozwalający otworzyć taki sklep ale jakbyś mogła zostawić mi jakieś swoje namiary będdę Ci wdzięczna. Twoją propozycję rozwarzę i pozostańmy w kontakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
jawanda Re: nowy sklep 01.06.12, 00:00 Myślę,że nie warto,ogromne ryzyko.Konkurencja duża,patrz apteki. Odpowiedz Link Zgłoś
vip.bad.boy Re: nowy sklep 01.06.12, 01:32 Obecnie nie warto nic otwierać , ludzie nie mają kasy w wszystko pada. Odpowiedz Link Zgłoś