Gość: SZELEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 12:16 CZY NAPRAWDĘ NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW I SPRAW DO PORUSZENIA TYLKO TAKIE TYPU "CZY BĄKI ŚMIERDZĄ" - POZIOM SZKOŁY SPECJALNEJ NA MARIANKACH!INNE WĄTKI RÓWNIEŻ MAJĄ WIELE DO ŻYCZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: COBRA Re: KTO WYMYŚLA TAKIE DEBILOWATE WĄTKI ?? IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 22.06.04, 17:13 I tu sie z Toba zgadzam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: KTO WYMYŚLA TAKIE DEBILOWATE WĄTKI ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 18:32 Mam propozycje watek debilny-nieytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beniek Re: KTO WYMYŚLA TAKIE DEBILOWATE WĄTKI ?? IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 22.06.04, 22:14 Czy bąki są w formie szelesu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bakolog Re: KTO WYMYŚLA TAKIE DEBILNE WĄTKI ?? IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 23.06.04, 22:53 Szeleściku, pisze się debilne. Słuchaj i obserwuj, a będziesz mądry. dr Bąkolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: KTO WYMYŚLA TAKIE DEBILOWATE WĄTKI ?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 01:55 No fakt niektore sa do bani. ale ejdz sobie na forum chelminskie... tam to wogole jest masakra. niektorzy boja sie wogole napisac nowy (czyt. ciekawszy) temat, bo ktos moze miec pretekst zeby kogos przy okazji zbluzgac... paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: KTO WYMYŚLA TAKIE DEBILOWATE WĄTKI ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 08:45 W szkołach większy luz, uczyć się nie trzeba to dzieciarnia ma czas więc wypisuje głupoty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beniek Re: KTO WYMYŚLA TAKIE DEBILOWATE WĄTKI ?? IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 24.06.04, 22:52 a my nie byliśmy z panią od relci nie na lodach nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beniek Re: KTO WYMYŚLA TAKIE DEBILOWATE WĄTKI ?? IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 25.06.04, 22:21 Jusz żem przyśli nie ale był fajowo nie mufię wam nie Teraz nie będzie cool nie bo mamy fakacje nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beniek Re: KTO WYMYŚLA TAKIE DEBILOWATE WĄTKI ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 01:16 to że gupio pisze bo gupi jeszcze jestem nie to chyba nie powino wam przeszkadzac nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beniek z stk Re: KTO WYMYŚLA TAKIE DEBILOWATE WĄTKI ?? IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 26.06.04, 22:12 Ja Beniek nie z stk nie witam Beńka Idiotę z neoplusa nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie??? Re: KTO WYMYŚLA TAKIE DEBILOWATE WĄTKI ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 23:39 Beniek, nie!??? Wszystko mi opadło! nie!? A Tobie nie????... Jak ty to robisz że masz IP na wymianę? pdesłałbyś jakieś zapasowe??? co?...nie??? Albo może, nie! Czy co? może jednak podeślij, nie? A tak w ogóle, musi sie Tobie nudzić, nieeee???? A jak nie??? to co??? NiEEE?/??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beniek Re: KTO WYMYŚLA TAKIE DEBILOWATE WĄTKI ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 04:02 Ja Beniek nie witam Benika idiotę co nie wie ze jest idiota nie Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: KTO WYMYŚLA TAKIE DEBILOWATE WĄTKI ?? 27.06.04, 10:11 Gość portalu: SZELEST napisał(a): > CZY NAPRAWDĘ NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW I SPRAW DO PORUSZENIA TYLKO TAKIE > TYPU "CZY BĄKI ŚMIERDZĄ" - POZIOM SZKOŁY SPECJALNEJ NA MARIANKACH!INNE WĄTKI > RÓWNIEŻ MAJĄ WIELE DO ŻYCZENIA. każdy może pisać...po prostu omijać... jak zwykle brak manier;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KTO WYMYŚLA TAKIE DEBILOWATE WĄTKI ?? 27.06.04, 10:58 HRABIO, proszę nie miec za złe, ale może jakiś przykład lub temat, który by porwał i nauczył??? Wszak obecny tu jesteś. ;-) ;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś