Dodaj do ulubionych

Wzruszajacy widok

02.07.12, 13:12
witam panstwa ! zasluzyli na wygranie jak tak swietuja www.pudelek.pl/artykul/41362/hiszpanie_swietuja_triumf_z_rodzinami_zdjecia/
Obserwuj wątek
    • ciastkoztwixa Re: Wzruszajacy widok 02.07.12, 15:09
      Zasłużyli na "wygranie"? Ciekawy zwrot, pierwsze słyszę. Jedynie obiło mi się o uszy "zasłużyć na wygraną", ale co ja tam moge wiedzieć... ;)
      • vanmakaron Re: Wzruszajacy widok 02.07.12, 16:15
        Szczerze napiszę:dziś dowiedziałem się co to "pudelek".Nieźle trzeba mieć zrytą banię,żeby to czytać(własciwie oglądać).Trzeba mieć nudne życie,żeby tam zaglądać.
        • jawanda Re: Wzruszajacy widok 02.07.12, 22:56
          To ja jeszcze szczerzej przyznam,że do tej chwili myślałam,że pudelek to taki mały piesek.
          Pamiętam,że jakiś czas temu Doda gdzieś tam narzekała,że ją prześladuje pudelek,bo coś tam przekręcił,albo źle zinterpretował jakieś jej wypowiedzi czy coś tym rodzaju.Pomyślałam wtedy o niej,że kompletnie odjechała,że jest bardziej porąbana od Kory.Teraz wiem o co jej chodziło.
          No cóż jest zapotrzebowanie na coś takiego,mimo wszystko....
          • adam69swiecie Re: Wzruszajacy widok 03.07.12, 14:25
            Wasze wypowiedzi świadczą o was,o waszej tolerancji i wychowaniu.
            • pereubu Re: Wzruszajacy widok 11.07.12, 09:51
              Twoja wypowiedz swiadczy o tym, ze nie jestes tolerancyjny.
              Glupio gadasz i nie rozumiesz czym jest tolerancja, to masz glupi komentarz do swojego ;P
              • kyoraku Re: Wzruszajacy widok 16.07.12, 14:46
                "Pudelek" to taki internetowy "Fakt". Napiszą, dopiszą i przekręcą wszystko, żeby tylko zwiększyć ilość wejść. Co do Hiszpanów, zwycięstwo im się należało i mają wszelkie prawo do tego, żeby się cieszyć.
                Do Adama: Każdy pisze to, co uważa za słuszne. To jest forum, każdy może tu wyrazić swoją opinię na jakiś temat w taki sposób, w jaki mu się podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka