Dodaj do ulubionych

mechanik samochodowy

15.01.13, 22:12
witam.szczerze odradzam mechanika na witosa 7 wieslawa balcewicza oddalem samochod z niesprawnym ukladem hamulcowym usterke naprawili i narazie jest ok ale...po 2 dniach otrzymalem tel ze mam szybko zjawic sie w warsztacie pojechalem i co?ktos podczas wstawiania samochodu spowodowal kolizje z podnosnikiem i znacznie uszkodzil maske i blotnik.dobra zdarza sie. przez tydzien bylem bez samochodu zero kontaktu z wlascicielem zakladu zadnego tel co sie dzieje kiedy moge odebrac itd.po 2 dniach dzwonienia odebral i jade po samochod i tu niespodzianek ciag dalszy lakier duzo ciemniejszy z chlodnicy wydobywa sie para zawor tyka jak w starym trzaktorze.a co na to pan wieslaw poprosze 250 zł i olewka.normalny warsztat to by oddal kluczyki bardzo przeprosil i zrobil by w ramach rekompensaty usluge za darmo.po rozmowie ze znajomym dowiedzialem sie ze dali ostro w pi@@e samochodowi no z baku wypalili ok 10l paliwa.normalnie koszmar.100% negetywny
Obserwuj wątek
    • keral Re: mechanik samochodowy 16.01.13, 12:46
      Zgadzam się w 100%!!! A jak zobaczy kobietę w warsztacie to dopiero czaruje! Stary zboczuch!!!
      • lukas_10 Re: mechanik samochodowy 17.02.13, 22:07
        Ja zdecydownaie polecam Wiśniewskiego- Auto Serwis Morsk.Dobry fachowiec, nie czaruje, nie wymienia niepotrzebnych części, nie zdziera kasy i nie oszukuje na częściach. Bo zdrzało mi sie bywac u mechaników co mówili że zamawiaja oryginały a wkładali szrot a u niego tak nie jest.POLECAM
        • piotr2_pl Re: mechanik samochodowy 18.02.13, 12:16

lukas_10 napisał(a):
          >Ja zdecydownaie polecam Wiśniewskiego- Auto Serwis Morsk

Ja też zdecydowanie polecam bo najwyżej cenię sobie uczciwość i słowność.
          • kurdon Re: mechanik samochodowy 24.02.13, 21:43
            to prawda jeżdżą oddanymi autami do napraw,mnie właśnie to spotkało,także zmnienie mechanika

>
            > lukas_10 napisał(a):
            > >Ja zdecydownaie polecam Wiśniewskiego- Auto Serwis Morsk
            >
            > Ja też zdecydowanie polecam bo najwyżej cenię sobie uczciwość i słowność.
            • lukas_10 Re: mechanik samochodowy 08.03.13, 07:31
              Wiesz to się nazywa jechanie na próbę !Chyba muszą sprawdzić czy naprawilli Ci auto!
      • beno123 Re: mechanik samochodowy 25.02.13, 07:29
        Ciekawe rzeczy wypisujecie.Podejrzewam,że najzwyczajniej w świecie ktoś próbował wykręcić pana mechanika a że się nie udało no to pluje na forum.Korzystam z usług różnych warsztatów,ale Pan Wiesław na Witosa to solidna firma.Co do ładnych kobiet,to ja mu się nie dziwię.

• remas88 Re: mechanik samochodowy 08.03.13, 09:26
          opisuje poprostu sytuacje krora sie zdarzyla kos tam jezdzi naprawiac to prosze bardzo wasza sprawa.wyrazilem swoja opinie i wszystko na temat a ze ktos pisze ze musi to sprawdzic to prosze bardzo mozesz nawet podpalic ten samochod twoj wybor i to ty bedziesz ponosic tego konsekwencje nie ja.
          • remas88 Re: mechanik samochodowy 08.03.13, 09:33
            osobiscie nic nie mam do tego zakladu. pare razy tam bylem bylo ok ale ostatnim razem wyszlo jak wyszlo i o tym pisze proste ja tam juz nigdy nie pojade i to moje zdanie. to co napisalem to bylo naprawde i naprawde żałuje ze nie wezwalem policji tylko sie dogadalem i przestroga dla wszystkich nie warto bylo isc na reke
            • vertis19 Re: mechanik samochodowy 11.03.13, 23:25
              Od wielu lat jeżdżę do pana Wiesława i nigdy nie miałem żadnych zarzutów co do jakości jego usług. Jeżeli doszło do takiego incydentu to chyba w twoim interesie kolego jest dowiadywać się czy sprawa posunęła się na przód. Widać jak Ci zależało na szybkim odebraniu auta. Widzę, że kolega ma miarkę w baku jak dokładnie wie ile paliwa ubyło. Ale chwila, chwila - to da się jeździć autem bez sprawnych hamulców? Wezwać policję chciałeś? Wyśmiali by Cię :) To nie kolizja drogowa.
    • a-m-s-t Re: mechanik samochodowy 12.03.13, 20:48
      Zdecydowanie J. Drzazga
      • arekwiola Re: mechanik samochodowy 13.03.13, 07:45
        Nie róbcie reklamy,przecież żaden z nich sam nie naprawia,tylko chłopcy grzebią!!!
        I to jest największy błąd!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka