Dodaj do ulubionych

Dentysta w Swieciu

11.10.14, 18:46
Sluchajcie, moglibyscie polecic mi jakiegos dobrego, swieckiego dentyste? Czy ktos w ogole przyjmuje w Swieciu w weekend? Dzis albo jutro by mnie ktos przyjal? Dajcie prosze namiary na kogos, bo od 24 h nieprzerwanie boli mnie zab, a zadne srodki przeciwbolowe nie pomagaja... :(
Obserwuj wątek
    • maria_666 Re: Dentysta w Swieciu 11.10.14, 20:11
      w Bydgoszczy jest całodobowe pogotowie stomatologiczne Przychodnie IKAR ul Szubińska 32 tel 523309610 Zadzwoń i zapytaj bo może coś się zmieniło. Miła obsługa Powodzenia
    • maria_666 Re: Dentysta w Swieciu 15.10.14, 00:18
      Polecam dr Irenę Żukowska-Osińska. Przyjmuje w gabinecie na Dużym Rynku przy Ratuszu w pn wt i czw od 16:00 tel 604 563 623. Bardzo dobra w swojej profesji .
      • 5nagietkow Re: Dentysta w Swieciu 05.11.14, 07:29
        Dziekuje Mario, tez o niej juz wczesniej slyszalam, ze dobra. A czy ona nie jest przypadkiem chirurgiem szczekowym? To jakas mlodsza kobieta czy starsza? Cierpliwa w miare? Mila? Wiem, wiem, sporo pytan, ale ja mam wrecz fobie przed dentystami i fajnie, jesli stomatolog ma dobre podejscie. Jak jest niemily, jeszcze bardziej sie stresuje.
        • maria_666 Re: Dentysta w Swieciu 05.11.14, 11:39
          jest najlepszym stomatologiem jakiego na swej drodze spotkałam. Poleciłam Ją wielu znajomym i nikt złego słowa nie powiedział. Ona do końca ratuje zęba a jak coś jest bardzo skomplikowane to kieruje do Bydzi do szpitala. Mi pomogła wiele razy i naprawiała błędy po Kuflu i Szułczyńskiej.
    • garbaty7 Re: Dentysta w Swieciu 05.11.14, 08:26
      Nie rozumiem jak ząb boli to chyba bez znaczenia czy jest stomatolog miły, czy młody lub stary ważne, aby był dobry w swoim fachu. Co będzie jak pójdziesz do takiego miłego a źle Ci zaplombuje, lub wyrwie ząb który można było uratować. Radzę iść szybko bo nieleczone ząbki bardzo szkodzą zwłaszcza na serce. Co do p.Osińskiej jest dobra w tym co robi i nie straszy pacjentów. A jeśli fobia na tle dentystów to warto iść też do innego specjalisty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka