Dodaj do ulubionych

IN-GRID w Świeciu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:48
Doszły mnie słuchy że In-Grid ma zaśpiewać jutro tylko 3 piosenki. Prawda to ?
Jeśli tak będę walczył o zwrot za bilety 30 zł na osobę po ulicach nie
chodzi . Kolejna sprawa to dlaczego ten jakiś dziadowski support ma grać aż
dwie godziny ? Czegoś ty nie rozumiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: soopi Re: IN-GRID w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:51
      In-Grid ma wyjść coś koło 22-giej, pośpiewa godzinkę,kasę zgarnie i tyle będzie
      z koncertu
      • Gość: GGGGG Re: IN-GRID w Świeciu IP: 193.19.104.* 02.06.05, 19:02
        Czesc. Kto jutro idzie Na in-grid. Ja mam jeden bilet wolny, moze komus sie nudzi i chce isc ??
        moj numer
        4383877
        • Gość: student Re: IN-GRID w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:45
        • Gość: student Re: IN-GRID w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:47
          śmieszni jestescie.nie wiecie jak bedzie a pierdoly gadacie.na kazdym porzdnym
          koncercie support wystepuje tak dlugo.wasze obycie w swiecie jest godne
          pozalowania
          • elias26 Re: IN-GRID w Świeciu 04.06.05, 00:23
            i pojechała wpisdooo ale amfik (jak i okolice) pełne były ludziska !!
            • spoconyodbyt Re: IN-GRID w Świeciu 04.06.05, 00:49
              te student, wróciłem ze znajomymi z tego beznadziejnego koncertu, nie wiem czy
              mam się śmiać czy płakac, co to wogóle było, ktoś napisał że bedą trzy piosenki
              i dużo sie nie pomylił było 30 min. niewiem czy mam iśc do OKSiRu po zwrot
              kosztów, to byla kpina, jeszcze w dodatku był playbeck, co za kibel.Ostani raz
              poszedłem na super koncert organizowany przez OKSir.Żenada i tyle.
              • cobraswiecie Re: IN-GRID w Świeciu 04.06.05, 09:28
                Heh to było jasne ze tak będzie.Przyjechala sobie-zaspiewala troche (jak
                piszesz z Playbacku)i sobie pojechała:)
                • elias26 Re: IN-GRID w Świeciu 04.06.05, 09:52
                  OKSIR bedzie organizowal koncer Elvisa niedługo !! on nigdy z pleybacku nie
                  spiewał :)
                  • cobraswiecie Re: IN-GRID w Świeciu 04.06.05, 09:58
                    Ahahaha no joł-to sobie chyba wtedy pojde:)(Ciekawe ile bilet na Króla Rocka)
                    • alucard33 Re: IN-GRID w Świeciu 04.06.05, 12:08
                      A przed ELVISEM jako support GACA END MADEJ po wygranym meczu z TOREM wykonają
                      (na żywo) kilka skocznych kawałków. A szwagry zatańczą jako sekcja baletowa.
                      Będzie się działo!
                    • alucard33 Re: IN-GRID w Świeciu 04.06.05, 12:09
                      A to nie są tanie sprawy! To musi kosztować! Ze 2 browarki!!!
                      • Gość: student Re: IN-GRID w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:20
                        Ale Świecie to zadupie,a ludzie tu mieszkajacy to jakiec wiesniaki.Po pierwsze
                        to bylo do przewidzenia ze bedzie tak krotko spiewala,gdzie wasz tok
                        logoicznego myslenia,chyba strawiony razem z obiadem.Jezeli ktos bywal na
                        koncertach to wiedzial jak bedzie.Po drugie,nie dziwie sie jej ze tak krotko
                        grala...Qrwa czy tu ludzie nie potrafia sie bawic, wszyscy prawie siedzieli na
                        krzeselkach.Jak sie spojrzalo w strone widowni to jakby sie bylo na obchodach
                        dni gminy Drzycim.Świecie jest miastem zacofanaym ( moze wplyw szpitala
                        psychiatrycznego albo opary z Mondi Packing).Nie wystarczy ze Polpak jest w EBL
                        i ze byl Terminal.Trzeba wyplenic jeszcze z mieszkancow gleborstwo.Odpowiadam
                        smiechem na wasze reposty
                • Gość: seba Re: IN-GRID w Świeciu IP: 193.19.104.* 04.06.05, 16:08
                  Ale dno!!!!! Jestem ciekaw kto dal ciala oksir czy jakas agencja posredniczaca.
                  Akustyk tez sie nie popisal.
                  a na stronie marcina Stiga znalazlem juz fotencje
                  www.saldat.pl/upload/in-grid/index.html jak ktos chce powspominac. stigu nie
                  obraz sie ze grzebalem ci na serwerze :))))))))))
                  • Gość: xxx Re: IN-GRID w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 17:08
                    nie ma co narzekac trzeba to zmienic zeby Swiecie bylo znane w Polsce z dobrego wizerunku i super zachawania
                    • Gość: john Re: IN-GRID w Świeciu IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 08.06.05, 21:30
                      Myślę, że student ma rację! Jak była "Celuloza" i budowały się bloki na osiedlu
                      Kościuszki i osiedlu Marianki to do Świecia z całego zadupia ludzie się
                      zjeżdzali do pracy w Celulozie i teraz mamy tego skutki. Ludzie ze Świecia nie
                      umieją się bawić na żadnym występie, nawet na orkiestrach - najważniejsze jest
                      piwko i grill.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka