Dodaj do ulubionych

CHEERLEADERS POLPAKU

IP: 81.210.32.* 20.08.05, 21:38
Polpak szuka cheerleaders. Miały tańczyć dziewczyny z Chełmna która można
powiedzieć zę są w tym dobre a jednak będa tańczyły jakieś inne dziewczynki
które ruszają łapkami na raz dwa trzy CZTERY. Ale może gdzieś ktoś zobaczy
chełmno jak tańczy i stwierdzi zę przyjęcie tamtych dziewczynek było błędem.
No ale cóż. To ich wybór. Pozdrawiam Świecie. Papski
Obserwuj wątek
    • Gość: zainteresowana Re: CHEERLEADERS POLPAKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:19
      A kto trenuje cheerlederki Polpaku??
    • Gość: :-) Re: CHEERLEADERS POLPAKU IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 20.08.05, 22:23
      Chyba będą tańczyły aniołki charliego chyba tak się to pisze a trenuje je pani
      monika .
      • Gość: JA:* Re: CHEERLEADERS POLPAKU IP: 81.210.32.* 21.08.05, 11:16
        Dziewczyny z Chełmna trenują się same. Zobaczycie napewno gdzieś jak one tańcza
        i wtedy ocenicie kto sie by bardziej nadawał. Pozdrawiam was wszystkich papski
        • Gość: _sandra_ Re: CHEERLEADERS POLPAKU IP: 81.210.32.* 21.08.05, 11:23
          Napewno laski z chełmna będa tańczyły lepiej niż te aniołki zobaczycie ze
          dziewczyny z chełmna dzadzą im popalić
          • cobraswiecie Re: CHEERLEADERS POLPAKU 21.08.05, 11:56
            A jaka jest srednia wieku w tych aniolkach?zapewne 14 lat.Popatrzcie na zespoły EBL.Jaki zespól prezentuje sie wspaniale pod wzgledem ukladu i przyciagania wzroku:).Moim typem są "Cheerleader`s Turowa".Maja nawet swoja wlasna strone.
            www.cheers.turow.e-basket.pl/
    • Gość: kibic02 Re: CHEERLEADERS POLPAKU IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 12:18
      To strona przedstawiająca cheerleaderki z całej Polski, nie tylko dotyczy to koszykówki:
      www.cheerleaders.prv.pl/
      Cobra tym asz gust :-) , dziewczyny opalone, wysportowane i po prostu ładne.
      www.cheers.turow.e-basket.pl/?poddzial=10
      • cobraswiecie Re: CHEERLEADERS POLPAKU 21.08.05, 13:11
        No bo nie mogą to byc sztywne dziewczyny tylko giętke:)Watpie zeby nasz zespoł taneczny wykonał jakas piramide.
        • Gość: biker Re: CHEERLEADERS POLPAKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 13:20
          Też nie można wszystkiego naraz żądać! Jest ekstraklasa i jest dobrze a to czy
          ktoś mi będzie przez minute kręcił tyłkiem na parkiecie to dla mnie sprawa
          drugorzędna. Fakt, że dziewczyny z pierwszoligowego Polpaku to pomyłka ale też
          trenowały układy i chociaż brakuje im gibkości to jednak troszke sie
          napracowały. A "Aniołki Charlie'go" widziałem w akcji i fajne są a przede
          wszystkim nie mają po 14 lat tylką większość z nich jest już pełnoletnia!
          Nie mamy za dużego wyboru ale uzbrojmy sie w cierpliwość to zobaczycie, że
          będzie fajny zespół taneczny!
          • Gość: Ustronie Re: CHEERLEADERS POLPAKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:01
            Po pierwsze zespol aniolki Charlsa:)nie istnieje juz od 3-4 lat!Z tego co wiem
            to mial byc przeprowadzony casting na cheerlederki do polpaku,ale frekwencja
            nie dopisala.nie bylo dziewczyn pelnoletnich!Na stronie polpaku sa zdjecia
            wejdzcie i sie posmiejcie!Problem tkwi w pieniadzach bo nikt zaden zespol nie
            pojdzie tanczyc za freeko!AVE
            • Gość: haha Re: CHEERLEADERS POLPAKU IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 22.08.05, 14:30
              widziaBam anioBki na scenie jak byBa gala z okazji awansu |enada 10 pseudo
              tancerek i w dodatku nie dbajcych za bardzo o diet [miech poprostu nic dziwnego
              |e polpak ich nie chce.a jedna miaBa chyba ze 40 lat i 100cm w pasie
              buahahahhaha.
              • Gość: biker Re: CHEERLEADERS POLPAKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:41
                To chyba byliśmy na dwóch różnych galach z okazji zakończenia sezonu...Fakt
                widziałem tę dziewczyne o której rozpisujesz się w szczegółach, nie ma 40 lat
                tylko troszke ponad 20 natomiast czy 100 cm w pasie? Napewno grubo powyżej 70 :-
                ) Niektóre z tancerek naprawde były znakomitej urody. Nie wszystkie czirliderki
                muszą być miss polonia bo wystarczy pooglądać troszke mecze żeby zobaczyć, że
                mają mega makijaż pod którym kryje sie nie zawsze ładna buziuchna. Liczy sie
                przede wszystkim figura i to ma decydujące znaczenie oczywiście na tym samym
                poziomie traktuje sie umiejętności taneczne...
                Reasumując chciałbym zobaczyć na parkiecie Aniołki niż dotychczasowy
                zespół... Zobaczymy co z tego wyjdzie...
                • Gość: ja Re: CHEERLEADERS POLPAKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:54
                  nie uwazam ze wyglad tanczacych dziewczyn jest tak istotny jak wy tu piszecie.
                  najwazniejsze jest jak dziewczyny sie poruszaja a to czy sa grube czy chude nie
                  ma znaczenia. jak sie wam nie podoba to nie patrzcie i nie krytykujcie. jestem
                  ciekaw ja ty "haha" wygladasz. pewnie wg ciebie jestes idealem chodzacym po
                  ziemi. dziewczyny tancza bardzo dobrze nawet lepiej niz swieckie mezuretki. a
                  zespol ten to nie aniolki charliego ale chyba MALACHIT.
                  • Gość: haha Re: CHEERLEADERS POLPAKU IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 22.08.05, 16:48
                    zostaly przedstawione jako aniolki a wyglad ma ogromne znaczenie.
                    • Gość: ja Re: CHEERLEADERS POLPAKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:53
                      i tak uwazam, ze nie powinienes w ten sposob pisac (obrazajac kogos). ta dziewczyna nie jest znowu az tak okazala a pozatym czuje co tanczy. uwazam, ze jak najbardziej tam pasuje!
                      • cobraswiecie Re: CHEERLEADERS POLPAKU 22.08.05, 23:33
                        Może jakieś dziewczęta z Grudziądza sie pokażą-chociażby na ten sezon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka