Gość: Świątuś IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:16 Chwalicie się piwem, więc pora na wódkę.. Ja najbardziej lubie BOLSa, który mi bardzo dobrze wchodzi, ale także Starogardzka ma bardzo przyjemny smak.. nie lubie za to Absolwenta:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerstwy.stefek Re: Jaka jest Twoja ulubiona wódka?? :d 15.09.05, 20:22 Oczywiście Starogardzka! Jest przede wszystkim tania, no i ja jak chlam WD to nie widzę różnicy między np. Bolsem a Starogardzką. Cena też gra rolę. Do projektu na studiach jest idealna. 0,5 + 0,25 kosztowały kiedyś tyle, co o,5 Bolsa:) Lubię też wódki z wesela, byle były zimne i szybko pojawiały się w kielonku! Pozdro dla pijących i wszystkich "malinowych nosów":-) Odpowiedz Link Zgłoś
mod_licha Re: Jaka jest Twoja ulubiona wódka?? :d 15.09.05, 20:30 W Czechach pilam jaks wodeczke z THC pyszna byla, Starogardzka <lol> i cos co pije sie jak soczek a daje w glowke jak wodeczka czyli Finlandia żurawinowa :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Jaka jest Twoja ulubiona wódka?? :d IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:02 ..heh Finladni jeszcze nie piłem, ale zbierałem koleżanki z ulicy po niej <lol2>.. a odnośnie Czech, to ja finladnie u pepiczków widziałem za 110 ĆK .. i to w pensjonacie 700 m n.p.m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona18 Re: Jaka jest Twoja ulubiona wódka?? :d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:00 żubrówka :))) najlepsza z sokiem jabłkowym Odpowiedz Link Zgłoś
czy_tak Re: Jaka jest Twoja ulubiona wódka?? :d 15.09.05, 22:11 Bimber z Osia. Zdrowy i światuś go nie pił. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_rachela Re: Jaka jest Twoja ulubiona wódka?? :d 15.09.05, 23:36 Wódka od Larego jest najlepsza. Chyba juz z pięć razy się znim umawialiśmy na wódeczke z podpałki do grilla ale chyba miał problemy z destylacją bo nigdy nie znalazła się w moich rękach. Może i dobrze nie chciałbym do konca życia zasuwać z białą laską:-P Żołądkowa oczywiście bez popitki wchodzi jak ulał ;-) Myśle, że Ci co jeszcze nie próbowali spróbują do odważnych świat należy i wcale nie jest taka tania:-P Pozdrawiam i życze wesołych chalunów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LenferDook Re: Jaka jest Twoja ulubiona wódka?? :d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:50 zdecydowanie cytrynowy bols:)) pozdroweczki Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Jaka jest Twoja ulubiona wódka?? :d 16.09.05, 10:54 wodka obojetnie jak byle byla do lykniecia i bez zadnych dodatkow:))) Odpowiedz Link Zgłoś