Gość: chor IP: 83.238.71.* 27.12.05, 08:41 Gdzie najlepiej kupować leki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: To JA Re: NAJLEPSZA APTEKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:02 W Bormedzie Jest promocja leki za grosz Pozatym i tak są najniższe ceny w swieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sun Fire Re: NAJLEPSZA APTEKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:11 chyba tam pracujesz ze tak łżesz, najtańsze dobre sobie chyba nie byłeś w żadnej innej aptece w Świeciu poza tą że tak twierdzisz kilka kroków dalej zrób i w tej w pobliżu dworca PKS jest taniej. Ja ostatnio byłem właśnie w Bormedzie i spytalem po ile jest ten lek babka mi podala po ile a ja powiedzialem ze za drogo i poszedlem do apteki przy dworcu gdzie zaplacilem mniej i dostalem wafelka Prince Polo, kij z tym wafelkiem ale fakt faktem ze lak byl tanszy. Cóż ale na pewno dla pracujacych w Bormedzie sa bonusy wiec dla ciebie pewnie nie ma tanszej apteki, a swoja droga lek za grosz na to jest tylko jeden komentarz BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: NAJLEPSZA APTEKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 07:49 ...spokojnie, może istnieją okresowe promocje itd; sami wiecie, że peomocje sie stosuje wszedzie i w kazdej postaci. a wracajac do kwestii "dobrej Apteki", hmm, ponoć w Nowym PoloMark. jest extra ekspedientka /to jest argument/, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sun Fire Re: NAJLEPSZA APTEKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:37 nie jedna jest tam extra ;) jest ich kilka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: NAJLEPSZA APTEKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 18:52 odnośnie extra panienek,,,ja nie ide do sexshopu tylko do apteki,,i ja uważam że w Bormedzie sa mile i uśmiechnięte farmaceutki..zawsze można z nimi pogadac..i leki tez mają taniusie ..potrafią doradzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eChe Re: NAJLEPSZA APTEKA IP: 83.238.71.* 17.01.06, 00:32 a moim skromnym zdaniem najlepsza jest apteka na Mariankach, na Wyszyńskiego... ja mam blisko i zawsze tam chodze... nie jest wcale drogo, a i farmaceutka doradzi... takze ja polecam tą aptekę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość odradzam Wyszyńskiego IP: 83.238.71.* 19.01.06, 16:42 na Wyszyńskiego serdecznie odradzam!!!Ostatnio pani podała mi lek który powinien być przechowywany w lodówce (oczywiście nie byŁ) bo Pani nie doczytała na etykiecie!!!Skandal. Na dodatek jak zwróciłam jej uwagę że jest żle przechowywany - zamknęła mi okienko przed nosem (dyżur nocny). Jak widać ważne są nie tylko ceny w aptece ale też fachowość i dokładność farmaceutów. Zepsutym lekiem nietrudno się zatruc:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: odradzam Wyszyńskiego IP: 83.238.71.* 22.01.06, 21:14 ty jestes chyba postrzelona!!!!!!!! chyba ci sie apteki pomylily,a z reszta kazdy moze sie pomylic,a ty tylko chyba chcesz wzbudzic sensacje!!! pewnei chcialas dostac cos bez recepty a nie dostalas tego lekarstwa...ja uwazam ze to jest fajna apteka,mam blisko,nie musze daleko chodzic a zreszta uwazam ze fajnie tam doradzaja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika najlepsza apteka IP: 83.238.71.* 22.01.06, 21:16 tam byla tylko odpowiedz.pomylka Odpowiedz Link Zgłoś