Dodaj do ulubionych

POCZTA POLSKA

IP: 87.204.101.* 15.06.06, 23:37
Jestem oburzony tym co spotkało mnie przez POCZTE POLSKĄ
1) z okazji urodzin które miałem w marcu ciocia wysłała mi kartkę z niemiec i
tam były pieniądze dziś jest 15 czerwca a kartka nie doszła.
2) w poniedziałek 12 czerwca listonosz zostawił awizo w skrzynce i na tym
świstku było napisane że o 13.50 listonosz nikogo nie zastał w domu to troche
dziwne gdyż byłem w domu poprostu nie chciało mu się wchodzić. Wogóle ciekawe
na jakiej podstawie to wnioskował gdyż nawet nie sprawdził domofonem czy ktoś
jest no cóż taka jest POCZTA POLSKA :( i jak im teraz ufać
Obserwuj wątek
    • Gość: zuber Czopta Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:20
      Wysłała kartke czy list? Przede wszystkim mnie mama uczyła, że pieniędzy do
      koperty się nie kładzie bo zawsze znajdzie się jakiś sęp na kase i to jest
      Polska własnie. Wniosek jest jasny : Nie kłaść pieniędzy do kopery. Ja tam na
      Poczte Polska nie narzekam bo póki co nie mam złych doświadczeń...
      • Gość: <><><> Re: Czopta Polska IP: *.stk-net.pl 16.06.06, 11:46
        To jasne,że sie nie wklada w list (kasiory).Dokonuje się przelewu i wszystko jest bezpieczne.
        • hetman07 Re: Czopta Polska 17.06.06, 20:23
          Ja jednak mam osobiście inne zdanie o tej zmonopolizawanej instytucji a
          szczególnie o jej pracownikach. Chyba największą zmorą poczty są listonosze a
          nasz jest szczególnie niegodziwym człowiekiem. Ciągłe spóźnianie z doręczaniem
          listów, zastawianie gazet i listów poleconych u sąsiadów itd. Arogancja to
          powszechne zjawisko u urzędników a listanosz (doręczyciel) to urzędnik
          państwowy. Nie wspomne już o okresie kiedy płacone są renty i emerytury. Ciągłe
          wystawianie ręki i zgarnianie resztek z i tak marnych rent to super bezczelne. A
          nasz Pan listonosz to potrafi i na dodatek obwozi się nowym czerwonym autem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka