Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 18:28 Gdzie najlepsza dyskoteka w powiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ad-s Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 12:30 Myśle że w powiecie to stocia. Najlepsze środy(techno party) i soboty. Przynajmniej tu znajdziemy dj`i co umieją grać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Dyskoteki IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 16.08.06, 14:04 perelka przy ulicy batorego-SZCZERZE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: Dyskoteki 16.08.06, 15:45 no, zeby jeszcze bylo miejsice dla tanczacych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qdsa Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:04 po pierwsze w świeciu nie ma dyskoteki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:27 skoro w Świeciu nie ma, to gdzie w takim razie są fajne dyskoteki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:25 W miarę.. Sępólno Krajeńskie TERMINAL Club Nieźle jest tez w Marsie w G-dzu. Szkoda ze juz jestem za stary na tego typu wyskoki :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:12 Drogi Tomku, myślę, że nigdy nie jest się za starym na zabawe :) Jeśli się ma tylko na to jeszcze siłę :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Dyskoteki IP: 83.238.146.* 25.08.06, 14:48 A ja mam 35 lat i chodzę na dyskoteki. Czy jestem za stara? Może już mi nie wolno? 15-latki twierdzą, że to już bardzo podeszły wiek. HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19 latka Re: Dyskoteki IP: 81.210.32.* 28.09.06, 00:53 zawsze jeżdziłam do cch w fabryce grał tam taki mlody jakos na R ale nie wiem dokładnie jak tam to były imprezki a teraz klub zamnkniety i lipa zaro imprez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barman Re: Dyskoteki IP: *.stk-net.pl 03.10.06, 17:13 nie wiem o co niektórym biega. rewolucja- nie byłem, sfinks -jest wporzo, tam robią błąd że jadą za friko- każdy szanujący się lokal zarabia i rozwija się a przy marnej marży w barze o rozwoju nie ma mowy. dj'e są fajni bo grają wszystko, nie każdy lubi tylko klubową -a jak lubi to niech jeździ tam gdzie grają, daleko nie musza szukać.stokrotka - też ma swoich klientów - jedni lubia ją bardziej a inni mniej- tam też można posłuchać wszystkiego po trochu,wiary w weekend jest multum więc chyba nie jest tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Dyskoteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:37 Spodobało mi się stwierdzenie jednego z wyżej wpisujących się userów, a chodzi o "w świeciu nie ma dyskotek". Tak właśnie jest! W Świeciu mamy okazję jak na razie odwiedzać dancingi i inne potańcówki w których grane są wszystkie rodzaje muzyki, a jak ktoś robi wszystko to tak prawdę mówiąc nic porządnie nie robi. Najbliżej do stwierdzenia, że to dyskoteka ma stokrotka, ale też nie ma rewalacji. Dlugo już tam nie byłem, a kiedyś zjawiałem sie czesto. Teraz wole raz na jakiś czas przejechać się do VIVY w Sopocie, Sępólna czy Areny. PS. W powiecie też nie znajdziecie ciekawej propozycji.. :( Odpowiedz Link Zgłoś