Gość: klijent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 22:00 na kogo stawiacie w przyszłych wyborach,....mam nadzieje że nie na prostaka z Czapelek,wieśniakowi przydałby się elementarz.chyba lepszy nauczyciel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 22:26 Może na wiceprezesa WDY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banias Re: wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 14:37 Wysocki nigdy do WDY złotówki nie dostarczył tylko razem z żoną je wynosił podobno za ciężką pracę a razem nigdy nie mieli więcej niż 20 zawodników.Dlatego myślę że jak On będzie u władzy to Nam wszystkim będzie dobrze i będzie Gmina Bogata bo będzie ciągnął do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banias Re: wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 10:28 Mam jeszcze inną propozycje .Dobry , medialny i tani byłby Andrzej Bartniak, Sam by Sobie odpowiadał tak jak w Ludzie Mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hery Re: wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 20:29 byle nie na Rydziela,dlaczego-a kto by chciał na burmistrza człowieka co nie potrafi się wypowiedzieć .Nawet rolnik z niego do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan japa Re: wybory IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.09.06, 17:42 Ja mam 100 procentowego kandyata. I przyjmuje zaklad o kazda kase, ze wygra. W gminie Jezewo wojtem bedzie... Mieczyslaw Pikula. po pierwsze dlatego, ze zastrachani mieszkancy nie wystawia nawet innego kandydata jak w ubieglym roku ale coz. Ciemnogrod to ciemnogrod. Niestety demokracja jest biczem, ktory na siebie kreci glupi szary tlum Odpowiedz Link Zgłoś