Dodaj do ulubionych

zniesmy durne walentynki

IP: *.stk-net.pl 08.02.07, 09:53
komercyjne święto, na dodatek w ten głupi dzień czuje się jak "piąte koło u
wozu" :/
Obserwuj wątek
    • Gość: lajt Re: zniesmy durne walentynki IP: *.stk-net.pl 08.02.07, 10:46
      OJ to sie zakochaj
      • kamiro Re: zniesmy durne walentynki 08.02.07, 11:24
        Gość portalu: lajt napisał(a):

> OJ to sie zakochaj
        bardzo smieszne
        • Gość: lajt Re: zniesmy durne walentynki IP: *.stk-net.pl 08.02.07, 11:54
          Jak to smieszne?To jedyny antybiotyk na tego typu sprawy.
          • Gość: sowa Re: zniesmy durne walentynki IP: *.stk-net.pl 08.02.07, 12:06
            ch...j z walentynkami!!
            • Gość: gość Re: zniesmy durne walentynki IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.07, 13:19
              nie lubie tego swieta bo jestem sam :/
              • Gość: Autor Re: zniesmy durne walentynki IP: *.stk-net.pl 08.02.07, 18:37
                ja tez jestem sam...i lubie walentynki bo wtedy sie z wszystkich kumpli zbijam
                jak nie wiedzą co lasce kupić albo gdzie ją zaprosić...hehe włosy sobie z głowy
                wyrywają...po za tym tylu ludzi jest samych i facetów i dziewczyn tylko wszyscy
                za bardzo wybrzydzają...:P
                • Gość: całuśny Re: zniesmy durne walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:38
                  Walentynki to naprawde dziwne święto... zwłaszcza, że prawdziwych miłości na
                  świecie jest bardzo mało; Ale jak twierdzi mój kumpel, trzeba wybrać mniejsze
                  zło!!!
                  • Gość: megi Re: zniesmy durne walentynki IP: *.stk-net.pl 09.02.07, 12:22
                    okazujmy, szanujm i pielegnujmy uczucia. takie dni i okazje jak walentynki
                    niech nas do dego zagrzewaja!
                    • Gość: całuśny Re: zniesmy durne walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 15:52
                      pewnie-pielęgnujmy uczucia!!! Tylko, że w wielu przypadkach pod pojęciem
                      miłości-rzeczywiście kryje się zazdrość...Każdy obywatel (ka)na ogół przeżywa
                      tych "miłości" kilka w swoim życiu i w końcu niby trafia na tego (tą)
                      jedyną... Po kilku latach następuje przyzwyczajenie... a później już tylko
                      tolerowanie wybranki (ka); Takie święto, o ile wogóle można to tak nazwać nie
                      ma najmniejszego sensu! Prawdziwa, obustronna miłość prawie się nie zdarza!
                      • Gość: naiwna20 Re: zniesmy durne walentynki IP: 82.146.248.* 10.02.07, 23:05
                        a Ja mam nadzieje że kiedyś trafie na tą jedną prawdziwą miłość.. Chociaż nie
                        zdarza się często, ale ja wierze...
    • Gość: nitro12310 Re: zniesmy durne walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 08:22
      "komercyjne święto, na dodatek w ten głupi dzień czuje się jak "piąte koło u
      wozu" :/"

JA MAM PYTANIE KOLES CZY CIE PO..????? JESLI NIE POTRAFISZ KOCHAC TO IDZ NA
      KSIEDZA A NIE TRUJ DUPY NA FORUM!!!!! JA MAM WSPANIALA DZIEWCZYNE I JESTEM JUZ
      Z NIA PONAD 2 LATA I TO BEDA NASZE 3 WALENTYNKI I TO SWIETOJEST SUPER!!!!!!!!A
      TY SOBIE NA CZOLE MOZWESZ NAPISAC ZE JESTES CZUBEK ZE SWIECIA TO MOZE CIE
      ZABIORA DO SZPITALA PSYCHIATRYCZNEGO!!!!!!HEHEH WALENTYNKI SA
      SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JESLI KTOS TAK SADZI JAK JA NIECH SIE PODPISZE
      POD MOIM POSTEM:l):)
      • wyssana.z.palca Re: zniesmy durne walentynki 11.02.07, 09:35
        koles, caps lock Ci sie wlaczyl...

a co do walentynek, to mam wrazenie ze swieto to wymyslili producenci
        czekoladek i kwiaciarnie.. zalosne jest swietowanie tej "jedynej, rpawdziwej"
        milosci, gdy na swiecie miliony innych ludiz robia to samo... stawiam na
        oryginalnosc :)
      • kolekcjoner11 Re: zniesmy durne walentynki 11.02.07, 13:17
        Chlopcze gdyby nie to ze jestes z ta swoja "wspaniala dziewczyna" 2 lata, pomyslalbym ze pisze to jakis zbuntowany szesnastolatek. Moglbym sie zalozyc o kazde pieniadze, ze nie masz wiecej niz 20 wiosen i tak naprawde gowno wiesz o zyciu i o milosci. Ile miales kobiet? Co jest takiego "SUPER" w tym dniu? Jesli sie kogos kocha powinnismy okazywac to na codzien a nie od swieta. Jak ktos chce sprawic swojej kobiecie przyjemnosc moze zrobic to przez pozostale 364 dni w roku, a nie koniecznie 14 lutego. Za pare lat, jesli wogole bedziesz pamietal ze wypisywales cos na forum, bedzie ci wstyd za te posty. Do prawdziwej milosci po prostu trzeba dojrzec. Pozdrawiam wszystkich myslacych trzezwo.
        • Gość: On22 Re: zniesmy durne walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 14:19
          No i pod tym postem moge sie podpisac.. :) Wiekszosc mysli "dwa lata juz
          jestesmy razem o Boze ile to czasu,jak ja ja kocham hahha... nic bardziej
          zlugnego.. Jak kolekcjoner11 napisal do miłości Trzeba dojrzeć !! No i 14
          Lutego... to chyba dzien wlasnie dla tych nie dojrzalych... kocha sie wciaż a
          nie jeden dzien w roku..
    • Gość: singielka Re: zniesmy durne walentynki IP: *.stk-net.pl 11.02.07, 15:20
      dla wyjasnienia:P nie moge isc"za księdza bo nie jestem facetem i o ile mi
      wiadomo moge zostac ewentualnie zakonnica. co do entuzjastycznego podejscia do
      walentynek to gratuluje! a co do samego swięta to drazni mnie tak smao jak
      pokazowe swięto zmarłych... groby sa zaniedbane przez caly rok (oczywiscie sa
      wyjatki)ale tego jednego dnia trzeba sie odstrzeklic bo sasiedzi i znajomi
      zobacza... to samo z walentykami...
    • Gość: ktos Re: zniesmy durne walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:01
      jak najbardziej......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka