Gość: Toja IP: 213.146.48.* 29.04.03, 19:19 Mam zamiar wybrać się na kilka dni nad morze, niestety nad Bałtyk. Dawno nie byłem, więc szukam jakichś wskazówek co do ciekawszych miejscowości - nie za głośnych, ale nie dziur zabitych deskami. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sivy Re: Gdzie nad morze? IP: *.pl 30.04.03, 09:54 w 3mieście nieciekawie.niczego specjalnego nie zaplanowali na długi weekend a ma ponadto padać.polecam Helskie nabrzeże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: Gdzie nad morze? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.03, 13:54 Polecam hotel "Bryza" w Juracie. Cicho, miło, salon Volvo na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
dor-ka Re: Gdzie nad morze? 01.05.03, 14:00 A ja polecam kwaterę agroturystyczną (jedą z kilku do wyboru) w okolicach Władysławowa - jest gdzie wybrać się do ludzi, a w razie potrzeby jest też więcej spokoju. Chcialam jechać tam na długi weekend, ale niestety - trzeba rezerwować ze sporym wyprzedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocmug Re: Gdzie nad morze? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 00:58 Władysławowo? Blisko i dojechać łatwo, ale głośno i tłoczno. Dla amatorów. Odpowiedz Link Zgłoś