Gość: Lolek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 15:31 Ciekawe dlaczego usunięto najlpiej rozwijający się wątek na tym forum? Chodzi oczywiście o klub gejowski w Świeciu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gay Re: Świecka homofobia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 18:55 A ja idiota go szukałem! A post o klubach usunięto. Nieładnie. Nadchodzi "kaczyzm" dużymi krokami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikdaklik Re: Świecka homofobia IP: 195.224.10.* 27.03.07, 16:52 moze dlatego, ze nikt nie pisal na temat klubu gejowskiego a wiekszosc sie obrzucala inwektywami posty nie na temat i umierajace watki moderator powinien usuwac i z kaczyzmem to raczej ma niewiele wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobi Re: Świecka homofobia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 19:46 Zgadzam się z moim przedmówcą. Dobrze, że usunięto ten post. Nie można było z niego wynieść nic, poza dawkami bluzg, którym internauci się nawzajem obrzucali. Żadnej konstruktywnej dyskusji. Dlaczego? Czy zapomnieliśmy na czym polega rzeczowa rozmowa? Moim zdaniem, nie. Ci, którzy mają coś naprawdę ważnego do powiedzenia, zazwyczaj nie odzywają się. Są cisi i wolą ustąpić tym, którzy mają tzw. parcie na szkło czy cokolwiek. Wracając jednak do tematu jakim jest świecka homofobia, to mam coś w tej sprawie do powiedzenia. Jestem gejem i jak na razie w Świeciu, oprócz epitetów od czasu do czasu, nie spotkało mnie nic przykrego. Do sprawy podchodzę tak: to nie mój problem, czy ktoś mnie akceptuje, czy nie; problem ma osoba, która obraża czy znieważa inną z różnych powodów - orientacji, religii, zamożności.... Tym powodem zazwyczaj jest niewiedza. Tak więc moja ostateczna konkluzja jest taka: uczmy się, tylko wiedza pozwoli na zrozumieć drugiego człowieka. Pozdrawiam. Tobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret z okolicy Re: Świecka homofobia IP: 83.2.11.* 23.04.07, 08:18 jak ja się cieszę że wszyscy gejowie wyprowadzili się do świecia , tak myśałem iż z tym miastem coś nie tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Świecka homofobia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 21:16 bo to świecie? bo to zbyt mala "wies" niestety.... nikt tu nie potrafi , byc choc troche "nowoczesny"? dla polowy ludzi z csw liczy sie jedynie co sie dzieje tutaj, ich monotonnosc i "jedno wielkie dno"! ech ..szkoda...nei wiecie co tracicie w zyciu:) pozdrawiam-postarjcie sie moze choc troche zaakceptowac normalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Świecka homofobia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 11:00 A jednak można sensownie dyskutować. Jak znam życie kolejny wpiś będzie w stylu - pedały do gazu i zacznie się to, co było w wątku o klubie. Mimo to, warto próbować zmieniać ludzką mentalność i spojrzenie na innego człowieka, nawet geja, który wcale nie jest diabłem wcielonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Świecka homofobia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 18:06 Jesteście tacy wspaniali a ja chciałbym poznać osobiście jakiegoś geja. Czy w naszym mieście jest to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobi Re: Świecka homofobia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 08:24 Poprzednik chce poznać jakiegoś geja. I myśli, że się do niego zlecą na zawołanie. Niestety tego nie zrobią z jednej przyczyny - swojego bezpieczeństwa. Skąd mam wiedzieć, czy mnie nie potraktujesz z buta, nie skatujesz? Takie zdarzenia trzeba brać pod uwagę chcąc spotkać się z nieznajomym. Na takie ryzyko nie pójdę ani ja, ani nikt przy zdrowych zmysłach. Zostaje więc liczyć na to, że w naszym życiu ktoś nam na tyle zaufa, że się ujawni. Na to zaufanie trzeba sobie zapracować. Ja mam to szczęście, że moi przyjaciele wiedzą o mnie i nie muszę niczego udawać i ukryć się. Na koniec chcę dodać, że powyższe wpisy pokazują, że w Świeciu są światli i mądrzy ludzie. Tak trzymać!:) Pozdrawiam. Tobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Świecka homofobia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 09:20 Masz rację ja bym też się nie ujawnił tak oficjalnie - nie tyle ze względów bezpieczeństwa, bo u nas jeszcze nie mordują za pedalstwo a raczej ze względu na opinie, co "ludzie powiedzą". No ale zawsze można spróbować choćby na początek przez gg. Mój nr to 9520751 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-koko Re: Świecka homofobia IP: 62.189.127.* 30.03.07, 14:19 W Swieciu nie ma gejow! Wpisalem w google: Swiecie gej/gejs/gejos i nic! Zero hitow! Jestem zdania ze jak czegos nie ma w google to to cos nie istnieje! :-) A powaznie, jako heteroseksualny czlowiek zycze wyszystkim w Swieciu duzej dawki tolerancji! Do wszystkich homoseksualnych forumowiczow sle wyrazy wielkiego szacunku. Odwagi chlopaki/dziewczyny! ...zycie jest za krotkie aby zatruwac je sobie wzajemnie zatruwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gOśc-iowa Re: Świecka homofobia IP: 83.238.145.* 30.03.07, 18:44 ja również tak uważam.Nie przeszkadzają mi kogoś upodobania z reguły uwarunkowane siłą wyższą i nie ważne czy ktoś jest biały czy czarny-człowiek jest tylko człowiekiem ,często wystawianym na różne próby.Pozdrawiam hetero,homo... a nawet bi...Dorośnijmy w koncu kwestii tolerancji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Świecka homofobia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 14:22 pedalów do gazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Świecka homofobia IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 15:10 A analfabetow do podstawowki.Pani(-e) "g" takie poglady maja najczesciej ci, ktorzy maja problemy ze swoja seksualnoscia. Moze czas sie okreslic. Odpowiedz Link Zgłoś