Dodaj do ulubionych

Świecka kablówka

27.03.07, 13:40
Witam! Przeprowadzam się niedługo do Świecia. W związku z tym mam pytanka
dotyczące STK. Ile programów oferuje ta kablówka i ile ona kosztuje? Nie mogę
niestety znależć tej informacji na stronie internetowej. Jeśli ktoś mógłby
podać mi spis programów, byłbym bardzo wdzięczny. Poza tym mam pytanko, czy
opłaca się internet z STK? Słyszałem różne opinie, ale proszę najlepiej
użytkowbników o odpowiedz. Z góry dziękuję za odpowiedzi!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Świecka kablówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 14:06
      > Słyszałem różne opinie, ale proszę najlepiej użytkowbników

A te rozne opinie to od kogo slyszales? Od bezdomnych spod mostu?
      • tol Re: Świecka kablówka 27.03.07, 14:28
        Myślisz że bezdomnych spod mostu stać na świecką kablówkę? I że oni tam mają
        telewizor? A tak poważnie, to słyszałem, a raczej czytałem (tak właściwie
        powinienem napisać)na forum. Nie wiem czyje to były opinie, dlatego moja prośba
        o ocenę kablówki skierowana jest do użytkowników. Sorrki za nieprecyzyjne
        pytanie!
        • Gość: gosc Re: Świecka kablówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 16:08
          > Myślisz że bezdomnych spod mostu stać na świecką kablówkę?
          > I że oni tam mają telewizor?

Ciezko u Ciebie ze zrozumieniem. Przeciez to wlasnie byla ironia, ktora miala
          Ci pokazac brak sensu Twojego pytania. Skoro slyszales rozne opinie, to raczej
          od uzytkownikow, a zaraz po tym dodales, ze zamiast tych roznych opinii
          oczekujesz wlasnie opinii uzytkownikow. :)))
          • Gość: ddd Re: Świecka kablówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 16:37
            Jest 44.programów - 5x TVP (w tym Kultura), 4 x Polsat (w tym Sport), TV4,
            Polonia 1, Tele 5, 4xTVN (w tym style i Turbo), minimax, zigzap, ale kino, tv
            puls, animalplanet, 4xdiscovery, panete, travel, club, nationalgeo., eurosport,
            tv trwam, viva polska, viva i mtv german, rtl2, sat1, pro7,zdf,
            tv5europe,bbcworld,i ruski 1. kosztuje 28 zł. Kanały dodają rzadko raz na parę
            lat.
            • tol Re: Świecka kablówka 28.03.07, 07:22
              Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź! Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka