Gość: Tomek IP: 195.117.2.* 11.05.03, 19:15 Dzisiaj byłem w Świeciu,w końcu postawili market, w którym można swobodnie prowadzić wozek z zakupami. Bardzo dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Muminek Re: Fajny ten nowy LIDL IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 21:36 No nie wiem czy można aż tak swobodnie prowadzić, faktem jest że swobodniej niż w Polomarkecie. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: Fajny ten nowy LIDL IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 22:46 No i flache można za 13 zł kupić! Życzę owocnego spożywania. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnetou Re: Fajny ten nowy LIDL IP: 10.10.74.* 13.05.03, 17:35 Gość portalu: autowidol napisał(a): > No i flache można za 13 zł kupić! Jak ostatnio ze Stachem proponowaliśmy to o ile dobrze pamiętam kozaczyłeś coś na temat bólu głowy! > Życzę owocnego spożywania. Mam nadzieję. > Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: Fajny ten nowy LIDL IP: *.ds.pg.gda.pl 13.05.03, 20:45 Nie podważaj mojego autorytetu w kwestji spożywania nektaru. Brzydko to robić za dywersanta w swoich szeregach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Fajny ten nowy LIDL IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 13:25 pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Fajny ten nowy LIDL IP: 195.117.2.* 14.05.03, 16:03 Ale to jest cała nowa sieć, po drodze do Gdańska- w Tczewie też budują. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informator Re: Fajny ten nowy LIDL IP: 80.51.243.* 19.05.03, 10:13 Jakbyś chciał się odlać w "Nudlu" to kibli tam nie ma. Ale możesz załatwić tą potrzebę obok na stacji benzynowej "Oral". Różnica polega na tym, że stacji benzynowych nie wolno budować bez kibli, a sklepy można. Mogli chociaż postawić wychodki na zewnątrz, bo są tacy ludzie, że muszą. Przecież nie każdy wybierający się na zakupy do takiego sklepu jak np. "Nudel" czy inne w Świeciu, nazywane przez niektórych super i hiper, ma założone pampersy. A szkoda, że o tak ludzkiej potrzebie zapomiano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informator Re: Fajny ten nowy LIDL IP: 80.51.243.* 19.05.03, 10:13 Jakbyś chciał się odlać w "Nudlu" to kibli tam nie ma. Ale możesz załatwić tą potrzebę obok na stacji benzynowej "Oral". Różnica polega na tym, że stacji benzynowych nie wolno budować bez kibli, a sklepy można. Mogli chociaż postawić wychodki na zewnątrz, bo są tacy ludzie, że muszą. Przecież nie każdy wybierający się na zakupy do takiego sklepu jak np. "Nudel" czy inne w Świeciu, nazywane przez niektórych super i hiper, ma założone pampersy. A szkoda, że o tak ludzkiej potrzebie zapomiano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: Fajny ten nowy LIDL IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 00:21 A jak jest w nowym Polomarkecie? Odpowiedz Link Zgłoś