Dodaj do ulubionych

Fajny ten nowy LIDL

IP: 195.117.2.* 11.05.03, 19:15
Dzisiaj byłem w Świeciu,w końcu postawili market, w którym można swobodnie
prowadzić wozek z zakupami. Bardzo dobrze.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Muminek Re: Fajny ten nowy LIDL IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 21:36
      No nie wiem czy można aż tak swobodnie prowadzić, faktem jest że swobodniej niż
      w Polomarkecie. :)))))
    • Gość: autowidol Re: Fajny ten nowy LIDL IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 22:46
      No i flache można za 13 zł kupić!
      Życzę owocnego spożywania.
      Pozdrowienia!
      • Gość: minnetou Re: Fajny ten nowy LIDL IP: 10.10.74.* 13.05.03, 17:35
        Gość portalu: autowidol napisał(a):

> No i flache można za 13 zł kupić!

Jak ostatnio ze Stachem proponowaliśmy to o ile dobrze pamiętam kozaczyłeś coś
        na temat bólu głowy!

> Życzę owocnego spożywania.

Mam nadzieję.

> Pozdrowienia!
        • Gość: autowidol Re: Fajny ten nowy LIDL IP: *.ds.pg.gda.pl 13.05.03, 20:45
          Nie podważaj mojego autorytetu w kwestji spożywania nektaru. Brzydko to robić
          za dywersanta w swoich szeregach.
    • Gość: Kama Re: Fajny ten nowy LIDL IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 13:25
      pewnie
      • Gość: Tomek Re: Fajny ten nowy LIDL IP: 195.117.2.* 14.05.03, 16:03
        Ale to jest cała nowa sieć, po drodze do Gdańska- w Tczewie też budują.

pozdrawiam
        • Gość: Informator Re: Fajny ten nowy LIDL IP: 80.51.243.* 19.05.03, 10:13
          Jakbyś chciał się odlać w "Nudlu" to kibli tam nie ma. Ale możesz załatwić tą
          potrzebę obok na stacji benzynowej "Oral". Różnica polega na tym, że stacji
          benzynowych nie wolno budować bez kibli, a sklepy można.

Mogli chociaż postawić wychodki na zewnątrz, bo są tacy ludzie, że muszą.
          Przecież nie każdy wybierający się na zakupy do takiego sklepu jak np. "Nudel"
          czy inne w Świeciu, nazywane przez niektórych super i hiper, ma założone
          pampersy. A szkoda, że o tak ludzkiej potrzebie zapomiano.
        • Gość: Informator Re: Fajny ten nowy LIDL IP: 80.51.243.* 19.05.03, 10:13
          Jakbyś chciał się odlać w "Nudlu" to kibli tam nie ma. Ale możesz załatwić tą
          potrzebę obok na stacji benzynowej "Oral". Różnica polega na tym, że stacji
          benzynowych nie wolno budować bez kibli, a sklepy można.

Mogli chociaż postawić wychodki na zewnątrz, bo są tacy ludzie, że muszą.
          Przecież nie każdy wybierający się na zakupy do takiego sklepu jak np. "Nudel"
          czy inne w Świeciu, nazywane przez niektórych super i hiper, ma założone
          pampersy. A szkoda, że o tak ludzkiej potrzebie zapomiano.
    • Gość: autowidol Re: Fajny ten nowy LIDL IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 00:21
      A jak jest w nowym Polomarkecie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka