Dodaj do ulubionych

...czy Pani Dyrektor może...????

IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 11:29
Proszę Państwa, czy Dyrektor szkoły podstawowej w Przysiersku może
jednocześnie zasiadać w sejmiku wojewódzkim woj.kuj-pomorskiego? Wiemy
dobrze, że osoby zasiadające w sejmikach mają wielkie pieniądze z tego. No i
przy okazji z tytułu dyrektora szkoły. W Różannie potrafiliście wywalić Pana
Klaudiusza, bo miał jakąś tam działalność. No ale do rzeczy: Pani mgr dr hab.
Kufel (nosząca głowę w chmurach) zasiada jako dyrektor oraz jako radna w
sejmiku i na dodatek w szkole sekretarką jest Pani Ignacy (małżonek Pani
Kufel). Wg mnie edukacja w tej szkole jest do bani... wyróżnia się tylko
dzieci ludzi bogatych! Dobrze powiedział na sesji Pan Zbyszek K. ,... tak nie
może być... Pani Kufel albo do sejmiku albo do szkoły..."
Obserwuj wątek
    • Gość: mikołaj d. Re: ...czy Pani Dyrektor może...???? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 11:37
      myślę tak samo jak gerda. W szkole w Przysiersku jest więcej nauczycieli takich
      zadzierających nosa. Kompletnie nie liczą się ze zdaniem rodziców, a dzieci z
      tych biednych rodzin - pomimo tego, że są bardzo uzdolnione - posłałyby
      najchętniej do szkoły specjalnej.
    • Gość: Beata Re: ...czy Pani Dyrektor może...???? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 11:40
      Zarzuty wobec Pani Kuffel są bezpodstawne. Jak ma okazję to niech ciągnie....
      kasę z kiklu źródeł.
    • Gość: jula Re: ...czy Pani Dyrektor może...???? IP: *.tvswiecie.com.pl 04.06.03, 11:41
      Kochana Gerdo dzisiaj ze skargą do proboszcza, ale wątpię, czy coś załatwisz.
      Ale do rzeczy, sprawą trzeba zainteresować wojewodę kujawsko - pomorskiego.

www.uwoj.bydgoszcz.pl/
      • Gość: Jula Re: ...czy Pani Dyrektor może...???? IP: *.tvswiecie.com.pl 04.06.03, 11:56
        Moją wcześniejszą korespondencję uzupełniam jeszcze o następne adresy :

www.men.waw.pl/men-p.htmsy:
        minister@menis.gov.pl
        Al. Szucha 25
        00-918 Warszawa

tel. (0-22) 628-04-61; 629-72-41

• Gość: Dominic Re: ...czy Pani Dyrektor może...???? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 13:49
        Jula zaczyna poważnie mi grać na nerwach!!!!! Słuchaj czy ty chcesz straszyć
        nas tutaj w Przysiersku tymi swoimi złodziejskimi mackami! Dosyć się mafio
        obciągneliście z kasy! Macie już konta szwajcarskie zapełnione! czołem żegnam i
        nie pozdrawaiwam. Wypowiadam wojnę przeciw komunistom takim jak wy! koniec.
    • Gość: żochol Re: ...czy Pani Dyrektor może...???? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 11:55
      szkoła w Przysiersku śmierdzi od chwili jak zarządcą jest p.Kufel + sekretarka
      Igaś wpożo, Super jest natomiast w Bukowcu gdzie dyr. jest P.mgr Babiński.
      Przyznam, że źle wspominam wspomnienia ze szkoły podstawowej za panowania herod
      baby - Kufel. Można ją porównać do tego gościa z Iraku - Husajna. Ona zawsze
      była dyktatorem i wyrocznią... ale niech się strzeże...
    • Gość: Przysierszczanin Re: ...czy Pani Dyrektor może...???? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 14:04
      hmmmm... Pani Kufel... mgr???? .... Kociewie...???? sejmik...???? dyrektor
      szkoły...??? Jej motto: "cel uświęca środki",albo Panu Bogu świeczkę, a diabłu
      ogarek! Ona jest raz komunistką a innym razem LPR???? Nie rozumiem skąd to się
      wszystko bierze? hmmmmm.... No trudno może będzie lepiej w naszej szkole jak
      zostanie dyrektorem Pani mgr Czarnecka-Kobus??? lub Pani Mrozik???? hm....
      Uczciwi i najlepsi nauczyciele niestety pouciekali do innych porządnych szkół
      np Różanna, czy Korytowo, Bukowiec. Super jest P mgr Pieróg - prawdziwy
      nauczyciel.
      mam nadzieję, że ujrzy to światło dzienne! Jeszcze do Pań Nauczycielek w szkole
      Przysiersk: proszę Was nie dyskryminujcie naszych dzieci. Z bogatej czy z
      biednej rodziny niech będzie na równi traktowane! litości ! NO I PRZEDE
      WSZYSTKIM TROCHĘ POKORY.
      • Gość: Jula Re: ...czy Pani Dyrektor może...???? IP: *.tvswiecie.com.pl 05.06.03, 23:40
        Żachol twierdzi, że szkoła śmierdzi? Tak, bo być może katecheta zakazał mycia
        się dziewczętom i chłopakom, bo "dotykanie rzeczy nieczystych jest grzechem",
        takoż naucza Kościół.

Dominik natomist przejawia symptomy choroby psychicznej z klinicznymi objawami
        schizofrenii, bo ja nie mam macek tylko czyste rączki.

Przysierfszczanin ???? z tymi swoimi znakami zapytania, nie wiem co chce
        wyrazić? Sądzę jednak, że jest osobnikiem niepewnym i zagubionym. Radzę Ci
        Przysierszczaninie zbierać zioła, pić napar to pomaga.

Chciałem pomóc Gerdzie, bo tak zrozumiałem jej wypowiedź. Na daną jej radę ona
        milczy a wypowiadają się nielogiczny Żachol, niepewny Przysierczanin i chory
        Dominik, a Gierda milczy.

Wsółczuję Wam Przysierszczanie. Obchodzcie się ostrożnie z Waszym kompem bo go
        zepsujecie. Macie problemy na miarę sołtysa, idźcie do niego on to załatwi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka