Gość: poszukujący IP: *.sharp-eu.com 25.08.07, 23:18 Jeśli ktos zna jakieś dobre zespoły na wesele,ze Świecia i okolic to bardzo proszę o pomoc.Jesli można to podajcie jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario band Re: szukam zespołu na wesele IP: *.tvgawex.pl 29.08.07, 22:51 mario band tel 660726401 lub mail marioband@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: szukam zespołu na wesele IP: 80.51.140.* 15.09.07, 16:19 zdecydowanie BINGO!!!! grali na 3 weselech w mojej rodzinie i zawsze wszystko było ok. ze spokojnym sumieniem moge ich polecic!!!! pozdrawiam chłopakow z zespołu Grzegoz B. p.s tel.kont. 607-832-960 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: szukam zespołu na wesele IP: *.eranet.pl 17.09.07, 11:51 witam! ja też szkam zespołu ale jak na razie żaden mnie nie przekonał. ten Marioband to sie sam reklamuje na forum, gdzie sie nie wejdzie wszędzie go pełno wiec nie bardzo mi się chce wierzyć że tacy dobrzy są!! bardzo prosze o opinie osób postronnych! Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz3511 Re: szukam zespołu na wesele 05.10.07, 14:43 nie znam takiego zespołu wątpie ze ze Swiecia a jesli graja to juz to sobie wyobrażam Mp3 i na przód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: szukam zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 16:31 polecam zespol rewers z chelmzy grali u mnie ostatnio w sobote na slubie...naprawde extra..sa lepsi od lotosu nawet...kontakt 600998952polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: szukam zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 17:17 mialam wesele w grudniu i bardzo polecam zespół bingo z Chelmna! wejdz na forum chelmna tam jest ich numer i jeszcze inne zespoly tam sa polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: szukam zespołu na wesele IP: *.stk-net.pl 14.12.07, 20:23 polecam zespół AWERS ma stronke www.awers13.pl.tl jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynio Re: szukam zespołu na wesele IP: *.n.INTELINK.pl 11.11.08, 20:36 A skąd jest zespół AWERS, świetnie grają tylko obawiam się, że mogą nie mieć wolnych terminów. 23 maja mam wesele i ciężko z grajkami dobrymi bo pomino, że w maju raczej jest mniej wesel to lepsze ekipy mają pozajmowane terminy. Ehhh a ile bierze Awers??? Dzięki za każdą podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
przyszlapanimloda Re: szukam zespołu na wesele 09.12.08, 18:30 pawel czy masz moze jakis inne namiary na zespol Awers- bo ta stronka ktora podales jest nieaktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: szukam zespołu na wesele IP: 213.25.95.* 15.12.07, 20:30 polecam BIG CYC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przystojny Re: szukam zespołu na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 14:41 Witam wszystkich widzę że tutaj się reklamują zespoły na wesela. Chyba macie dużo wolnych terminów? Gram po weselach więc nie wiem jak działa konkurencja, ale gdybym szukał zespołu zapytałbym np. kamerzysty lub fotogrfa oni co sobotę słyszą inny zespół może pomogą ? Jeżeli to nie pomoże weź płyty od wszystkich na forum i przesłuchaj.Każdy ma coś ciekawego do zaoferowania.PAMIĘTAJ dobre zespoły mają dużo pracy.Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzykant ;) Re: szukam zespołu na wesele IP: *.erfassungsschutz.net 28.10.08, 15:14 W całości popieram. Jeśli szukasz naprawdę dobrego zespołu popytaj w kilku lokalach w okolicy i wyciągnij własne wnioski. Też gram - ale nie muszę wypisywać kontaktów do siebie na forum bo rok 2009 mam już skompletowany prawie w 100 % (część 2010 też :)) Ale obserwując wesela dochodzę do wniosku że to jak kto gra nie jest najważniejszą kwestią, ale ... o tym w następnym odcinku muzykant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez gra Re: szukam zespołu na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.08, 21:21 Muzykant a moze nastepne 5 lat też już masz zajęte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: szukam zespołu na wesele IP: *.gprs.plus.pl 30.10.08, 22:38 Jak dla mnie zespół jest najważniejszy,to oni rozkręcają imprezę.....Mieliśmy super zespół z fordonu,wszyscy się świetnie bawili,miesiąc później byliśmy na weselu kolegi,za zespół dał koło 2tyś,a grali jak na stypie.....3piosenki i pół godz przerwy,nie znali żadnych nowych piosenek,nawet znanej wszystkim :pszczółki mai"nie znali.Wesele zakończyło się o 1w nocy........także..bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzykant ;) Re: szukam zespołu na wesele IP: *.clanspum.net 31.10.08, 15:41 Zespół z Fordonu .... to musi być ten na literę "K". Tak, wiem... to jest klasyka gatunku :) Muzycznie może i nie powalają na kolana - ale nie widziałem zespołu, który lepiej bawi gości. I właśnie o to w tym wszystkim chodzi :) Ludzie mają się bawić - co z tego że będą to Muuuuzycy z filharmonii jak nie będą umieli zabawić gości. Zgadzam się, że zespół jest najważniejszy na weselu - poza Parą Młodą ;) ... ale zespół na literę "K" jest zajęty na 2 lata do przodu (piątki, soboty, niedziele). (Nie 5 lat ale 2 - TAK :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też gra Re: szukam zespołu na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.08, 16:37 Muzykant może powiesz kto zamawia tak wcześnie orkiestrę?To są sporadyczne przypadki.Zaden zespół który gra w Świeciu i okolicy nie ma tak napiętych terminów.Zespołu poza naszym regionem z pewnością takze nie zawierają uwów z takim wyprzedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzykant ;) Re: szukam zespołu na wesele IP: 87.118.104.* 31.10.08, 16:59 Jakoś nie zależy mi aby Cię przekonać :) bo i po co? Zadzwoń do kilku zespołów popytaj się o terminy - to może uwierzysz. Sam szukam zespołu dla kolegi z pracy na sierpień przyszłego roku i jest ciężko znaleźć, ale ta wypowiedz też na pewno Cię nie przekona - więc szkoda klawiatury :) muzykant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też gra Re: szukam zespołu na wesele IP: 81.210.1.* 01.11.08, 02:15 Sierpień to miesiąc gdzie jest najwiecej wesel wiec zawsze jest najwięcej grań.Na ten miesiąc trzeba rezerwowac termin duzo wczesniej,ale nie mow że przyszli Państwo Młodzi rezerwują terminy 2 lata do przodu.Tak przy okazji od blisko 20 lat w tym siedzę i wiem jak ludzie grają i jak wygląda rezerwacja terminów.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przystojny Re: szukam zespołu na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.08, 11:15 Słuchajcie "muzykanta" on ma rację zespół musi umieć zabawić gości. Dodam jeszcze że musi też umieć grać i śpiewać.Czasami tak pitolicie meldie że aż przykro słuchać.Midol nie załatwia sprawy trzeba jeszcze umieć śpiewać.Dzisiaj ludzie słyszą i skoro płacą to wymagają. Naprawdę czsami strach kogoś polecić. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: szukam zespołu na wesele IP: *.eranet.pl 19.11.08, 11:09 Problem w tym,że jeśli planuje się taką uroczystość to zespołu szukać najlepiej z 2 lata do przodu. Bo dobre zespoły mają pozajmowane terminy, albo życzą sobie dużo kasy.Wiem sama po sobie,zespołu szukam od roku,a jak jest ktoś ciekawy to chce 3 tysiaki "na dzień dzisiejszy". to w 2009 ile 4 tysiaki?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: szukam zespołu na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.08, 11:56 Jeśli nie stać Cię, żeby zapłacić 3 czy 4 tysiące za dobrą kapelę, to po co robisz wesele? Imprezka z rodzicami i świadkami w jakiejś restauracji też wystarczy. Śmieszne jest to polskie "zastaw się, a pokaż się". Nie lepiej te kilkanaście czy też czasami kilkadziesiąt tysięcy przeznaczyć na bezproblemowe rozpoczęcie wspólnego życia? Można za to chociaż częsciowo wyposażyć mieszkanie albo kupić czy dołożyć do samochodu, zainwestować w interes, dodatkowe wykształcenie, czy chociażby pojechac kilka razy na dobre wakacje. A tak, cały szmal idzie w gardła biesiadników, którzy jeszcze na koniec będą obgadywać, bo schabowy im nie smakował. :))) Nie mogę pojąć, skąd u ludzi takie ciśnienie na tę imprezę. Nie stać i trzeba liczyć każdy grosze, to nie rób. Stać cię, to rób z pompą i nie patrz czy zespół bierze 3, czy 4 tysiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzykant 2 Re: szukam zespołu na wesele IP: 80.51.140.* 22.11.08, 07:29 obserwuje ten wontek juz od dłuzszego czasu i nie miałem zamiaru sie wypowiadac ale do goscia "tez gram" nie wiem jak u was ale ja w chełmnie mam juz zamowienia na maja 2010roku moze slabo gracie ze przychodza do was juz w ostatecznosci 2mies przed weselem(głupi zarcik ;)) ale tez szukalem zespolu na przyszly rok i tu w okolicach nie znalazlem nikogo(dobrego) w świeciu zreszta tez szukalem. pozdrawiam grających!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: szukam zespołu na wesele IP: *.gprs.plus.pl 06.12.08, 00:39 nam udało się ich zamówić 4miesiące przed weselem/:) powalająca była pani która śpiewała:p ........powalała facetów swoją kreacją hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: szukam zespołu na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 19:46 miałem u siebie zespół z Przysierska 2 chłopaków i dziewczyna naprawde polecam. telefonu tu nie mam do nich ale jak co to mogę sprawdzić póżniej i dołączyć. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Re: szukam zespołu na wesele IP: *.swc.vectranet.pl 22.11.08, 01:13 Gorąco polecam zespół RobKris ze Świecia ich stronka www.robkris.pl . Wesele prowadzą super, śpiewają bardzo ładnie wiem bo grali w tym miesiącu na moim weselu i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szukam zespołu na wesele IP: *.swc.vectranet.pl 24.11.08, 21:03 polecam ADMIX,a kontakt to se z neta można poszukac albo z samochodu spisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMILA Re: szukam zespołu na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 12:21 Polecam zespół "SAMPLER" są z daleka od Świecia ale dojezdzają wszędzie.Grali u mnie w Bydgoszczy na weselu. POLECAM, SUPER ZABAWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: szukam zespołu na wesele IP: *.swc.vectranet.pl 27.11.08, 21:58 a tak dolaczajac sie do watku,co sadzicie o zespole Adex ze Świecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no właśnie Re: szukam zespołu na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 28.11.08, 20:38 No właśnie.. Też szukam zespołu i polecono mi adex. Może ktoś coś o nim powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: szukam zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 17:49 a ja z czystym sumieniem moge polecic zespol Paradise..grali na weselu u mojej kuzynki..no po prostu rewelka:)nie mam na nich namiarow ale zawsze moge skombionowac od kuzynki..pozdrawiam i goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: szukam zespołu na wesele IP: *.gprs.plus.pl 02.12.08, 18:50 Adex - porażka grali u nas w karnawale, to było okropne( oczywiście jak na nasz gust!! ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: szukam zespołu na wesele IP: *.swc.vectranet.pl 05.12.08, 00:26 "u nas"to gdzie?a adex i admix to nie to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: szukam zespołu na wesele IP: *.gprs.plus.pl 05.12.08, 21:58 Nie to nie to samo. Adex to dwóch facetów, zaś Admix to małżeństwo i ci pierwsi nie mają wogóle szans do Admixu jeśli chodzi o jakość muzyki itd. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś