Dodaj do ulubionych

szukam zespołu na wesele

IP: *.sharp-eu.com 25.08.07, 23:18
Jeśli ktos zna jakieś dobre zespoły na wesele,ze Świecia i okolic to
bardzo
proszę o pomoc.Jesli można to podajcie jakieś namiary.

Obserwuj wątek
    • Gość: mario band Re: szukam zespołu na wesele IP: *.tvgawex.pl 29.08.07, 22:51
      mario band tel 660726401
      lub mail marioband@wp.pl
      pozdrawiam
    • Gość: zadowolony Re: szukam zespołu na wesele IP: 80.51.140.* 15.09.07, 16:19
      zdecydowanie BINGO!!!! grali na 3 weselech w mojej rodzinie i zawsze wszystko
      było ok. ze spokojnym sumieniem moge ich polecic!!!! pozdrawiam chłopakow z
      zespołu Grzegoz B. p.s tel.kont. 607-832-960
    • Gość: madzia Re: szukam zespołu na wesele IP: *.eranet.pl 17.09.07, 11:51
      witam! ja też szkam zespołu ale jak na razie żaden mnie nie
      przekonał. ten Marioband to sie sam reklamuje na forum, gdzie sie
      nie wejdzie wszędzie go pełno wiec nie bardzo mi się chce wierzyć że
      tacy dobrzy są!! bardzo prosze o opinie osób postronnych!
      • mariusz3511 Re: szukam zespołu na wesele 05.10.07, 14:43
        nie znam takiego zespołu wątpie ze ze Swiecia
        a jesli graja to juz to sobie wyobrażam Mp3 i na przód
    • Gość: dawid Re: szukam zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 16:31
      polecam zespol rewers z chelmzy grali u mnie ostatnio w sobote na
      slubie...naprawde extra..sa lepsi od lotosu nawet...kontakt 600998952polecam
    • Gość: kasia Re: szukam zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 17:17
      mialam wesele w grudniu i bardzo polecam zespół bingo z Chelmna!
      wejdz na forum chelmna tam jest ich numer i jeszcze inne zespoly tam
      sa polecam!
    • Gość: paweł Re: szukam zespołu na wesele IP: *.stk-net.pl 14.12.07, 20:23
      polecam zespół AWERS ma stronke www.awers13.pl.tl jest super
      • Gość: dynio Re: szukam zespołu na wesele IP: *.n.INTELINK.pl 11.11.08, 20:36
        A skąd jest zespół AWERS, świetnie grają tylko obawiam się, że mogą
        nie mieć wolnych terminów. 23 maja mam wesele i ciężko z grajkami
        dobrymi bo pomino, że w maju raczej jest mniej wesel to lepsze ekipy
        mają pozajmowane terminy. Ehhh a ile bierze Awers??? Dzięki za każdą
        podpowiedź.
      • przyszlapanimloda Re: szukam zespołu na wesele 09.12.08, 18:30
        pawel czy masz moze jakis inne namiary na zespol Awers- bo ta
        stronka ktora podales jest nieaktualna.
    • Gość: Mike Re: szukam zespołu na wesele IP: 213.25.95.* 15.12.07, 20:30
      polecam BIG CYC
    • Gość: przystojny Re: szukam zespołu na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 14:41
      Witam wszystkich widzę że tutaj się reklamują zespoły na wesela.
      Chyba macie dużo wolnych terminów? Gram po weselach więc nie wiem
      jak działa konkurencja, ale gdybym szukał zespołu zapytałbym np.
      kamerzysty lub fotogrfa oni co sobotę słyszą inny zespół może
      pomogą ? Jeżeli to nie pomoże weź płyty od wszystkich na forum i
      przesłuchaj.Każdy ma coś ciekawego do zaoferowania.PAMIĘTAJ dobre
      zespoły mają dużo pracy.Powodzenia !
      • Gość: muzykant ;) Re: szukam zespołu na wesele IP: *.erfassungsschutz.net 28.10.08, 15:14
        W całości popieram. Jeśli szukasz naprawdę dobrego zespołu popytaj w kilku
        lokalach w okolicy i wyciągnij własne wnioski. Też gram - ale nie muszę
        wypisywać kontaktów do siebie na forum bo rok 2009 mam już skompletowany prawie
        w 100 % (część 2010 też :))

Ale obserwując wesela dochodzę do wniosku że to jak kto gra nie jest
        najważniejszą kwestią, ale ... o tym w następnym odcinku

muzykant
        • Gość: tez gra Re: szukam zespołu na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.08, 21:21
          Muzykant a moze nastepne 5 lat też już masz zajęte?
        • Gość: ania Re: szukam zespołu na wesele IP: *.gprs.plus.pl 30.10.08, 22:38
          Jak dla mnie zespół jest najważniejszy,to oni rozkręcają
          imprezę.....Mieliśmy super zespół z fordonu,wszyscy się świetnie
          bawili,miesiąc później byliśmy na weselu kolegi,za zespół dał koło
          2tyś,a grali jak na stypie.....3piosenki i pół godz przerwy,nie
          znali żadnych nowych piosenek,nawet znanej wszystkim :pszczółki
          mai"nie znali.Wesele zakończyło się o 1w nocy........także..bez
          komentarza.
          • Gość: muzykant ;) Re: szukam zespołu na wesele IP: *.clanspum.net 31.10.08, 15:41
            Zespół z Fordonu .... to musi być ten na literę "K". Tak, wiem... to jest
            klasyka gatunku :) Muzycznie może i nie powalają na kolana - ale nie widziałem
            zespołu, który lepiej bawi gości. I właśnie o to w tym wszystkim chodzi :)
            Ludzie mają się bawić - co z tego że będą to Muuuuzycy z filharmonii jak nie
            będą umieli zabawić gości.

Zgadzam się, że zespół jest najważniejszy na weselu - poza Parą Młodą ;)

... ale zespół na literę "K" jest zajęty na 2 lata do przodu (piątki, soboty,
            niedziele). (Nie 5 lat ale 2 - TAK :P )
            • Gość: też gra Re: szukam zespołu na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.08, 16:37
              Muzykant może powiesz kto zamawia tak wcześnie orkiestrę?To są sporadyczne
              przypadki.Zaden zespół który gra w Świeciu i okolicy nie ma tak napiętych
              terminów.Zespołu poza naszym regionem z pewnością takze nie zawierają uwów z
              takim wyprzedzeniem.
              • Gość: muzykant ;) Re: szukam zespołu na wesele IP: 87.118.104.* 31.10.08, 16:59
                Jakoś nie zależy mi aby Cię przekonać :) bo i po co? Zadzwoń do kilku zespołów
                popytaj się o terminy - to może uwierzysz. Sam szukam zespołu dla kolegi z pracy
                na sierpień przyszłego roku i jest ciężko znaleźć, ale ta wypowiedz też na pewno
                Cię nie przekona - więc szkoda klawiatury :)

muzykant
                • Gość: też gra Re: szukam zespołu na wesele IP: 81.210.1.* 01.11.08, 02:15
                  Sierpień to miesiąc gdzie jest najwiecej wesel wiec zawsze jest
                  najwięcej grań.Na ten miesiąc trzeba rezerwowac termin duzo
                  wczesniej,ale nie mow że przyszli Państwo Młodzi rezerwują terminy 2
                  lata do przodu.Tak przy okazji od blisko 20 lat w tym siedzę i wiem
                  jak ludzie grają i jak wygląda rezerwacja terminów.Pozdrawiam
                • Gość: przystojny Re: szukam zespołu na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.08, 11:15
                  Słuchajcie "muzykanta" on ma rację zespół musi umieć zabawić gości.
                  Dodam jeszcze że musi też umieć grać i śpiewać.Czasami tak pitolicie
                  meldie że aż przykro słuchać.Midol nie załatwia sprawy trzeba
                  jeszcze umieć śpiewać.Dzisiaj ludzie słyszą i skoro płacą to
                  wymagają. Naprawdę czsami strach kogoś polecić. Pozdrawiam
                  wszystkich.
              • Gość: Malutka Re: szukam zespołu na wesele IP: *.eranet.pl 19.11.08, 11:09
                Problem w tym,że jeśli planuje się taką uroczystość to zespołu szukać najlepiej
                z 2 lata do przodu. Bo dobre zespoły mają pozajmowane terminy, albo życzą sobie
                dużo kasy.Wiem sama po sobie,zespołu szukam od roku,a jak jest ktoś ciekawy to
                chce 3 tysiaki "na dzień dzisiejszy". to w 2009 ile 4 tysiaki?,
                • Gość: Viola Re: szukam zespołu na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.08, 11:56
                  Jeśli nie stać Cię, żeby zapłacić 3 czy 4 tysiące za dobrą kapelę,
                  to po co robisz wesele? Imprezka z rodzicami i świadkami w jakiejś
                  restauracji też wystarczy. Śmieszne jest to polskie "zastaw się, a
                  pokaż się". Nie lepiej te kilkanaście czy też czasami kilkadziesiąt
                  tysięcy przeznaczyć na bezproblemowe rozpoczęcie wspólnego życia?
                  Można za to chociaż częsciowo wyposażyć mieszkanie albo kupić czy
                  dołożyć do samochodu, zainwestować w interes, dodatkowe
                  wykształcenie, czy chociażby pojechac kilka razy na dobre wakacje. A
                  tak, cały szmal idzie w gardła biesiadników, którzy jeszcze na
                  koniec będą obgadywać, bo schabowy im nie smakował. :)))
                  Nie mogę pojąć, skąd u ludzi takie ciśnienie na tę imprezę. Nie stać
                  i trzeba liczyć każdy grosze, to nie rób. Stać cię, to rób z pompą i
                  nie patrz czy zespół bierze 3, czy 4 tysiące.
              • Gość: muzykant 2 Re: szukam zespołu na wesele IP: 80.51.140.* 22.11.08, 07:29
                obserwuje ten wontek juz od dłuzszego czasu i nie miałem zamiaru sie
                wypowiadac ale do goscia "tez gram" nie wiem jak u was ale ja w
                chełmnie mam juz zamowienia na maja 2010roku moze slabo gracie ze
                przychodza do was juz w ostatecznosci 2mies przed weselem(głupi
                zarcik ;)) ale tez szukalem zespolu na przyszly rok i tu w
                okolicach nie znalazlem nikogo(dobrego) w świeciu zreszta tez
                szukalem. pozdrawiam grających!!!!
            • Gość: ania Re: szukam zespołu na wesele IP: *.gprs.plus.pl 06.12.08, 00:39
              nam udało się ich zamówić 4miesiące przed weselem/:)
              powalająca była pani która śpiewała:p ........powalała facetów swoją
              kreacją hehe.
    • Gość: młody Re: szukam zespołu na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 19:46
      miałem u siebie zespół z Przysierska 2 chłopaków i dziewczyna
      naprawde polecam. telefonu tu nie mam do nich ale jak co to mogę
      sprawdzić póżniej i dołączyć. pozdrawiam
    • Gość: Zona Re: szukam zespołu na wesele IP: *.swc.vectranet.pl 22.11.08, 01:13
      Gorąco polecam zespół RobKris ze Świecia ich stronka www.robkris.pl . Wesele
      prowadzą super, śpiewają bardzo
      ładnie wiem bo grali w tym miesiącu na moim weselu i jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: gosc Re: szukam zespołu na wesele IP: *.swc.vectranet.pl 24.11.08, 21:03
        polecam ADMIX,a kontakt to se z neta można poszukac albo z samochodu spisac
        • Gość: KAMILA Re: szukam zespołu na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 12:21
          Polecam zespół "SAMPLER" są z daleka od Świecia ale dojezdzają wszędzie.Grali u
          mnie w Bydgoszczy na weselu. POLECAM, SUPER ZABAWA
    • Gość: ss Re: szukam zespołu na wesele IP: *.swc.vectranet.pl 27.11.08, 21:58
      a tak dolaczajac sie do watku,co sadzicie o zespole Adex ze Świecia?
      • Gość: no właśnie Re: szukam zespołu na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 28.11.08, 20:38
        No właśnie.. Też szukam zespołu i polecono mi adex. Może ktoś coś o
        nim powiedzieć?
      • Gość: dora Re: szukam zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 17:49
        a ja z czystym sumieniem moge polecic zespol Paradise..grali na weselu u mojej
        kuzynki..no po prostu rewelka:)nie mam na nich namiarow ale zawsze moge
        skombionowac od kuzynki..pozdrawiam i goraco polecam
    • Gość: xyz Re: szukam zespołu na wesele IP: *.gprs.plus.pl 02.12.08, 18:50
      Adex - porażka grali u nas w karnawale, to było okropne( oczywiście
      jak na nasz gust!! ).
      • Gość: zyx Re: szukam zespołu na wesele IP: *.swc.vectranet.pl 05.12.08, 00:26
        "u nas"to gdzie?a adex i admix to nie to samo?
        • Gość: xyz Re: szukam zespołu na wesele IP: *.gprs.plus.pl 05.12.08, 21:58
          Nie to nie to samo. Adex to dwóch facetów, zaś Admix to małżeństwo i
          ci pierwsi nie mają wogóle szans do Admixu jeśli chodzi o jakość
          muzyki itd. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka