Gość: Henio IP: *.centertel.pl 25.09.07, 19:41 Witam wszystkich,słyszałem od znajomego że zainstalowano system kamer,czy to prawda i jak to wygląda od strony prawnej?proszę o opinię, dzięki za wpisy a pracownikom nie zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Monitoring w BART ??????? IP: 195.85.209.* 26.09.07, 11:31 W PMP Fast Service juz od dawna są kamery. Poczatkowo było małe poruszenie, ale teraz juz nikt nie zwraca na nie uwagi. Od strony prawnej nie ma problemu. Jesli ktos kradnie, unika pracy itp. to pewnie musie to nie podoba, ale uczciwi ludzie nie powinni sie przejmować. Do Henia - Co robisz w pracy, ze wolisz byc niewidoczny ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Monitoring w BART ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 15:12 Tak kamery są... i co z tego, nikt jakoś specjalnie się tym nie przejmuje; moim zdaniem to trochę śmieszne, ale w końcu to właścicieli cyrk, więc ich małpy... poza tym pracę za oferowane tam wynagrodzenie można znaleźć teraz bez problemu, więc te kamery mi osobiście nie przeszkadzają w niczym i oczywiście mnie nie motywują, swoją drogą to ciekawe... można założyć kamery, a jeden dział (tekturnica) nie ma przerwy na śniadanie, ciekawe jak to prawnie wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Monitoring w BART ??????? IP: *.stk-net.pl 26.09.07, 17:26 Niech w puszczą widok tych kamer do sieci;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: Monitoring w BART ??????? IP: *.centertel.pl 27.09.07, 20:57 no właśnie brak tam pip-u. może się ktoś tym zajmie. pozostałe działy także traktuje się jak murzynów.wylicza czas na śniadanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol1 Re: Monitoring w BART ??????? IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.07, 21:32 niech lepiej zainwestują w wynagrodzenie pracowników to dopiero spełni ich oczekiwania a nie jakieś tam gu...ane kamery Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz3511 Re: Monitoring w BART ??????? 05.10.07, 14:20 Tak mają ludzi za baranów przerwy tekturnica nie ma to prawda i nie wierze zeby to było zgodne z prawem.Pensja to raczej za taka prace to smieszne za siedzenie na dupie tyle tez płacą.Kamery po co sie nimi przejmować tak nie ma sie czasu zeby na nie patrze zapierdziela sie tam ze pot po dupie leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttr600 Re: Monitoring w BART ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 09:44 Jakby pracownicy mieli jaja to by stanęli i zaprzestali pracy, kto przyjdzie na wasze miejsce??? A każda minuta bez pracy to wielka kasa, moim zdaniem należy się większa kasa oraz lepsze warunki dla ludzi z tekturnicy więc zróbcie coś z tym! Powiedzcie Bohdanowi NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol1 Re: Monitoring w BART ??????? IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.07, 23:35 no widzisz kolego i tu pies pogrzebany ty sie postawisz i moze jeszcze 2 albo 3 ludzi a reszta w tej firmie to murzyni na własne zyczenie. A gro pracownikow z ja....mi juz dawno powiedziała dowidzenia firmie bart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: Monitoring w BART ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 12:18 Przecież w tej firmie to nie którzy jakby im prycze wstawić to by się stamtąd nie ruszali, ale są to ludzie tak prości że wiedzą/boją się żyć inaczej niż w Barcie. Więc zgranie w tej firmie(śmiech) jest z...e. Pozdrawiam i chłopaki oni na serio boją się abyście nie odeszli wy dyktujecie co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś