sin2001 27.10.07, 02:11 miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,4616556.html Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola Re: Ordynat Michorowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 20:48 znałam go dlatego nie chce mi się wierzyć chociaż faktycznie kolegę uratował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Ordynat Michorowski IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.07, 08:10 Jest jeszcze jedno ale-opinię podpisuje dwóch biegłych psychiatrów i psycholog.Jako lekarz był i jest dobrym specjalistą.No ale cóż...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loga Re: Ordynat Michorowski IP: *.stk-net.pl 28.10.07, 11:15 jest ich wiecej...... czas ich wziac pod lupe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Ordynat Michorowski IP: *.stk-net.pl 28.10.07, 17:59 ciekawe kogo.w psychiatr lek sa o.k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logo Re: Ordynat Michorowski IP: *.stk-net.pl 28.10.07, 18:38 a skad masz taka pewnosc?jestes ich pacjentem? Odpowiedz Link Zgłoś
jawanda Re: Ordynat Michorowski 28.10.07, 20:43 Znam Michorzewskiego,był b.dobrym znajomym matki mojego byłego chłopaka.Przez ponad 5 lat spotykałam go w ich domu.To bardzo porządny facet,nie wierzę w te zarzuty.Myślę,że w jakiś sposób komuś naraził się.Dzisiaj łatwo na kogoś rzucić podejrzenia,PiS układu i korupcji,a kilka dni temu aresztowano jego ministra za przyjęcie łapówki(100 tyś.zł.) Cała ta nagonka na lekarzy ma jeden cel:odwrócić uwagę społeczeństwa od słusznych postulatów związanych z podwyżkami dla lekarzy i pielęgniarek. Z tego co wiem Michorzewski oddany był swoim piosenkom,zespołowi i pacjentom.Wierzę w jego uczciwość i bezinteresowność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: Ordynat Michorowski IP: *.ltv.se 29.10.07, 12:59 jawanda napisała: Wierzę w jego uczciwość i bezinteresowność. Masz prawo wierzyć. Sądzę jednak, że prokuratura wyrobiła sobie zdanie na jego temat nie na podstawie dość dalekiego "pokrewieństwa" jak w Twoim przypadku. Może coś Ci mówi nazwisko Rudolf Höss? Prywatnie b.porządny człowiek, meloman, dbający o rodzinę i swoich podwładnych. Stracony na szubienicy za zbrodnie ludobójstwa ... Zapewniam Cię, że również polscy gangsterzy , to często mili, ciepli i sympatyczni b. ludzie na dodatek posiadający dyskretny urok grubego portfela , dobrze oddziaływujący nie tylko na młode gąski ale i niektórych psychiatrów... Ja spokojnie poczekam na sąd, a prawdziwą klasę Ordynata M. poznamy po linii obrony jaką przyjmie. Mam nadzieję , że nie przyjmie się sam na oddział psychiatryczny. Poza tym lekarze , którzy postulują słuszne podwyżki dla siebie i personelu medycznego, to zwykle zupełnie inna klasa zawodowa niż ta do której należy Andrzej M. Jemu podobni sa zainteresowani raczej utrzymaniem status quo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Ordynat Michorowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 15:49 Bardzo szybko wyciągać wnioski i osadzać.Nikt jeszcze nie zna prawdy a prokuratura zawsze znajdzie kij,Może facet poprostu im sie naraził,Znając jego teksty i buntowniczy charakter chłop z jajami poprostu sobie nagrabił.Oczywiście w oczach ludzi którzy koniecznie chcieli pokazać mu gdzie jest jego miejsce pomału dopinaja swego.W zyciu wszystko co innym czynimi wraca do tych co czynia.Mam nadzieje,że facet z tego wyjdzie.Tego mu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arog Re: Ordynat Michorowski IP: *.stk-net.pl 29.10.07, 19:33 Ordynat jest w porzadku.Nie wyglada na faceta,ktory jest pazerny na pieniadze.Jezeli komus pomogl to na pewno uwazal,ze tak trzeba.Artykul w gazecie: udowodniono mu wziecie 4tys lapowki.Zarty,czy co? Moze potrzebowal na Fiata 126p? Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: Ordynat Michorowski 29.10.07, 22:56 Gość portalu: mała napisał(a): Niepokornych i > niewygodnych karze sie za drobne a prawdziwe rekiny dalej pływają. Ordynat M. to żaden niepokorny typ, ale schematyczny oportunista. Dzięki takim jak on "prawdziwe rekiny" pływają... Gość portalu: arog napisał(a): .Jezeli komus pomogl to na pewno uwazal,ze tak > trzeba. To jest bardzo rewolucyjny pogląd na prawo. Mam pewne przypuszczenia, że Ordynat M. myślał tak samo. O ile jednak Ty za pewne nie masz żadnej możliwości szkodzenia społeczeństwu poprzez wystawianie fałszywego świadectwa choroby, to On niestety takie ma i istnieje podejrzenie, że je wykorzystywał do niecnych celów. Gość portalu: arog napisał(a): udowodniono mu wziecie 4tys > lapowki.Zarty,czy co? Moze potrzebowal na Fiata 126p? A czy to ma znaczenie ile wziął? Czy panna co się sprzedaje za 10PLN nie jest prostytutką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ordynat Michorowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 22:16 Szkoda takiego goscia,który zrobił w życiu tyle dobrego.teraz robi sie z niego aferzystę prawie na międzynarodowa skale w kazdej gazecie wyciągaja brudy oczerniaja za 4 tys.Nie widamo może te pieniadze przenaczył na cele charytatywne.Niepokornych i niewygodnych karze sie za drobne a prawdziwe rekiny dalej pływają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orlat Re: Ordynat Michorowski IP: *.stk-net.pl 30.10.07, 22:27 wszyscy sie czepiaja jednego Ordynata. Pokazcie mi jednego uczciwego lekarza w Swieciu co nie bierze kopert. Kazdy za cos innego.Temu sie akurat noga podwinela. Tak naprawde to fajny facet.Teraz go zagryza. Odpowiedz Link Zgłoś
sin2001 Re: Ordynat Michorowski 31.10.07, 17:45 > wszyscy sie czepiaja jednego Ordynata. Pokazcie mi jednego uczciwego > lekarza w Swieciu co nie bierze kopert. Kazdy za cos innego.Temu sie > akurat noga podwinela. Tak naprawde to fajny facet.Teraz go zagryza. Znam paru co nie biorą:) I takich co biorą też... Problem polega tutaj na czymś innym niż koperta. I poza dyskusją jest przecież czy Ordynat to "fajny facet" czy nie. Jeśli mu udowodnią przestępstwo, to nikt go nie zagryzie, tylko poniesie stosowne konsekwencje. Poza tym, że jest fajnym facetem, należy wiedzieć, ze jest inteligentym gościem i jeśli to robił co mu się zarzuca, to wiedział jakie mogą być konsekwecje tego zachowania i widocznie uznał , że mu się to opłaca. Wolny wybór wolnego człowieka, bo każdy ma prawo wybrać źle...Tylko niech się nie broni, że nie wiedział co czyni, bo wtedy stracę do niego szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Ordynat Michorowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 22:57 Popieram Cię w 1000% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Ordynat Michorowski IP: 213.76.129.* 01.11.07, 01:37 słuchajcie moi mili; polecam wam książkę "Dzień, w którym wybiło szambo czyli nadużycia w psychiatrii" autorstwa pana Michorzewskiego (a nie żadnego Michorowskiego). Jesli znajdziecie czas i nie zrazi was zawiłość tekstu to po przeczytaniu dowiecie się do czego człowiek może sie posunąć i jakie szczegóły są potrzebne aby zacząć "żygać światem". Czytajcie jak już to w stanie trzeźwym, nie po zażyciu efedryny czy fentanylu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawa Re: Ordynat Michorowski IP: *.stk-net.pl 01.11.07, 08:03 noooo co niektorzy naduzywali prochow a wtedy byly takie wizje i pomysly tworcze........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: Ordynat Michorowski IP: *.stk-net.pl 03.11.07, 21:36 on chyba wolal cos z wyskokowych a nie prochy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: Ordynat Michorowski IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.07, 12:07 No pewnie ,ze Michorzewski każdy o tym wiem. Ordynat Michorowski to jego pseudonim artystyczny kiedy pisał teksty.Znam go prywatnie wpożo kolo.Wyluzowany jak kaczka w mandarynkach. Jesteście naiwni jak nie on to inny by wystawiał te kwity. Ni przyszło wam do banieczki,że być może musiał? Z gangsterami się nie dyskutuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Re: Ordynat Michorowski IP: *.stk-net.pl 04.11.07, 12:24 masz racje .....a jesli kasa jest sluszna to niwsmierdzi!na gorze wszyscy kombinuja i biora tylko ci na dole trzesa tylkami, bo za byle co dostaja po dupach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Ordynat Michorowski IP: *.stk-net.pl 04.11.07, 12:46 W psychiatryku zawsze cos sie dzialo, co jakis czas nowa afera! zazdrosc, zemsty.....to tam rzadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katty Re: Ordynat Michorowski IP: *.stk-net.pl 04.11.07, 12:48 Pewnie ktos zazdrosny teraz podkopal Ordynata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawar Re: Ordynat Michorowski IP: *.stk-net.pl 04.11.07, 21:11 psychiatryk to bagno a najgorzej miedzy soba walcza lekarze.Jeden pod drugim dolki kopie z zawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Ordynat Michorowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 23:45 teraz będzie dopiero bagno jak Kusiowa zostanie dyrektorem . Całe Świecie dopiero zobaczy Platwormie odebrało rozum chyba że tak zakładały niektóre osoby musi dojść do upadku szpitala ta osoba to dokona, zemściwa wredna sam fałsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jancio Re: Ordynat Michorowski IP: *.ltv.se 05.11.07, 12:32 Gość portalu: katty napisał(a): > Pewnie ktos zazdrosny teraz podkopal Ordynata A ja sobie myślę, że raczej sam się o to prosił. To naprawdę b. trudno zrobić tak, żeby nie było żadnego błędu. W prokuraturze i sądach siedzą ludzie wystarczajaco bystrzy by widzieć , że opinia psychiatryczna jest dęta, a historia choroby wątpliwa. Potem to tylko kwestia czasu, kiedy takiego się bierze na celownik. Ja się nie dziwię psychiatrom, że biorą, dziwię się tylko temu, że biorą tak mało...Za kilka tys złotych ryzykować karierę, szargać sobie opinię i włóczyć sie po sądach?...Bez sensu. Powinni brać od miliona w górę, tak, żeby na dobrego adwokata w razie czego im starczyło. W takim biznesie nie wolno stawiać na obrót... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filemon Re: Ordynat Michorowski IP: *.stk-net.pl 05.11.07, 22:30 polowa lek z psychiatr wystawia lewe opinie a raczej lekarz inaczej patrzy na chorego niz prokurator.Wydaje mi sie ze czlowiek ktory dokonuje przestepsto nie jest calkiem zdrowy psychicznie.poza tym kazdy wie na ktorym oddziale sie mozna schowac w razie problemow z prokuratura.Michorowski nie jest jedyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janwar Re: Ordynat Michorowski IP: *.stk-net.pl 06.11.07, 21:44 Ale chyba najmniej pazerny.I to akurat do niego sie uczepilo CBA.Zal mi go.Fajny jest i wiele w zyciu przeszedl.Ale biednemu zawsze wiatr w oczy wieje.Chyba ma najgorszy samochod w psychiatryku.I juz nie przebije innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Ordynat Michorowski IP: *.stk-net.pl 07.11.07, 11:16 Tak a to ciekawe, Ocatvia 2005 czy 2006 to zły samochod? taki sam ma jego coreczka.I on jest biedny? nie piszcie głupot Odpowiedz Link Zgłoś