Dodaj do ulubionych

Klimat Umiarkowany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 14:01
Słyszałam że w świeciu powstał zespół moja juz za soba pare fetiwali i podobno
graja ciekawa muzyke.Słyszał ktoś o tym zespole?
Obserwuj wątek
    • Gość: American Re: Klimat Umiarkowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 14:03
      Dodam ze grali na nocnym spiewaniu na zamku ale niestety nie bylam i nie
      slyszalam.Moze ma ktos jakies materialy z nocnego spiewania?
    • Gość: American Women Re: Klimat Umiarkowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 14:08
      Klimat Umiarkowany to jest nazwa zepolu zapomnialam dodac bo ktos czasami moze
      nie zrozumiec o co chodzi.
      • Gość: Krajz Re: Klimat Umiarkowany IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.08, 15:41
        Ktoś Ci chyba kit sprzedał. :) Pierwsze słyszę o takim zespole. A na
        nocnym śpiewaniu na pewno nie było takiej kapeli.
        • Gość: American Women Re: Klimat Umiarkowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 13:11
          Grali ale przed tym głównym koncertem bo zawsze na początku są przesłuchania .
          • Gość: ASt Re: Klimat Umiarkowany IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.08, 21:27
            Graja graja:) Dostali nominacje na Bazune tegoroczna
      • Gość: Piotr Re: Klimat Umiarkowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 13:43
        Wbrew wcześniejszym obawom koncert wypadł bardzo pomyślnie. Zespół został
        zauważony, sala w Pierrocie była wypełniona po brzegi. W planach nagranie płyty
        i być może powtórka z rozrywki w maju:)

Keep going!!!
    • Gość: ... Re: Klimat Umiarkowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 16:05
      Zespół istnieje już jakiś czas :) Graja i zaczynaja odnosić małe sukcesy :)
      • Gość: American Women Re: Klimat Umiarkowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 09:54
        Dzisiaj jest ich koncert w Cafe Pierrot :)
        • Gość: Wiolaa Re: Klimat Umiarkowany IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.08, 12:02
          Dupa nie koncert! Podobno tylko siedzieli schowani w tyle i
          brzdąkali jakieś dziwne dzwięki dla przedstawienia.
          • Gość: American Women Re: Klimat Umiarkowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 13:18
            Ale grali wczoraj koncert w Pierrocie po przedstawieniu z teatrem szczerze
            mówiąc mi się bardzo podobało a wam ? Czekam na wasze opinie :)
            • Gość: Mundek Re: Klimat Umiarkowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.08, 13:25
              Straszne gó... Wytrzymałem tylko 10 minut. Zresztą inni też
              wychodzili. Co się stało z Pierrotem? To już nie jest ta sama
              knajpka.
              • Gość: American Women Re: Klimat Umiarkowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 13:34
                To sobie chodz gdzie chcesz ta knajpka jest właśnie dla takich ludzi żeby mogli
                na żywo zagrać to co lubią i się pokazać ale jednak ludzie chodzą a że nie Ty to
                Twoja sprawa
              • Gość: jelit Re: Klimat Umiarkowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 13:51
                skoro tak szybko wyszedłes to skad wiesz że inni tez wychodzili? :P chyba do
                toalety :P musze Cie zapewnić że jesteś jednym z nielicznych którzy opuścili
                koncert ;] a co do zespołu i ich koncertu to zagrali całkiem na poziomie!
                zwłaszcza pierwszy i ostatni utwór ;] tylko gdy zaczynali grac wolniej troche mi
                sie przysypiało :P im szybciej grają tym lepiej ;] wokalistka ma niezły głosik
                ale zapowiedzi nie najlepiej jej wychodzą :/ a i jeszcze jakby ktos mial
                wątpliwosci to w pierrocie trzeba bylo krzesla dostawiac tylu bylo chętnych na
                koncert ;] mogliby nagrac cos na moje... przyjemnie sie ich slucha;)
                to tyle
                szacun
                • Gość: Mormo Re: Klimat Umiarkowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:33
                  Niestety nie miałem okazji pojawić się na koncercie i żałuje :/
                  Pozdro dla wioślarzy :)
                  Ave
                  • Gość: American Women Re: Klimat Umiarkowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 16:24
                    Miałam okazję poznać członków zespołu naprawdę fajni ludzie :)
                    W ogóle muzycy są fajnymi ludzmi :)
                    • Gość: outlawtorn Re: Klimat Umiarkowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 13:35
                      Tak byłem na koncercie i mam nadzieję że więcej takich bedzie z udziałem tej
                      kapelki widać że zespół się rozwija dynamicznie , nalezy w naszym mieście dać
                      szanse takim ludziom jak oni . Szczerze to żeby się nie stało tak że poprostu
                      skreśli się ich bo są ze Świecia przynajmniej ja mam takie wrażenie że OKSIR za
                      mało uwagi poświęca młodym i ambitnym wykonawcom woli zaprosić nie wiadomo kogo
                      i nie wiadomo skąd hehe i to pewnie za jakaś sumkę rzecz jasna . Myślę że czas
                      docenic mjescowych wykonawców i stworzyć im warunki do rozwijania się w należyty
                      sposób . Zespół ''Klimat Umiarkowany '' jest szansą na zmianę rzeczywistości w
                      naszym mieście . Oby nasz ''Klimat'' odniósł sukces a zobaczymy może kiedyś
                      będziemy ich zapraszać do nas i płacić byle tylko zagrali hehe kto wie . POZDRAWIAM
                      • Gość: American Women Re: Klimat Umiarkowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 12:28
                        Masz rację outlawtorn i dąłączam się do Twojej wypowiedzi :)
                        • Gość: greace Re: Klimat Umiarkowany IP: *.swc.vectranet.pl 17.05.08, 23:06
                          Ja też się zgadzam. Zespół jest ok. No i oczywiście na jednej z
                          gitar gra świetny chłopak (S.O) :)
                          • Gość: zolwik Re: Klimat Umiarkowany IP: *.15.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 25.05.08, 11:49
                            tylko, cholera, mogliby sobie jakas strone zalozyc, a nie, ze ich znalezc w ogole nie mozna w tych otchlaniach internetowych... i nastepnym razem mogliby na imprezie troche dluzej zostac, albo chociaz sie pozegnac :)
                          • Gość: (S.O) guitar man Re: Klimat Umiarkowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 18:24
                            He he świetny chłopak ja świetny chłopak dziękuję :) tylko kto mnie tak
                            komplementuje ?? :)
                            • Gość: soul Re: Klimat Umiarkowany IP: *.swc.vectranet.pl 28.05.08, 14:15
                              Może ktoś z członków zespołu przybliży nam plany na najbliższe
                              koncerty. Uważam że mieszkańcy Świecia są ciekawi i napewno chętnie
                              posłuchają jak Klimat Umiarkowany gra. Wybrałabym się na ich
                              koncert, ale niestety trudno jest znaleźć coś w internecie na ten
                              temat(o czym ktoś już wspomniał). Gorące pozdrowienia
                              • Gość: (S.O) guitar man Re: Klimat Umiarkowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 01:52
                                Hmmmm otóż jeśli chodzi o przybliżenie to określę to w ten sposób całkiem nie
                                dawno można nas było posłuchać w Toruniu na tzw. Lochowisku mili ludzie dobra
                                atmosfera i jeszczecze lepsza muzyka :) hehe . A teraz myślę że Bazuna to nasz
                                najbliższy cel hehe czy w Świeciu naszym kochanym to nie wiem nic nie zależy w
                                tej kwestii od nas może może kto wie jakiś czas temu padła taka propozycja ale
                                narazie nic się nie ruszyło . 5341583 to GG kontaktowe jeśli ktoś chce sobie
                                posłuchać i chciałby się czegoś dowiedzieć pisać :) . Dodam jeszcze że jak dotąd
                                to zespół lubi podróżować hehe wiadomo czemu .POZDRAWIAM .

• Gość: Asia Re: Klimat Umiarkowany IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.08, 21:12
      czytałam jakiś czas temu Wasze narzekania co do braku informacji o nas w internecie. dla zainteresowanych, właśnie powstaje nasz profil na portalu myspace.com. nie narzekajcie na braki, jeszcze nad nim pracuję.

www.myspace.com/klimatumiarkowany

pozdrawiam
      • Gość: American Women Re: Klimat Umiarkowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 12:35
        No proszę widać że zespół działa i robi duże postępy już są po
        kolejnym koncercie w Wejherowie i teraz myspace troche mało tam
        informacji muzyki na tak wspaniały zespół jak wy no bo można
        naprawde oczekiwac czegos wiecej ale czekamy,czekamy.No oczywiście
        wiadomo że czekamy na jakąś płytke a tym bardziej na koncert w
        Pierocie.Miałam pozdrowić wszystkich członków zespołu od >Punkola<
        wiec to robie no i oczywiscie pozdroffki od Amwrican Women!
        DO ZOBACZYSKA NA WASZYM KONCERCIE! >>PEACE<<
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka