Gość: swiecianka IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 20:31 Wie ktos czy bede w tym roku orkiestry? bo z tego co pamietam to zawsze byly w pierwszy weekend wakacji, a teraz jak narazie nic nie oglaszaja zeby mialy byc;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: info Re: orkiestry... IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 22:00 20-22 czerwca, z tego co mi wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkiestrant Re: orkiestry... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 11:00 Oczywiscie potwierdzam tę informację, orkiestry są od 20-22 czerwca :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mars Re: orkiestry... IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 16:57 Już się nie mogę doczekać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: orkiestry... IP: *.ip.netia.com.pl 14.06.08, 11:28 Widziałam, że w kablówce pojawiła się już zapowiedź z dokładnym programem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: orkiestry... IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.08, 11:49 www.um-swiecie.pl/?cid=582 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: orkiestry... IP: *.swc.vectranet.pl 15.06.08, 19:57 Czy to prawda, ze kierownictwo Domu Kultury nie wyrazilo zgody na przemarsz orkiestr ulicami miasta w Piatek, by podobno nie przeszkadzac kibicom przed telewizorami. Jesli to prawda, to pomyslodawca zakazu upadl na glowe pozbawiajac mieszkancow czesci wspanialego widowiska, ktore jest jedyna z barwnych imprez w Świeciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłośnik orkiestr Re: orkiestry... IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.08, 11:43 Decyzja o nieorganizowaniu w tym roku przemarszu orkiestr ulicami miasta jest bardzo nierozsądna .bo przy bardzo słabym(żadnym) nagłośnieniu tej imprezy właśnie takie przemarsze były najlepszą reklamą Festiwalu Orkiestr.Myślę ,że jeszcze jest czas by zmienić tę decyzję,lub osobę odpowiedzialną za jej podjęcie.To ja między innymi przekazałem 1% podatku na świecką orkiestrę i chciałbym być traktowany poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: orkiestry... IP: *.swc.vectranet.pl 17.06.08, 08:27 Ja tez przekazalam 1%, ale nioe o to chodzi. program ustalaja wladze miasta. ale askoro nasi odpadli w przedbiegach moze warto pomyslec o mieszkancach i kibicach, ktorzy sa pozbawieni sztuki i adrenaliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: orkiestry... IP: *.swc.vectranet.pl 21.06.08, 23:30 dzis były ponoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: orkiestry... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 14:09 Gdzie można zobaczyć zdjęcia z orkiestr..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ast Re: orkiestry... IP: 83.238.144.* 22.06.08, 14:26 www.saldat.pl/upload/ork2008/ Odpowiedz Link Zgłoś