Dodaj do ulubionych

Pijana matka

IP: *.ip.netia.com.pl 15.06.08, 15:04
Jest to nie prawdą pani ta nie miała 3 promila alkoholu,dziewczynka nie potrzebnie została zawieziona do pogotowia poniewaz w domu jak donosi informator przebywała babcia.Całe wydarzenie nie miało miejsce przy ulicy Wojska Polskiego a jeśli autor tego artykułu nie jest dobrze poinformowany to proszę nie pisać takich głupot.To wstyd dla Czasu Świecia że wypisywane są takie głupoty a pani ta jest bardzo zadbana i z tego co wiem w domu nie panuje alkohol.Wzielibyście się za tych co robią libacje a nie za kobietę której raz się przydażyło coś takiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Pijana matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 15:16
      Nie musieli od razu wywozic dziecka do pogotowia opiekunczego ,to wielki stres dla dziecka.Jestem babcia 4,5 letniej dziewczynki.Obecnie jestem dla niej rodzina zastepcza .Przez 1,5 roku prosilam rozne instytucje aby pomogly w leczeniu matki mej wnuczki.Dopiero jak wystapilam o przyznanie mi dziecka to sie wszyscy zainteresowali losem dziecka.Czy mam odpowiednie warunki,a ze dziecko przedtem na melinie mieszkalo to bylo ok.Jeden przypadek kobiety i zabrali dziecko.Dajcie jej szanse.
    • Gość: robotnica socjalna Re: Pijana matka IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.08, 14:38
      dopoki bedzie spoleczne przyzwolenie na takie akcje, dopoty beda sie one
      zdarzały. wstyd dla matki i koniec!!moze nastepnym razem sie zastanowi.
      • Gość: alamo Re: Pijana matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 17:15
        Nikt na nic nie przyzwala, bo to rzeczywiście oburzające. Tylko, że
        każdy ma prawo do błędu, ważne jest to czy matka wyciągnie z tego
        konsekwencje. A swoją drogą, czy wszyscy byliby równie
        zbulwersowani, gdyby to pijany ojciec szedł z dzieckiem?
    • Gość: Gosc Re: Pijana matka IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.08, 14:51
      Moze teraz ta zadbana pani zastanowi sie co jest wazniejsze Wyjsc z dzieckiem w takim stanie.A swoja droga zadziwiajaca tolerancja babci .Matka musi najpierw sie wyleczyc zeby miec kontakt z dzieckiem.Dzieci nieszczesliwych przez alkoholizm rodzicow jest bardzo duzo
    • tojfel0708 Re: Pijana matka 03.03.09, 10:03
      zaszyć babe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka