Gość: chydy IP: *.swc.vectranet.pl 15.08.08, 15:36 widział ktos tak akcje w sobotę w stokrotce smeja kontra ralf.. śmieszne co...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;;;;; Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 17:11 napisz doklaniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x2x Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 08:53 śmieszny to Ty jesteś jeżeli nie potrafisz napisać Marianki poprawnie..a zresztą nie wiem co było w tym śmiesznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck;sv Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.eranet.pl 18.08.08, 10:24 to co tam sie wydarzyło??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CSW Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 25.08.08, 21:27 RALF SIĘ RZUCIŁ NA SNEJE BO CHCIAŁ BRYLA PARALIZATOREM POTRAKTOWAĆ BO BRYL KOGOŚ CHCIAŁ LAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.gprs.plus.pl 30.08.08, 05:12 Nie wiesz o co chodzi to nie wypisuj głupot.... A Ralfowi ta czas to często w łepek odpie.. jak sobie łyknie.Szkoda tylko że braciszek nie umie nad nim zapanowac. Bardziej bym się smiał z tego ze z chłopców robią sie damscy bokserzy. Bo to jest godne porzałowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.08, 09:50 Przecież oni mózgów nie mają, to czemu się dziwisz, że i laski biją? :) Śmiać mi się chce z tych głupich siusiumajtek, co dreptają przy nich myśląc, że są gwiazdami. :D Za kilka lat i tak większość z tych chojraków skończy w pierdlu albo w Wiśle, lub zbierając na kolejne wino. A ich panienki zostaną same, z pomarszczoną od "solki" skórą, bez wykształcenia i pracy, wspominając imprezki w Stoci. :))) Małomiasteczkowa komedia z tysięcy odcinków. Wyobrażacie sobie ich rozrywki, gdyby nagle przestały istnieć dyskoteki? Co taki matoł by robił, skoro czytać nie potrafi, teatrem się brzydzi, a i film troszkę bardziej ambitny niż "Rambo", to dla niego wysiłek intelektualny nie do przeskoczenia? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komfi... Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 30.08.08, 18:18 Racja widziałem jak wojun swoja lal za to pewnie ze poszła w długą bo za co można tak napie..ć kobietę ...tak to jest jak sie łyka ... alko itp... i odpie.. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 31.08.08, 18:55 sam jestes siusiumajtek.Powiedz to do któregos z nich w stokrocie cwaniaczku.Wsadzasz wszystkich do jednego worka.Patologia od ciebie śmierdzi.Na pewno tańczysz w białym swetereczku jak pedełek i na forum cwaniakujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.08, 19:56 Chłopcze w dresie. Ty wogóle wiesz co to jest patologia? :D Nie używaj wyrazów, których znaczenia nie znasz. Najpierw przeczytaj chociażby Pana Tadeusza. :D Co ja gadam! "Łyksa z pokładu Idy", bo nasza epopeja narodowa będzie dla ciebie zbyt trudną lekturą. :P Że ja wsadzam wszystkich do jednego worka? Pokaż mi napakowanego cwaniaczka w dresie, który chociaż średnie wykształcenie posiada. Pokaż mi któregoś z nich, który potrafi cokolwiek innego niż tylko posługiwanie się kijem, zamawianie drinków, obsługiwanie telefonu komórkowego i jazda samochodem. Przeciez tylko ludzie pierwotni mieli taki mały zasób słów i umiejętności jak oni. Czyżbym cię uraził? :) Zaliczasz się do nich a taki nie jesteś? To wyjaśnij mi, dlaczego sie z tymi troglodytami utożsamiasz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajron Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 11:48 W każdym mieście są debile w dresach z blon-tlenionymi durnymi cip..mi. Świecie nie jest żadnym wyjątkiem. I wszędzie też spotkają sie w yskach. Lepszych, gorszych, co jest. To są prości ludzie, ktorzy lubią proste rozrywki. Popatrzyć na dupy, wciągnąć kreskę, ponapieprzać się i ruszyć spod lokalu z piskiem opon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwas.ko! Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 01.09.08, 15:21 czy to prawda ze w stokrotce do naszych bandytów ze Świeckiej loży... w stokrotce przyjeżdżają koledzy z bronią i nożami biegając po stokrotce ? tak pytam bo słyszałem. pol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.. Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 01.09.08, 15:22 i nawet szklanki i kije bilardowe gryza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 01.09.08, 20:16 Ale Wy jesteście wszyscy śmieszni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.08, 20:22 Bo co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 01.09.08, 20:52 Bo sami nie wiecie,o czym gadacie.Może byście zajęli się swoimi sprawami-rok szkolny sie zaczął...także plecaki w rękę i do przodu dzieciaki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.08, 08:00 Widać, że zahaczyliśmy o drażliwy temat. Zapewne to twoi koledzy i towarzystwo z którym spędzasz czas, że się tak pienisz. :) Można jedynie pogratulować wyboru. :P Brawa dla dresiaro-blachary. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 10:13 A ja tych wszystkich brylów, pionów i szfejasów zapraszam na treningi tajskiego boksu na Wdzie. Tam będą mogli się wyżyć. A i trener znajdzie im odpowiedniego sparingpartnera. Bo bić słabszych i kobiety jest fajnie, spróbujcie z silniejszymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.08, 11:15 Za dużo od nich wymagasz. :) Przecież oni są cwani tylko wtedy, kiedy maja do czynienia ze słabszymi albo kiedy są w stadzie. :D Typowe zwierzaki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 12:24 Ha ha... dobre :-) szkoda mi słów na WAS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.08, 13:18 Jakich słów ci szkoda, skoro wszystkie które już znasz to tu napisałaś. :) Ciekawe którą z tych skwarcowanych kukieł jesteś. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.centertel.pl 19.11.08, 13:25 kolego Ty nie pisz z tym matołem bo on pewnie czytać (sie nie naumniał) bo do czego mu to jak amfe po zapachu można poznać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 01.09.08, 23:09 słyszałam i widziałam ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ===== Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 02.09.08, 13:20 na każdego znajdzie sie giwera nawet na tego trenera tajskiego boxu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.eranet.pl 03.09.08, 07:01 ten trener tajskiego boksu to ten co chlopaka na wózku nie chciał wpuścić do swojego lokalu??wzór do naśladowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff [...] IP: *.swc.vectranet.pl 03.09.08, 11:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 03.09.08, 14:27 Ale wy jestescie dziecinni.Jednak ŚWIECIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 14:46 po co ma isc do stokrotki? zeby was upokorzyc? zlac jak psow wszystkich na raz? nie lubie kwasa ale zastanowcie sie czemu nikt do niego podjazdu nie robi , czemu ralfy i inne lalki nie wejda do tigera , bo sam sztanga wie ze wiechu to cyborg i trzeba by tirem przez niego przejechac, a swoja droga jak ktos leje wlasna dupe...to widocznie zasluzyla :) pozdro dla inteligentow co tu pisza o teatrze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 03.09.08, 17:47 Obserwator, Ty niestety inteligencją nie zaświeciłeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 21:50 Wiecie jak jest. Zdenerwowała go laska. Mógł jej wlać po dysce w domu, ale jeszcze by mu przez ten czas przeszło więc walnął ją przy ludziach :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejj Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 08:47 oj tam od razu wlal, zwyczajnie to taki niepisany uklad, on ja czasem pacnie bo ona troche to lubi... inaczej by sie z nim nie zadawala i dala sobie spokoj na sam jego widok, ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajron Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 10:28 Ja myśle, że o po prostu to lubi. Najpierw lałją stary, teraz jej facet. Schemat. jej córka będzie żyć tak samo. Z drugiej strony blond-pinda nie zna innego modelu i gdyby od czasiu do czsu nie dostalą przy ludziach po pysku, to by zwariowała. Ona potrzebnuje tego do zachowania równowagi psychicznej. Taki układ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 05.09.08, 13:53 ciekawe co dziś będzie się działo w stokrotce ,,??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajron Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 13:59 Nic takiego. Chłopaki ewakuowali się do RFNu. Wiadomo, Dawidek siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikumil Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 05.09.08, 15:24 ale ja mysle ze jednak będą szaleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.gprs.plus.pl 06.09.08, 05:30 A kto widział jaki z Ariela był bokser kiedy prał swoją na tarasie.?Żenujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxior Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 17:46 każdy koleś który leje kobiete jest śmieciem,zerem...żenada!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamo Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 17:54 Popieram to stwierdzenie. Tylko "zero" może to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manek Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 08:00 czyli co? Ziobro tez leje swoja kobiete...?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wszedlem Re: stokrota -------------------------------- mar 11.09.08, 04:48 przede wszystkim , jakakolwiek przemoc wobec kobiety powinna byc postrzegana przez spoleczenstwo(specjalnie uzywam slowa spoleczenstwo, gdyz sa wsrod nas jednostki, ktore egzystuja, ale niekoniecznie czescia spoleczenstwa sa) jako czyn karygodny i bezkompromisowo dla napastnika rozstrzygany( w sadzie). po drugie, nawet dowcipnisie, powinni sobie zdawac sprawe, ze jesli "laska to lubi" takie rzeczy musza byc zalatwiane prywatnie. tyle tu. do meritum. nie bylem tam, nie wiem jak to sie rozegralo, ale z komentarzy wnioskuje, ze mial miejsce fizyczny atak mezczyzny na kobiete. ktokolwiek jest na tyle zaangazowany w zycie stokrotkowe, by tu o tym pisac, musi znac spore grono tam. dlaczego nie zareagowaliscie? znacie ludzi, zakladam, skoro poslugujecie sie pseudonimami? meskiej czesci chcialbym przekazac, a co bedzie gdy twoja ukochana w pysk dostanie za odmowe tanca czy inna bzdure? gwoili wyjasnienia, nie namawiam do linczu, ale gdybyscie sie, stokrotkowicze szanowni, zatrzymali w tancu i wszyscy zwrocili do napastnika, czekajac( nawet nie ososbiscie bijac) na interewencje ochrony, gnoj wspomniany nie mialby juz tam sie po co pokazywac. a tak wyszlo, ze sie smeja dopie... znam go z dawnych lat( wiekszosc z was naprawde siusiala po majtkach, gdy tam chodzilem), i nie przepadam za typem, ale takich akcji nie bylo nigdy. i to nie jest wina tej niemadrej kobiety, to wasza wina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 11.09.08, 21:33 to chyba pan ziobro napisał - popieram . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy [...] IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.08, 01:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smejsaszana dddd IP: *.swc.vectranet.pl 12.09.08, 15:13 jeżeli zdradziła to należy sie dziwce czemu patrzycie na to ze facet jest taki czy owaki ale jak zasłuży to trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dddd IP: 83.238.144.* 12.09.08, 17:11 Naucz się pisąc, głąbie, bo tego bełkotu nie można zrozumieć! Ale czergo tu wymagać? Z takimi poglądami to aż dziw bierze, że się nauczyłeś posługiwać myszką. Odpowiedz Link Zgłoś
wszedlem Re: dddd 13.09.08, 03:41 " jeżeli zdradziła to należy sie dziwce..." a moze koles jest kiepski w lozku? wiesz? spales z nim? zycie mnie nauczylo( nie gniewajcie sie panie), dobrze zerznieta kobieta nie bedzie szukac rozrywki na boku, bo ma wszystko pod reka. jesli puscila sie, bo typ nie nadazal, hm, sypiasz z kloda, szukasz nowych wrazen, proste? jesli poszla, bo ma odpowednie zapedy... coz, koles sie publicznie przyznal, ze pozwolil idiotce sie na tyle przekrecic, zeby sceny z tego robic. nigdy nie pokazuj publicznie emocji wobec swojej kobiety. ktokolwiek wie o co chodzi nie potrzebuje dalszych wyjasnien. narty frajerzy stokrotkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: dddd IP: *.swc.vectranet.pl 16.09.08, 15:03 widzieliście tego kolesia co latał z giwera po stokrotce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hell Re: dddd IP: *.swc.vectranet.pl 17.09.08, 18:42 tam nie jeden ma giwere albo kose ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apropo Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 22:41 Dużo sie słyszy ze Donald Tusk również lał swoją żone w dawniejszych czasach...dziś leje biedaków bo jeszcze gorzej ich okrada.Pozdrówki dla stokrociarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kongo Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 15:56 mam dres, po co mi mózg... życiowe motto dresiarzy odwiedzających stokrotkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csw [...] IP: *.swc.vectranet.pl 20.09.08, 15:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csw83 Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.08, 17:50 widzieliście tą małą zadymke jaka była w piatek 19.09 wieczorem, gościu tak raz dostał że padł i juz nie wstał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsa Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 20.09.08, 18:03 a kto go tak znokaltowal??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csw83 Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.08, 15:32 nie znam gościa, taki lekko przypakowany, był oczewiście z kolegami w dresach, jego kolega też nie lepszy "lubi butelką walić po główkach" także w sumie dwóch poszkodowanych było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mix Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.08, 16:05 A Santana tego nie widziual? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 27.09.08, 16:00 Karlos Santana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PartyALARM Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 18.10.08, 15:18 NAjlepsze w tym momencie to kamerowanie;)hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 17:24 W tej stokrotce to taki kibel sie zrobił od dawna bo smeja toleruje wybryki desiazy z marianek (wiadomo o kogo chodzi ,co za darmo w morde leja ehhehe) jak tak dalej bedzie to może pan co tydzien dode zapraszac a ludzie nie beda chodzili heheh.Panie Andrzeju czas sie nad tym zastanowić...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos .. Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 18.10.08, 18:19 Czy ty wo gule znasz polskie realia wszędzie tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 19:15 znam bo byłe na bardzo wielu dyskotekach w całej polsce .W innych miastach jest tak że ci co zadymiaja są zaraz wypie...ni na zbity pysk i nie wazne czy to koledzy czy nie bo właściciel na to nie może sobie pozwolic bo za duża konkurencja jest.Pozatym na baramkach jest agencja ochrony a nie jakies ochlapusy hehehe.Mało tego jest jeszcze selekcja do tego wiec pojexdzij sobie troche to zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc z cb Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 21:40 masz racje tylko w tej wiosce u lokusa rządza pseudo gangsterzy którzy uwazaja sie niewiadomo za kogo a pojedyńczo w pory srają heheh.Ja bym proponował z nimi porzadek zrobic bo u nas juz dawno ze smietnikami by pojechali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodziej Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.gprs.plus.pl 20.10.08, 04:59 Od kiedy w stoci jest retro czubi już tam nie chodzą. A jeżeli chodzi o damskich bokserów to jedna laska na pewno nie dostała za zdrade tylko za to że zrobiła debilowi wstydu przy kolesiach bo kazała mu ruszy dupe do domu. Wiec nie oceniajmy jak nie znamy fakyów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.swc.vectranet.pl 20.10.08, 15:36 kogo ty ochlapusem śmieszny chłopaczku nazywasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.08, 22:07 Informacja, że koleś ma się ruszyć do domu, to dla niego jest wstyd, za który musi dać lasce w ryj? No to gratuluje tym debilom powodów do wstydu, a tym głupim laskom, że się z takimi troglodytami zadają. :) BRAWO!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJA Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 23:28 Tak, masz rację. To go rzeczywiście usprawiedliwia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: stokrota -------------------------------- mar IP: *.gprs.plus.pl 22.10.08, 17:27 Mnie też jeden rogacz próbował bić ale mu nie wyszło!!! Po pierwszej próbie dostał kopa w j..a i tak się to zakończyło. Znam kilku takich frajerów kórzy w ten sposób wyznają miłóśc swoim kobietom ale dla mnie i moich znajomych to są śmieci i faceci tylko dlatego, że w gaciach powinni mieć j..a ale różnie z tym bywa bo niektórzy z nich zamiast bzykać ............ wiadomo czym używają w tym celu banana bo z ich organem jest klapa!! DAMSCY BOKSERZY DO PSYCHIATRY Z WAMI BO JESTEŚCIE MIĘCZAKI!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś